Info lorem ipsum szöveg

Honda Autós Motoros Majális-A 20. Jubilemi Kunmadár nyitófutama

Honda Autós Motoros Majális-A 20. Jubilemi Kunmadár nyitófutama

Egy igazi autós motoros élményt nyújtó, fesztivál hangulatú három nap vár rátok két Európa kupával, két országos bajnoksággal, és rengeteg kiegészítő programmal, fellépőkkel, dumaszínházzal, és több, mint százezer lóerővel!
Épített autók, dragok, 600 és 1200 lóerős motorok a SuperStreet Európa Kupán, és a világ első hivatalos Street Freestyle Európa Kupa futama, mely hol máshol kerülne megrendezésre, mint Kunmadarason!

Programok:
Április 29. 12 órától kapunyitás
Autók, motorok edzése, SuperStreet Európa Kupa versenyzőknek hivatalos kvalifikáció

Április 30. Autós Gyorsulási OB, egész nap az autóké!
Betétfutam: ENEOS Kupa időmérő, SuperStreet Európa Kupa hivatalos kvalifikáció, egész napos Street Freestyle Európa Kupa futam kötelező gyakorlatok a Street Freesytle Arénában!
Halálgömb show
17 órától autós döntők
21 órától pályaparty

Május 1: ENEOS Kupa kvalifikációk és döntők, SuperStreet Európa Kupa döntő futamok
Street Freestyle Európa Kupa futam döntői, 1200 lóerős TopFuel Motor Show
Mindeközben:
Halálgömb show, Deniz fellépés, Dumaszínház, Chill sarok, Gyerekeknek bábszínház és játszóház, Sportsziget
.....és még ezernyi élmény! A 20. Jubileumi Kunmadár Hazavár!

Jegyárak:
04.29. Szombat: 2000 Ft
04.30. Vasárnap: 3000 Ft
05.01. Hétfő: 3000 Ft
Kedvezményes háromnapos belépőjegy: 5000 Ft
14 éves kor alatt a belépés INGYENES!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Kunmadaras Motorsport (Hungarian Drag Arena)
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Kunmadaras Katonai Repülőtér 5321 Kunmadaras,
Dátum
2017.04.29 - 2017.05.01
Kezdés
12:00
Befejezés
22:00
Programok
Gyorsulási verseny, Fesztivál
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2442

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!