Info lorem ipsum szöveg

Ken Block leleplezte, mivel nyomja majd a Gymkhana 10-ben!

Ahogyan korábban hírül adtuk, készül már a Gymkhana videók eddigi legnagyobb durranásaként beharangozott tizedik epizód, melyet 2018 őszén tekinthet majd meg a neves internetsztár rally-pilóta, Ken Block népes rajongótábora.

Több száz méter kábel, 250 lámpa és egy drift E92 M3!

Lehetne akár egy Ken Block videó, a Halálos Iramban egyik új előzetese, vagy akár a Tron című film előtti tisztelgés: a DOTZ friss promóvideója a legjobbak között van, amit az utóbbi időben láttunk.

Debütálás előtt csíptük el a VOSSEN GTI-ket

2016 decemberének egyik nagy VOSSEN-es szenzációja a Performance VW Magazine hasábjain szereplő widebody MK7 GTI volt, melyet a cég már-már ikonikus, "nagyszakállú" médiása, Sam Dobbins lőtt meg a Lime Rock Park versenypályáján, Lakeville-ben.

Az ország legmeghatóbb autó átadása

A LADA és a Class FM közös jótékonysági akciója keretében egy rászoruló család kapott autót. Az autó az első hazai LADA, egy Kalina Kombi, amit a márka újkori történetében először helyeztek forgalomba Magyarországon. Pár hete egy ország sírta végig a perceket, amikor a család megtudta, hogy ők kapják a nyereményt. A valódi átadás ma történt, megható történet következik.

Téligumi csere női szemmel

A nők 64%-a rendszeresen vezet autót, és ma már minden második hölgy maga intézi téli-nyári autógumi cseréjét. Bár sokakban az a meggyőződés él, hogy műhelybe járni férfi feladat, a tény az, hogy a nők egyre bátrabban szervizeltetnek – derül ki a Gumi-Profi friss felmérésből, amelyben a nők szervizbe járásának hajlandóságát kutatták. Az eredmények jól mutatják az egyre tudatosabb hozzáállást, és fény derült arra is, mi kell a nőnek – gumicsere közben.

Parkolnál úgy, mint Batman?

Van az a mennyiségű pénz, amikor az ember már nem tudja, mire költsön. Ilyenkor előfordul, hogy Bruce Wayne teremgarázsát építi meg az autóinak.

20+1 kép a behavazott Wörthiről

Nem kíméli idén a balszerencse kontinensünk legnagyobb GTI Treffenjét, a Wörthersee Tour-t megelőző tuningtalálkozót. A normál esetben a Wörthi-tó környékén hatalmas bandázással, gyönyörű autókkal teletömött parkolókkal és persze remek tavaszi idővel lezajló Vor Dem See, vagy Week Before ellen most mintha minden összeesküdött volna.

Ez van, ha az ember belefut a Vegas Rat Rods forgatásába

Las Vegas a csillogásáról és a fényűzésről híres, éppen ezért nem sokan tudják, hogy a város körül a sivatag egészen más képet fest. Rengeteg elhagyatott bányászváros és roncstemető található a végtelenbe nyúló kopár vidéken.

Ha kell egy kis szupererő

Azt hiszed, már mindenféle fóliázást láttál? A szingapúri WrapStyle olyan dekorral rukkolt elő a gazdag képregényrajongók számára, amihez hasonlóval még biztosan nem találkoztál!

Star Wars ihlette Garage Italia Fiat 500

A Garage Italia a Los Angelesi Autószalonon mutatta be a Rohamosztagos Fiat 500-at, nemrég pedig két további Csillagok háborúja karaktert megtestesítő modellel is előrukkolt, amelyekkel az új, VII. epizód előtt tisztelegnek.

Átadták az első hazai Ladát

Az első hazai LADA egy üres szalonból a nyitás napján talált gazdára. A debreceni Ujhelyi adott el egy LADA 4x4 Classicot, amit egy gáláns úriember, Szabó György vásárolt ajándékba a kedvesének, Fazekas Katának, aki jelenleg egy régi LADA Niva tulajdonosa.

24 óra, két keréken

A Totalbike.hu csapata múlt hétvégén rendezte meg 24 órás robogóversenyét a Visonta határában fekvő Brezova gokart pályán. A Lö Visonta névre keresztelt endurance futamot a néhány héttel korábbi Le Mans-i verseny ihlette.

Vak vezető a buszon

Már az autóbuszt is kipipálhatja Karvai Sándor a Vak Motoros néven ismert rekorder. Borsi Gergely ötszörös magyar bajnok autóversenyző segítette.

Porsche 914: elfeledett szépség

Aki valamennyire ismeri a Porsche márka történelmét, tudja, hogy a Boxster nem a gyár első próbálkozása volt a középmotoros roadsterek piacán. Míg általában az ismertebb 550-es szériát tekintik közvetlen felmenőnek, sokan megfeledkeznek a sokkal nagyobb példányszámban gyártott 914-esről.

Nevet változtathat a Volkswagen?

Auto Union - egyelőre csupán pletyka szintjén terjed a hír, de nincs kizárva, hogy belátható időn belül ezen a néven folytathatja pályafutását a számos autómárkát tömörítő Volkswagen Csoport.

Rendszámtábla, négymilliárdért

10 millió angol fontért, azaz jelen árfolyam szerint 3.8 milliárd forintért bocsátja áruba a Kahn Design tulajdonosa az angol autós történelem egyik legnagyobb respekttel bíró rendszámát.

Bakanccsal az Audi R8 alcantara műszerfala ellen?

Lehetetlen egy incidens elszenvedője volt a neves német tuningcég, a Prior Design vezetőjének egyik értékes demóautója Monaco egyik luxusszállodája előtt.

Ezzel csapatnám szívesen

Szép kis Seat 124 Sport Coupé, abból az időből, mikor a spanyolok az olaszokkal dolgoztak össze autógyártásilag. Azt hiszem időben váltottak, bár most sem könnyű nekik.

Idén jubilált a Volkswagen Golf

A wolfsburgiak legnépszerűbb modelljének első példánya 1974-ben gördült le a gyártósorról, 2012-ig 29 milliót adtak el belőle. A kerek évforduló okán cikkükben röviden végigjárjuk a Golf generációit.

Szépségek svájcból

Az benzingőz rabjai nem csak a legújabb négykerekű modellekben, de a dekoratív hoszteszhölgyekben is gyönyörködhednek az autókiállításokon. Legutóbb a brit Autosport International csajait vettük szemügyre, most pedig a március közepéig látogatható Genfi Autószalon hoszteszein a sor.

1 2 3 4
Összesen 77 találat 4 oldalon