A Partyzoo csapata július utolsó szombatján Zamárdi szabad-strandjára invitálta hazánk épített autóit és motorjait. A kiállítás a Zamárdi Gasztro & Utcza Fesztivál - A Balaton legnagyobb gasztro fesztiválja keretein belül került megrendezésre.

A terület korlátai miatt a szervezők csak limitált számban tudtak kiállítókat fogadni, így összesen cirka 100 tuning és veterán autót, továbbá néhány tíz motort préseltek be a fesztivál területére. A nap folyamán különösebb programokra nem került sor, a tikkasztó melegben viszont jól jött a Balaton-part, ahol bárki lehűthette magát egy jóízű csobbanással.

Az autós-motoros felhozatal a strandolók között is nagy népszerűségnek örvendett, rengetegen járták végig az árnyékos fasor alatt húzódó rögtönzött parkolót. A járművekre szavazni is lehetett, a közönségdíjas pedig - aki egy velencei utazást nyert - a DF Tuning Mustangja lett.

A legszebb amerikai autó dját egy fekete Dodge Challenger, a veterán kategóriát pedig egy Porsche felnis VW Karmann Ghia nyerte. A legszebb motornál egy hamvaiból újjávarázsolt Izs Planéta -ra esett a zsűri választása, egy órás heves vita után. A tuning kategória győztesének járó kupát az Airtigra vitte, viszont mivel ebben a kategóriában számos gép érdemelt volna még díjat, további öt ajándékcsomagot osztottunk ki a számunkra legkomolyabb építések tulajdonosainak. A szervezők ígérete szerint jövőre már több kategória és kupa lesz.

A folytatás idén Pécsett, a 4. Pécsi Autó & Motor Show & 1. Pécsi Street Food Show-n következik, ahol már egy másfajta, gumifüstös autó - motor show-val és egy rengeteg kategóriás Autó és Motor szépségversennyel készül a Partyzoo csapata. Mi is ott leszünk!

További részletek a galériában!