StanceLake

StanceLake

A tavalyi találkozónk nagy sikerére való tekintettel (Cars & Sweaters Badacsony)ismét megrendezésre kerül a Cartels Garage szervezésében.
Idén új nevet és helyszínt kap a találkozónk!

Ahogy azt tavaly is, idén sem maradnak el a szebbnél szebb járművek, a kíváló hangulat és vendéglátás.
‼️A kiállitott autók idén is regisztrációhoz és beléptetéshez kötöttek lesznek, amit majd a❌️ [email protected]❌️ fiókra küldött az autótokról készült rövid leírás, 5 darab jó minőségű kép, a tulajdonos neve és az autó forgalmi rendszáma‼️
Belépő: 2500Ft/fő
infó és programszervezés☎️
Páhi Marcell:+36308509189
Horváth Zsolt:+36308342655
‼️A rendezvényen videó és fénykép készülhet. A találkozó területén és a parkolóban a mindenkori KRESZ szabályok érvényesek. A találkozón való részvétellel a résztvevők elfogadják a házi rendet aminek be nem tartása azonnali kitiltást von maga után‼️

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Cartels_Garage
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Fonyód, Napsugár Kemping ,
Dátum
2023.05.13
Kezdés
09:00
Befejezés
19:00
Programok
Tuning Show, Autókiállítás, Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny
Belépő
2500.- (felnőtt)
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!