Cream of East - the last cruise in '23

Cream of East - the last cruise in '23

Első alkalommal kerül megrendezésre az Cream of East, ami egy október végi szezonzáró gurulásra invitálja az épített keleti autós-motoros közösséget.

Lehetsz Ladás, Skodás, Wartburgos, Kispolszkis, Trabantos, Moszvicsos vagy akár Zaporozseces, Zastavás, Plolonezes a lényeg, hogy érezd a gépek lelkével kötött kapcsolatot, hasaljon a vas! Dobd fel a verdára a legszebb cipőjét, így ősszel utoljára, mielőtt téli álomra engednéd kedvencedet. És irány a bakancsos piac október 28-án 15:00! A motoros kollégákat ugyan akkora, ha nem nagyobb szeretettel várjuk Simsonnal Jawaval, Mzvel, Verhovinával, vagy bármilyen Berlini falon innen készült gépcsodával! Ne feledkezzünk meg kishaszongépes barátainkról sem! Buzdítjuk az UAZos, Barkasos, Latviás társadalmat egy jó kis délutáni kalandra a többiekkel egyaránt!
Tehát minden keleti blokkos faragott jármű helyet kap az eseményen, ha gyári a vas akkor is szívesen várunk! Lényeg a jó hangulat egy év búcsúztató találkozó keretein belül.
Helyszín: Bakancsos Piac Budapest
Dátum: 2023.10.28.
Kapunyitás: 15:00
A rendezvény INGYENES viszont fényképes regisztrációhoz kötött!!!
[email protected] email címre írd le a neved és autód rendszámát, illetve csatolj egy képet róla!
A beléptetés jogát fenntartjuk!

JELENTKEZÉS SZABÁLYAI ÉS FELTÉTELEI
A Cream of East NEM verseny. A résztvevőknek semmilyen módon NEM kell összemérni erejüket, képességeiket. Bármilyen fogadás a Rendezvénnyel kapcsolatban szigorúan TILOS! A résztvevők kötelesek biztonságosan vezetni, és minden szempontból tekintettel lenni a többi résztvevőre és a közönségre!

SZERZŐI JOGOK
A résztvevő beleegyezik, hogy a Rendezvény ideje alatt fényképezzék és az eseményt dokumentálandó, filmezzék. Minden ilyen felvétel minden fajta jogai kizárólag a Szervező. kizárólagos tulajdonát képezik! A résztvevő továbbá belegyezik, hogy a róla készült bármilyen felvétel a Szervező döntése szerint kerül fel- ill. fel nem használásra, és hogy a felhasználásra kerülő minden nemű felvétel szerkesztése és vágása a Szervező kizárólagos döntésén múlik. A résztvevő beleegyezik, hogy a róla készült felvételek, amelyek a rendezvényhez kapcsolódó promóciós tevékenységgel kapcsolatosak, bármilyen, a rendezvénnyel kapcsolatos média- és promóciós célokra felhasználható. A résztvevő beleegyezik, hogy a Rendezvénnyel kapcsolatban készült felvételek, azok bemutatása, kiállítása, sugárzása és promóciós célokra való felhasználása a személyiségi jogait nem sértik, azok rágalmazásnak nem tekinthetők, valamint, hogy a Szervezővel, annak vezetőségével, hivatalnokaival, ügynökeivel, alkalmazottaival, tanácsadóival szemben ezekkel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszt!

EGYÉNI FILMEZÉS
Egyéni felvételeket a Rendezvényen való részvételéről minden résztvevő csak saját, egyéni felhasználásra készíthet, azokat kereskedelmi célokra fel nem használhatja. Tilos bármilyen felvétel, vagy felvétel másolatának internetes honlapon, nyomtatott sajtóban, televízióban való bemutatása üzleti céllal, a Szervező előzetes írásbeli engedélye nélkül. A résztvevő a Rendezvényre való nevezéssel átruházza a Rendezvényen való részvételéről készült bármilyen nemű felvétel rendelkezési és nemzetközi terjesztési és kizárólagos felhasználási jogait a Szervező cégre, így minden a Rendezvény ideje alatt a Rendezvényről készült kép jogai kizárólagosan a Szervezőt illetik.
Szervezők : DDR Deluxe & lowburg hungary

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
DDR Deluxe
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Budapest, Bakancsos Piac (Flamingó vásártér),
Dátum
2023.10.28
Kezdés
15:00
Befejezés
21:00
E-mail
[email protected]
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!