Info lorem ipsum szöveg

Mikulás Mentőakció 2020/2021

Mikulás Mentőakció 2020/2021

Kedves Mikulás-segédeink!
A Mentőakciót az aktuálisan meghosszabbított járványügyi korlátozások miatt nem tudjuk a januári időpontban megtartani, a túra így újra Mikulás napjára, 2021. december 5-re tolódik.
Az eddig beérkezett nevezések automatikusan érvényesek az év végi időpontunkra is, a feltételeink, nyereményeink pedig változatlanok maradnak. Sőt, a rendelkezésre álló extra időben mindent elkövetünk, hogy egy még komolyabb futamot rakjunk össze Nektek!
Találkozunk decemberben!
*** Mi is a Mikulás Mentőakció? ***
Segíts a Mikulásnak és juttasd el a rászoruló gyermekeknek és családoknak szánt ünnepi ajándékokat a kiindulási pontból a Mikulás titkos főhadiszállására!
A Mikulás Mentőakció egy Magyarországon egyedülálló autós kalandtúra alapító futama, ahol a jótékonyság, a szórakozás és az ügyesség egy élményben párosul. Az eseményen saját autókkal, valamint minimum kétfős csapatokban tudtok nevezni, a rajt helyszínén pedig csupán egy tájékozódási itinert, valamint egy teljesítendő feladatsort kaptok kézhez. A túra során számos titkos ellenőrzőpontot érintve, változatos, szórakoztató logikai-ügyességi feladatokat kell megoldanotok, melyek segítségével pontokat szerezhettek és persze eljuthattok a végcélhoz!
*** Mivel jutalmazzuk a legügyesebb túrázókat? ***
A túra során legtöbb pontot összegyűjtő első három csapat egyedi kupákkal, valamint több százezer forint értékű tárgyi nyereményekben részesül, partnereink, a BMW Wallis, a DeWalt, a MyActionCam, a Járműmechanika Kft és a Kristoff jóvoltából.
*** A túra részletei, nevezés ***
A túrára Mikulás napján, 2021. december 5-én (vasárnap) kerül sor. Az útvonal minden résztvevő számára titkos, kizárólag a rajt helyszínén kapott itiner, valamint a túra során kapott feladatok alapján tudtok tájékozódni. A túra reggel indul, az időtartama kb. 5-6 óra. Az eredményhirdetésre, adomány- és díjátadóra pedig délután 17:00-kor kerül sor.
A nevezési díj 2 főre bruttó 29.900 Ft, mely tartalmazza a túra közben szükséges belépőket, szállítandó adományokat (amennyiben ezt az aktuális COVID-19 rendelkezések engedik).
Természetesen több fős csapatokban is nevezhettek, minden további kísérő díja 9.900 Ft / fő, 14 év alatti gyermekek esetén 4.900 Ft / fő .
A túrára nevezni az
-----> [email protected] <-----
e-mail címen tudsz, a válaszlevélben pedig megkapod a túra jelentkezési űrlapját, melyben adataidat kitöltve adhatod le a nevezésed.
Az esemény zártkörű, a nevezés határidő 2021. november 20!
Légy Te is egy napra a Mikulás segédje!
Készen állsz a kihívásra?
További infók: https://www.carstyling.com/mikulas_mentoakcio2021.pdf

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Gyorsulási Futam
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Pest megye, Hungary,
Dátum
2021.12.05
Web
www.mentoakcio.hu
Facebook
www.facebook.com
Programok
Rallye
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!