Info lorem ipsum szöveg

XXIII. Országos Volvo Találkozó

XXIII. Országos Volvo Találkozó

2019. június 15-én, 10:00 órától kerül megrendezésre a XXIII. Országos Volvo Találkozó, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Idén is a Volvo Fan Club Hungary csapattal közösen szervezzük ezt a népszerű és méltán kedvelt eseményt. Szeretnénk családiasabb, kötetlenebb formában vinni tovább a rendezvényt, így ha bármilyen ötlet, javaslat van, írjátok meg - szívesen vesszük!

A rendezvényt önkéntesek segítségével bonyolítjuk le, akiket jellemzően rikító sárga pólóban fogtok látni a helyszínen. Az ő munkájukat is nagyon köszönjük, nélkülük nem tudnánk az OVT-t lebonyoíltani.

A XXIII. Országos Volvo Találkozó céges és magánszemélyek hozzájárulásából jöhet létre, amit ezúton is köszönünk. Az ő anyagi segítségükkel tudunk biztosítani nektek ásványvizet, gyerekeknek kis foglalkozást, az érmeket, kupákat, a hűsölő sátrakat, padokat, asztalokat, a játékokat, az apró nyereményeket, a nyomdai anyagokat, s azt is, hogy minél több helyre eljusson a rendezvény híre.
Ha szeretnél Te is támogató lenni, jelezd felénk az [email protected] e-mail címen!


Részletek:
--------------------------------------------------------

A Lóerők Éjszakája ebben az évben is helyet ad a VolvoWiW-nek azaz a Volvo különítmény saját területet kap:

- ahol kedvünk szerint fel tudunk sorakozni,
- ahol tudunk egymással beszélgetni,
- ahol lesz alkatrész tanácsadás,
- ahol lesz autószépségverseny,
- ahol már ötödik ízben lesz Volvo gyorsulási lehetőség (jegyár már tartalmazza), s különdíjjal is készülnek a gyorsulós szekció vezetői
- ahol lesz a klasszikus és közkedvelt felni kitartó verseny - ahol minden induló gyermek garantált ajándékot kap,
- ahol lesz Gyereksarok a megszokott kézműves sarokkal, játékokkal és csillámtetkóval.

Ebben az évben is lesznek sátrak, ahova be lehet ülni hűsölni, beszélgetni, valamint idén is minden kedves látogató vendégünk egy frissítőre, gyerekeknek is külön étekkel és itókával készülünk.

Belépődíj: 2.500,-Ft/ fő (Volvo autóval érkezőknek)
, amit készpénzben tudtok a kasszánál kiegyenlíteni. A belépődíj feljogosít az esti Lóerők Éjszakája eseményen való részvételre is (de csak egyszer tudsz vele bejönni a rendezvény területére - ha a helyszínt elhagyod, új jegyet kell vásárolnod).  10 éves kor alatt a belépés díjtalan!

(Fontosnak tartjuk leírni, hogy a fent jelzett belépődíj a drifted.hu, mint főszervező által kiszabott ár, mely a "Lóerők Éjszakája" program költségeit fedezi, mi a területet és az infrastruktúrát cserébe viszont használhatjuk, így az áramot, WC használatot, valamint a kötelezően felvonultatott egészségügyi és biztonsági személyzetet sem saját erőből kell finanszíroznunk.  Az OVT kizárólag saját önkéntes munkából, és saját szponzori díjakból tud működni és nem a főbejáratnál lévő belépődíjakból.)
---------------------------------------------------------

A gyorsabb beléptetés érdekében kérünk minden kedves látogatót, hogy pontosan számolja ki a fizetendő összeget, ugyanis így nagyban elkerülhetjük a torlódást!

Az esemény már 9:30-kor nyitja kapuit (OVT hivatalos kezdés 10:00) és egészen 15:00-ig lehet a zártkörű rendezvényre érkezni. Ezt követően már csak a Lóerők éjszakájára meghirdetett jegyáron lehet a kapun bejutni.

A Volvo Találkozóra érkezők, a belépéskor megváltott jegyükkel az egész napos (éjfélig tartó) programon részt vehetnek. Kis sátrat, napfogót, pokrócot, piknik csomagot hozhattok nyugodtan, bár a helyszínen lesz büfé étkezési lehetőség. (Figyelem: grillezni, tüzet gyújtani szigorúan tilos!) Vizesblokkok is lesznek a helyszínen, azonban ivóvízről gondoskodni kell.

A Volvo Rajongók Baráti Köre, ahogy az elmúlt években is, szeretettel vár mindenkit az OVT reggelén 9 órától, a Csepeli Temető bejáratánál, hogy közösen, konvojban érkezzen a csapat a Találkozó helyszínére.

HELYSZÍN:
Megközelítés (Tököli reptér –rendezvény kapu):

Gyalogosan: Budapestről a Boráros térről 10 percenként induló csepeli HÉV-vel a végállomásig, majd a 690-es menetrend szerint közlekedő autóbusszal a Diófasor utcáig. Innen egy tíz perces sétával érhetjük el a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található tököli reptér rendezvénykapuját.

Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelek-Csepel leágazásnál kell letérni Halásztelek irányában ahol a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található a tököli reptér rendezvénykapuja.
GPS: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 1, Magyarország / GPS: N 47*21’07,17″ – E 18*58’50,59″

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Volvo WIW
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 1, Hungary,
Dátum
2019.06.15
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2640

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!