Info lorem ipsum szöveg

Trackwood 2019 Drift Festival #100

Trackwood 2019 Drift Festival #100

2019.Augusztus 23-24-én a ★★★★★TRACKWOOD 2019 ★★★★★ Európa legjobb versenyzői sorakoznak fel ismét! ★★★★★ Az esemény amit egész évben várunk mindnyájan. Ilyenkor a depóban nem csak a rajongók csorgatják a nyálukat, hanem a vérprofi versenyzők is.  Az éjszakai döntőkre érdemes lesz már napközben elfoglalni az ülő helyeket, hogy amikor lemegy a nap a kedvenc helyedről tudd nézni a pár centire a faltól haladó drift rakétákat, akiknek a kilincs össz-össze-ér!

RABÓCSIRING - Máriapócs

Pálya nyitva tartása / Track opening time:
Nincs autós éjszakai beléptetés ! There is no night entry for cars!
AUG.22. 18:00-22:00
AUG.23. 07:00-22:00
AUG.24. 08:00-24:00

Location / Helyszín
• Country: Hungary / City: Máriapócs / Track: Rabócsi Ring
• GPS data: 47.862849, 22.028056 Link: Google Map

Az ajánlatunk:
• 2 hektáros kemping terület a pályán belül
• Igazi party hangulat a Teraszon
• Benzinkút, bevásárlás, ATM, szállások 2 kilométeren belül
• Tisztaság és hygiénia
• Party Zóna és Live Dj
• Gyönyörű lányok

Location to other Cities / Távolságok
Nyírbátor – 10km
Nyíregyháza – 30 km
Debrecen – 60 km
Miskolc – 136 km
Budapest – 249 km
BUD Airport Ferihegy – 261 km
DEB Airport – Debrecen – 68 km

*a változtatás joga fenntartva

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Drifting.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Máriapócs, Hungary,
Dátum
2019.08.23 - 2019.08.24
Web
www.facebook.com
Programok
Fesztivál, Drift verseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2669

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!