Info lorem ipsum szöveg

Spring Meet No.1 - Dunaharaszti

Spring Meet No.1 - Dunaharaszti

Kedves Mindenki!

Mint azt már sokan tudjátok, sajnos idén pihenő állásba rakta magát az ACCH, így a megszokott tavaszi találkozó is elmaradt...VOLNA!

Lelkes "fiatalokkén" a Service Team úgy gondolta, hogy a buli azért nem maradhat el, így kézbe vette az irányítást. A szokásos időpontban, a szokásos helyen találkozzunk idén is!

Mivel mi nem klub vagyunk, csak egy baráti társaság, így a szállásokat mindenkinek MAGÁNAK kell intéznie az Universum Üdülőközponttal.
Az árakról még tárgyalunk, amint lesz használható információnk, rögtön kirakjuk az elérhetőségekkel együtt.

!!!FONTOS!!!
Az idei tavaszi haraszti találkozót NEM az ACCH szervezi, így megkérnék mindenkit, hogy SEMMILYEN kérdéssel se forduljon kisgyurihoz, vagy Edóhoz, mert Ők nem tudnak segíteni.
Bármilyen kérdés felmerül, kérünk Titeket, hogy itt az esemény alatt tegyétek fel, vagy írhattok a Service Team facebook oldalának üzenetet.

"Aki hallja, adja át!"

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Service Team
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Dunaharaszti - Universum 2330 Dunaharaszti Napsugár u.,
Dátum
2017.04.21 - 2017.04.23
Kezdés
14:00
Befejezés
10:00
Programok
Fesztivál, Autós találkozó, Klubtalálkozó
Térkép
Időjárás
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2404

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!