Info lorem ipsum szöveg

Escape6 Prague Car Festival 2021

Escape6 Prague Car Festival 2021

Újra megrendezésre kerül a Prague Car Festival, ahol a ismét kiállíthatod Te is tuning autódat a Carstyling.hu standján! Az elbírálást a szervezők végzik, jelentkezni 2021. szeptember 30-ig tudsz, a [email protected] címen!

Közép- és Kelet -Európa legnagyobb kiállítása, amely a tuningra, a motorsportra, a történelmi autókra és motorkerékpárokra összpontosít.

Az európai jelentőségű rendezvény tizedik éve a kiállítók és a látogatók számára egyedülálló látványt nyújt az egyedi autók és motorkerékpárok széles skálájáról. A kiállítás új formátuma ötvözi a módosított és sportkocsik területét, a motorsport világát és a járművek történetét.
Az Escape6 Prágai Autófesztivál bemutatja Európa legjobb tuningjait, a cseh és külföldi autó- és motorkerékpár-versenyeket, valamint egy keresztmetszetet a háború előtti időktől napjainkig tartó autó- és motorkerékpár-fejlesztés gazdag történetében. Több mint 30.000 m2.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Külföldi rendezvény
Szervező
Escape6
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Beranových 667, Letňany, Czechia,
Dátum
2021.10.30 - 2021.10.31
Web
www.facebook.com
Programok
Fesztivál, Autókiállítás, Autó szépségverseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!