Info lorem ipsum szöveg

ZSTS Safety Day powered by Drivingcamp

ZSTS Safety Day powered by Drivingcamp

Megrendezzük a tavaly is nagy érdeklődésnek örvendő Safety Day rendezvénysorozat második felvonását. Idén is a biztonság van a középpontban illetve, hogy elérhető áron egy bemutató tréninget és színes programokat kapjanak a látogatóink. Regisztrálni a www.zsts.hu oldalon lehet.

A ZSTS Safety Day Önökről és a biztonságról szól, hiszen nagyon sok autós baleset elkerülhető lenne megfelelő odafigyeléssel és némi tapasztalattal a vészhelyzetek kezelése kapcsán. A drivingcamp-pel karöltve elhatároztuk, hogy verhetetlen áron elhozzuk Önöknek a biztonságos autózás élményét.

Miért válasszon minket?

Friss jogosítványa van, vagy már tapasztalt sofőr?
Ismerje meg autóját és saját határait biztonságos környezetben!

Biztosan tudunk újat mutatni Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai pályáján!
Olyan megoldási sémákat kínálunk, amelyek adott pillanatban akár életet is menthetnek, a tréningek lebonyolításában nemzetközileg minősített és szakképzett instruktorok segítenek.

Mindezt csak 9.990 Ft/fő áron!

Az alábbi turnusokra lehet jelentkezni:

1. turnus: 7:30-9:30
2. turnus: 9:40-11:40
3. turnus: 11:50-13:50
4. turnus: 14:00-16:00
5. turnus: 16:10-18:10
"Night Drive": 18:20-20:20

A hatékony és biztonságos tanulás érdekében a feladatok végrehajtása saját járművel történik és folyamatosan a rádiókapcsolatban az instruktorral.

Ez még nem minden!

· A nap során lehetőséget kínálunk a terepjárózás szerelmeseinek OFF-ROAD élménytaxi utasaként kipróbálni a Mercedes G-osztályt.
· Saját képességeinket az 1 órás ízelítő OFF-ROAD tréning keretein belül tesztelhetjük, Suzuki és Isuzu járművekkel, előre meghatározott turnusokban.
· Az E-mobilitás jegyében készülünk két Nissan Leaf villanyautóval, helyszíni tesztvezetéssel.
• A www.hboard.hu hoz számunkra 5db board-ot, ezálltal a felnőtteknek és a gyerekeknek is lehetősége adódik megtanulni biztonságos keretek között Howerbordozni! 😜
https://www.facebook.com/hboard.hu/

Az éhes szájakról a Trafik Burger és a Pátyi Lángos gondoskodik a helyszínen.

Ha felkeltettük az érdeklődést regisztrálj : www.zsts.hu érdeklődni itt a fb -on üzenetben vagy az [email protected] mail címen lehetséges.

A lényeg még egyszer röviden:
9.990 Ft-ért 2 órán keresztül 4 modult használhatsz
Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai pályáján,
ezen kívül pedig színes programok várnak. .

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Zsámbéki Tuning Show - www.zsts.hu
Kezelő(k)
carStyling , Trabispec
Helyszín
drivingcamp Hungary 2072 Zsámbék Drivingcamp út 1.,
Dátum
2017.04.01
Kezdés
07:00
Befejezés
21:00
Web
www.zsts.hu
Programok
Pályaverseny
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2418

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!