HONDAROPA 2014 - GO EAST

HONDAROPA 2014 - GO EAST

Nach Drei Jahren ist es nun an der Zeit: The Big Eastside Festival wollen wir mit Euch am 2. Juli Wochenende 2014 gebührend feiern.

Die Feierei findet in 01877 Rammenau statt. Auf einem Gelände umgeben von einem schönen See, Wald und Wiesen. Ferienwohnungen sowie Pensionen sind sehr nah. Auch das Wahrzeichen Barockschloss Rammenau ist im 200m Entfernung zu erreichen.

Hier die Lage:

https://maps.google.de/maps?q=waldscheibe+rammenau&ie=UTF-8&ei=c8qVUpzvI8fAtAb-xoCIBg&ved=0CAgQ_AUoAg

Geboten werden euch viele Überaschungen, Unterhaltung, Gaumenfreuden und natürlich nicht zu vergessen die tollsten Leute mit der besten Stimmung! :)

Zum Programm:

- eine tolle Location - Badehose mitbringen ;)
- Show & Shine Contest
- Dynoteam
- Pokalverleihung
- Tunermeile
- Zelten am Fahrzeug
- Tolle Gastgeschenke
- Tombola
- viele Fun-Spiele
- Eine mega geile Zeltparty
- ***HIGHLIGHTS*** ==>> werden Euch noch nicht verraten! :)

Weitere Infos bekommt Ihr hier im Laufe der Zeit und natürlich auf unserer Homepage.
Die Anmeldungen stehen auf www.hondaclub-eastside.de zum Download bereit.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Külföldi rendezvény
Szervező
Hondaclub Eastside
Kezelő(k)
energie119
Helyszín
01877 Rammenau,
Dátum
2014.07.11 - 2014.07.13
Kezdés
12:00
Befejezés
12:00
Web
www.hondaclub-eastside.de
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny
Belépő
70 Euro (felnőtt)
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!