veszpRace

veszpRace

VeszpRace is here!
Hogy mi is ez?
Egy eddig rendhagyó eseményt hozunk el nektek és csak remélni tudjuk, hogy sikert fog aratni!
Szeretnénk Veszprémbe invitálni a legszebb hazai tuning autókat, egybefonva egy fedett pályás Gokart versennyel.
Ehhez a Balatonkarting biztosítja a helyszínt, ahol esti, színes ledekkel kivilágított pályán történő versenyzésre is van lehetőséged! (www.balatonkarting.hu)
Az esemény a kiállítók számára regisztrációhoz kötött, minden regisztrált kap a helyszínen egy karszalagot, egy esemény matricát valamint a karszalag mellé automatikusan jár a Gokartozáshoz szóló 10% kedvezmény is! Emellett a karszalagod megváltásával Veszprém legjobb hamburgereit felvonultató Brando Burger is 10% kedvezményt biztosít, ha az esemény helyszínére rendelsz! (www.brandoburger.hu)
A rendezvény látogatása a kiállítók/regisztráltak számára becsületkasszás, hisz elsődleges célunk az, hogy jól érezze magát mindenki!
Látogatók számára ingyenes a belépés! (FONTOS: karszalag nem jár mellé,így a kedvezmények sem!)
Szeretnénk, ha a legszebbek nem térnének üres kézzel haza:
TOP 7, BEST 3 illetve a Balatonkarting által egy különdíj is gazdára fog találni!
A helyszín egy óriási betonos parkoló régi raktár épületekkel a háttérben, a jó fotók így garantáltak!
(Ha szívesen fotóznál eseményünkön, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben!)
Regisztrációját minden kiállító (3db jó minőségű kép az autóról) a [email protected] címre tudja elküldeni!
Az eseményen történő részvételkor kérjük a KRESZ mindenkori szabályait betartani, a durrogtatást és egyebeket mellőzni!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Statler
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Balatonkarting,
Dátum
2023.09.23
Kezdés
13:00
Programok
Autókiállítás, Autós találkozó
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!