AMTS 2022 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show

AMTS 2022 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show

2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón!

Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. A megfelelő adrenalinszintről pedig - számos program mellett - a színvonalas drift és offroad tematikánk gondoskodik majd.

Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításainkba is számos új színt hoz majd a 2022-es év, rengeteg meglepetéssel készülünk, melyeket folyamatosan adagolunk majd számotokra jövő márciusig. A kiállított csodák mellett pedig számos programmal és eddig nem látott friss tematikával készülünk az új szezonra szezonra, mindezt továbbra is egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2022-ben is!

++ Kiállítói jelentkezés a rendezvényre:
https://www.amts.hu/hu/hirek-18/11755!10

++ Online jegyvásárlás:
https://www.amts.hu/hu/latogatoknak/belepojegyek-online-vasarlas-37

Jegyezd fel már most:
2022. MÁJUS 27-29, HUNGEXPO!

Hivatalos weboldalunkat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal és a részletekkel, kísérjétek figyelemmel híreinket és a www.amts.hu-t!

A visszaszámlálás ezennel megkezdődött, ahogyan pedig minden évben, most is:
Jobb, ha időben felkészülsz! ?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Expert Events Kft.
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Budapest, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont Főtér, Hungary,
Dátum
2022.05.27 - 2022.05.29
Kezdés
09:00
Befejezés
18:00
Kontakt
+36205781166
Web
www.amts.hu
Programok
Tuning Show, HIFI Show, Autókiállítás, Autós találkozó, Klubtalálkozó, Drift verseny, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny, Hangminőség verseny, GYMKHANA verseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2022. február 22. 15:15
Ne maradj le a kedvezményes belépőidről: már csak néhány napig, február 28-án éjfélig vásárolhatsz Early Bird jegyet az idei AMTS-re, mellyel akár fődíjunkat is megnyerheted!

A hosszú téli pihenő után, hamarosan újra a benzingőzé lesz a főszerep a teljesen felújított Hungexpón: május 27-29. között újra megnyitja kapuit hazánk legnagyobb autóshowja, az Automobil és Tuning Show, melyre színvonalas nemzetközi felhozatallal és számos izgalmas, új programmal készülünk Nektek!

A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolunk ki látogatóink között. Ezúttal egy különleges Mazda MX-5 Roadster a tét, melyet akár Te is megnyerhetsz, ha felnőtt, VIP vagy családi belépőt vásárolsz az AMTS-re. Ha még nincsenek meg a jegyeid, érdemes most beszerezned őket, hiszen már csak február 28-ig vásárolhatsz Early Bird kedvezménnyel, online elővételben!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2021. december 11. 09:30
Emlékszel még a legelső AMTS nyereményautóra? ?
Új sorozatunkban az elmúlt évek építéseit vesszük sorra, nézd meg, mi lett a sorsa az 5. jubileumi Tuning Show Golf V-ösének!
+ ne feledd, 2022-ben is egy autó a főnyeremény - részletek a videóban! ?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!