Info lorem ipsum szöveg

IV. Hatvani Tuning- és veteránautó találkozó

IV. Hatvani Tuning- és veteránautó találkozó

Programok: megszokott koncepción túl, veterán- és tuning autók mellett katonai járművek, csapatszállítók is jelen lesznek, illetve a motorok után érdeklődők is megtalálják számításaikat.

Új attrakciók:

 • Autós kaszkadőr Show
 • off-road pálya kerül kialakításra
 • még több zenei helyszín lesz
 • amerikai autós sarok
 • motoros trial bemutató
 • AUTÓSMOZI 2019.05.03. (PÉNTEK)
 • STREET FOOD sétány
 • autó szépségverseny egyedi díjak felújított alkatrészekből
   

Szokásos programjaink:

 • motoros kaszkadőr show Herczeg Balázzsal
 • hangnyomás mérés
 • divatbemutató
 • sexy kocsimosás
 • drift bemutató

 

Találkozzunk
2019. MÁJUS 04-én!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Hatvani Tuning- és Veterán Autókiállítás
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Hatvan, Radnóti tér, Hungary,
Dátum
2019.05.04
Kezdés
13:00
Befejezés
22:00
Facebook
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2594

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2017. szeptember 16. 14:54
Élőben jelentkezünk a második Hatvani Tuning- és Veteránautó találkozóról, ami a tavalyi remek kezdet után még színesebb fesztivállal várja a nagyérdeműt a város központjában lévő park területére.


A programok már javában zajlanak, a Feszter Drift Team jóvoltából látványos gumifüstölés, a SQUAD csapatának köszönhetően pedig gyönyörű lányok adják a körítést az autók mellé. A koncertek pedig még csak délután 4-től indulnak, tehát még bőven érdemes elindulni! Kedvcsinálónak néhány előzetes kép az eseményekről, teljes galéria és beszámoló hamarosan!

Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2016. április 30. 15:18
Az eddig látottak alapján bármiféle megalkuvás nélkül kijelenthetjük, hogy a régi, szép emlékű Mastercar bulik hangulatában tért vissza Hatvan városa a tuning találkozók sorába. A National Tuner Club a helyi önkormányzattal együttműködve remek autós majálist rakott össze, annak rendje és módja szerint egy kis drifttel, a megszokott találkozós progamokkal és persze rengeteg kiállítóval. A rendezvényre még most sem késő elindulni, hiszen eegészen az északába nyúlik a program, többek között a 90-es évek egyik meghatározó technobandája, a Brooklyn Bounce fellépésével.

Íme előzetesként néhány fotó a helyszínről, teljes galéria és beszámolónk hamarosan!

Kiemelt hozzászólás
videoTOM
#1
2016. április 21. 14:00
Kiemelkedően pörgős autós party közeleg hölgyek, urak!
Ne hagyjátok ki a környék egyik legkomolyabb benzingőzös őrületét Hatvanban! A találkozó a már megszokott NTC rendezvények hangulatát eleveníti meg, sok sok kísérő programmal és éjszaka a Brooklyn Bounce-szal! Ott a helyetek!
Aki autóval érkezne, iparkodjon, mert már csak péntek estig van rá lehetősége!

További részletek:
[ link: www.facebook.com ]
[ link: www.facebook.com ]
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!