EMINENCE

EMINENCE

EMINENCE - a legjobbak
2024-ben, sok év után visszatér a National autós találkozók hangulata, aminek ezúttal a házigazda Jászapáti Város, és a Tölgyes Strandfürdő ad helyet. Régi vágyunk válik valóra, hiszen ez a rendezvény már ,,ott alvós", így lehetőség lesz szállásfoglalásra is közvetlenül a rendezvény helyszínén.

REGISZTRÁCIÓ, MEGHÍVÁS:
A rendezvény nevéből adódóan, a legigényesebben megépített autókat, továbbá kiváló állapotú young- és oldtimereket is várjuk. Ehhez regisztrálni szükséges e-mailben ([email protected]), vagy az oldalunkon üzenet formájában az autó fotóival, egy rövid leírással. Akkor se lepődjetek meg, ha rendezvény előtti hónapokban privát meghívót kaptok tőlünk :)
A legszebb autók a pozitívan elbírált regisztrációt követően tudnak kiállítani a belső területeken. Akik nem nyertek ide bejutást, vagy nem regisztráltak, ne búslakodjanak, mert a külső rendezett és jó minőségű füves területen is tudunk helyet biztosítani.

TERÜLET:
A rendezvény területe több részre osztható, belső és külső kiállítói területre:
Belső:
-kemping,
-strandfürdő,

Külső:
-parkoló átjárással.


BELÉPŐ:
A strandbelépők és a szállások árai elérhetők a következő címen: https://tolgyesstrand.hu/
A fürdő közvetlenül a kemping mellett helyezkedik el, ahol lehet házat és sátorhelyet is foglalni (ezzel kapcsolatban a részletekkel kicsit később jövünk).
Amíg nem találkozunk, jó építést, autószépítést kívánunk! :)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
National Tuners
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Jászapáti, Tölgyes-strand,
Dátum
2024.06.01 - 2024.06.02
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!