Info lorem ipsum szöveg

Race Camp Party 3 Tuning Találkozó

Aloha everyone! Itt a nyár és közelít a várva várt hétvége! 2012.06.23-án nyitja kapuit a Caravan Camping Gyenesdiáson, ahol részese lehetsz a 3. Race Camp Party Tuning Találkozójának. Rengeteg új és beteg programmal várunk Titeket. Rengeteg új és beteg programmal várunk Titeket. Sok dolgon kellett átrágnunk magunkat a Ti kritikátok, hozzászólásaitok illetve dicsérő szavaitok miatt. . . Így a most következő eseményt a Ti szájízetekhez igazítjuk! :D Íme itt vannak a főbb momentumok és infók: Menetrend: 06.22 péntek, pakolódás szálláshelyek elfoglalása, ismerkedés, dumálgatás 06.23 szombat Programok: 09:00 Hivatalos kapunyitás 10:00 Elkezdődik a hangnyomásverseny/kipufogó hangnyomás, gépátvétel 11:00 Sexy autómosás Black Cat közreműködésével 12:30 Limbo kicsit másképp 14:00 Kezdetét veszi az autó szépségverseny 15:00 Sexy autómosás Black Cat közreműködésével 16:00 Kitartó sörkitartás 16:30 Airride bemutató/verseny 17:00 Bevásárlókocsi Racing 18:00 Eredményhirdetés 19:00 Koncert, fellépők: Deego és Siska valamint Dj Majestik/Bloos Brovaz Napközben kiállítok és támogatók várnak titeket a standokon, Oldtimerek, autós karikatúra készítés, folyamatos fotózás, fürdési lehetőség az óriás medencében, kaja pia a pultnál, zene csajok stb. Igény és megfelelő létszámú jelentkező esetén VIZES PÓLÓ verseny , csak csajok ;) 06.24. vasárnap, kómás fejek archíválása, hétvége értékelése, búcsúzkodás (A programokra a nevezéseket az adott verseny kezdetéig fogadjuk! A menetrend csúszásának lehetősége fent áll, ezért a programok kezdetének, variálásának jogát fent tartjuk, de előtte időbe értesítünk mindenkit! ) Szépségverseny kategóriák : Top; Extrém; Tuned; Rat Veterán kategóriák, továbbá Legszebb: beltér; motortér; csomagtér; kerék; felni; Legmerészebb ültetés A fentiek elbírálását a MyCar Hungary csapata végzi szigorú szabályzat szerint (500/kategória) A díjakat és ajándékokat a T-Boy Custom MTE autósbolt kft; WestCoastCounty és a SaloonZoo biztosítja Fóliázás,VTN és új technológiák bemutatását a FóliaVilág végzi A szomjunkról és a pörgésről a Bomba gondoskodik A nem kellően tiszta verdákat az EzWash veszi kezelésbe Profi fényképek és videók készítését a PhotoWheel csapata kreálja! A látványt és az egész napos zenét a Happy Dj-s Team nyomatja napközben. Szerintem a lényeget leírtam a hangulat és a buli már csak rajtatok múlik, gyertek minél többen. Mindenkit szeretettel vár az RCP csapat!!! Belépő: 1000/fő 800/autó 12 éves korig, és a nyugdíjasoknak a belépés ingyenes!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Megnevezés
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Gyenesdiás,
Dátum
2012.06.23 - 2012.06.24
Kezdés
09:00
Kontakt
Illés Norbert (Bütyi)
Mobil
06705515403
Web
www.facebook.com
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!