RCS MeetUP - BMW találkozó és fesztivál

RCS MeetUP - BMW találkozó és fesztivál

Az "R.C.S MeetUP" (korábban soltvadkerti) BMW találkozó 2004 óta a régió legnagyobb BMW-találkozója. A helyszín Kunfehértó, ahova minden évben több, mint 1000 BMW gyűlik össze!

A színvonalas BMW kiállítás mellett izgalmas technikai programok várják a vendégeket: Drift aréna és kipróbálható drift trike-ok, drift-gokartok. Idei újdonság a különböző offroad járgányok arzenálja nagy homokos pályán.
Lesz még HIFI és kipufogó hangnyomás-mérés, ALS show, autós limbó, autószkander, BMW szimulátorok, szexi autómosás, családi programok, strand, SUP, vízibicikli, tombola, és sok más látnivaló.

3 éjszaka 15 DJ adja majd a Party Arena hangulatát: NEWIK, SZECSEI, PUREBEAT, DANIEL WEIRDO/NIKE, SABI, PEAT JR. & FERNANDO FEAT. SHEELA, ERŐS x SPIGIBOY, NÁKSI, ELEKTRA, WILLCOX, PIXA

BMW nélkül is mindenkit várnak a szervezők Kunfehértóra, ahol az 5 napos autós fesztivál fénypontja egy X5-ös BMW NYEREMÉNYAUTÓ sorsolása lesz!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Racing Club Soltvadkert
Kezelő(k)
lezsi_rcs
Helyszín
Kunfehértó,
Dátum
2024.06.19 - 2024.06.23
Kezdés
09:00
Befejezés
12:00
Kontakt
Lezsák Gergely
E-mail
[email protected]
Web
rcs.hu
Programok
Fesztivál, Autókiállítás, Autós találkozó, Klubtalálkozó, Drift verseny, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Belépő
6000 (felnőtt)
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!