Info lorem ipsum szöveg

Chicksonwheels találkozó és tuningshow

A kétnapos Vértes Pláza tetején tartott autó tuning találkozó és szakmai kiállítás után ( beszámoló itt ), idén kerül először megrendezésre Tatabánya első jelentős nagyméretű tuning találkozója. Ez lesz a második ilyen jellegű, hivatalos Tuning találkozó, ami a városban kerül megrendezésre. Tatabánya egy nagyon jó autós csapattal büszkélkedhet, akik már szerveztek jó pár találkozót, igaz hogy az nem volt mondható legálisnak, már ha lehet ilyet mondani pl. egy csákvári gyorsulásra... Az előző rendezvény sikerén, és az előző Chicksonwheels találkozók sikerén felbuzdulva nagy energiákkal folyik a találkozó szervezése. Természetesen képviselteti magát a Carstyling.hu csapata is. A találkozó egy teljes napos kikapcsolódást nyújt. Nem lesz ideje senkinek unatkozni, mivel a programok folyamatosak. Az esemény egyik érdekessége az autós szépségverseny lesz, ahol a szokásostól eltérő módon zajlik majd a zsűrizés, úgy mint az előző tatabányai találkozón. Azért lesz ez így, mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk ezzel az újítással kapcsolatban. A zsűri tagjai nem a hagyományos módon járják majd végig sorban az autókat. Minden nevezett autó egyesével lesz végignézve a színpadnál. Így nem csak a zsűri látja, hanem a nagyközönség is végigkövetheti az eseményeket. Lehetősége lesz a tulajdonosnak elmondani, a kihangosítás révén, hogy mit alakított az autóján. De ez nem minden!!! A hangnyomás mérés is így zajlik majd. Lesz dolga a zsűrinek, és lesz látnivaló folyamatosan. Egy kis ízelítő a programokból: Kapunyitás 9-kor Szépségverseny és a hangnyomás verseny Paintball – nem csak az autósok szerelmeseinek, itt ki lehet engedni a gőzt!!! Gokart Vizi foci Autós ügyességi verseny Topless automoshow – gyönyörű lányokkal a már jól megszokott Chicksonwheels stílusban ...és természetesen egész nap Chicksonwheels fotózás - Ezek a programok egész nap mennek 18 óra körül autósfelvonulás 19-20 körül eredményhirdetés Este pedig fergeteges buli lesz!!! - lesznek discofények, hangositás, DJ-k egyszóval hajnalig buli
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Chicksonwheels
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Tatabánya, Sportcsarnok,
Dátum
2008.07.26 - 2008.07.27
Kezdés
9:00
Befejezés
24:00
Kontakt
Tamás Krisztián
Telefon
06703125029
Mobil
06703125029
E-mail
[email protected]
Web
www.chicksonwheels.hu
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 667

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!