Info lorem ipsum szöveg

Országos Mazda találkozó 2019 Rukkel-tó

Országos Mazda találkozó 2019 Rukkel-tó

Az idei nyári találkozó a tavalyi, remek helyszínen, a Rukkel tó mellett kerül megrendezésre! Területhasználati árak lent!

Programtervezet:

Június 29. Szombat

09:00-10:00 Előkészületek, pályaépítés, beköltözés a helyszínre korábban érkezőknek

9:00 Konvoj indulása Budapestről (Lurdy ház parkoló)

10:00 - 12:00 Autók rendezése, konvojok érkeztetése, terület birtokbavétele, napi program ismertetése, regisztráció a játékokra

12:00 -15:00 Ügyességi játékok, autós limbó

15:00 Autós szépségverseny

kb 16:00 eredményhírdetések

kb 16:30 Tombola

kb 17:00 tesztvezetés - a tesztautót ezúttal a Mazda Miraitól kapjuk

Június 30. Vasárnap

10:30-12:00 tesztvezetés

Foglalás nem szükséges, a terület kizárólag a Magyar Mazda Klub vendégei számára elérhető. Sátrazásra és lakókocsizásra van lehetőség a helyszínen.

Árak:

Szombat, Csúszda nélkül   (1 nap)

• 1 fő – 2500Ft
• 1 fő+autó – 3000Ft

Szombat, Csúszda használattal   (1 nap)

• 1 fő – 4000Ft
• 1 fő+autó – 4500Ft

Szombat-vasárnap (1éjszaka), Csúszda nélkül  (2 nap)

• 1 fő – 5000Ft
• 1 fő+autó – 5500Ft

Szombat-vasárnap (1éjszaka), Csúszda használattal  (2 nap)

• 1 fő – 8000Ft
• 1 fő+autó – 9000Ft

Gyermek jegy ára 2 éves kor alatt ingyenes (2-6 éves korig): 50% kedvezmény

Áram használata 500Ft/sátor/nap

A belépő árak tartalmazzák a sátrazás, lakókocsizás költségét is, belépés szombaton 9:00-tól 20:00-ig, vasárnap 9:00-tól 15:00-ig.

A programokon való részvétel ingyenes, a nevezés díjtalan.
A strand szabályzatát mindenki köteles betartani. A programváltozás joga fenntartva! Az esemény rendezését és lebonyolítását továbbra is a FritzenFest Kft. végzi. www.fritzenfest.hu

Támogatóink: Mazda Motor Hungary Kft, Autó Mirai Kft, Autó Óbuda, Easy Wash Lurdy, Medikémia Zrt, JAP-KER

További támogatók jelentkezését várjuk!

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, a kemping illetve a rendezvény házirendje és a játékszabályok betartása kötelező.
(Info: http://www.fritzenfest.hu/rendezvenyeink/hazirend/
http://www.fritzenfest.hu/rendezvenyeink/jatekszabalyok/)

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Magyar Mazda Klub
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Dunavarsány, 2336 Hungary,
Dátum
2019.06.29 - 2019.06.30
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt kattints ide, és megtudod milyen formátum sms-t kell bepötyögnöd.

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!