Info lorem ipsum szöveg

Siker, fény, csillogás, divat, celebek, és a témakörhöz kapcsolódó autók.

Fast & Furious: Jesse vs. Johnny Tran visszavágó

Talán mindenkinek megvan még a - manapság már egyre elborultabb epizódokat produkáló - Halálos Iramban filmek első részének egyik legemlékezetesebb jelenete, amikor Jesse VR6 Jettája vereséget szenved Tran Honda S2000-esével szemben a sivatagi versenyen. 

TWB 2017 - Patrícia a Miss Tuning döntőjében!

Nem csak az ezres nagyságrendben felsorakoztatott tuning autós felhozatal, a rengeteg látnivaló és a folyamatos programok miatt izgalmas az idei Tuning World Bodensee, hanem mert a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Horváth Patríciának is szurkolhatunk!

Halálos Iramban a DOTZ felnikkel

A világ Fast & Furious lázban ég, hiszen a népszerű autós mozi legfrissebb része csütörtökön kerül a mozikba. A DOTZ sem tétlenkedett, hogy meglovagolja a filmmel együtt járó óriási felhajtást!

Premier előtt: ismerd meg a Fast & Furious 8 autóit!

Alig egy hét múlva már a mozivásznon hasít a Halálos Iramban eposz legújabb epizódja, a Fate of the Furious. Amiért vitathatatlanul a legjobban szeretjük ezeket a filmeket, azok kezdetektől fogva a különleges, átalakított járművek, melyek a kezdeti tuningőrületből mára már igencsak extrém irányba tolódtak el.

A Die Hard 5 eredeti rombolója az AMTS-en!

Megvan még a mindent letaroló katonai jármű, mellyel Bruce Willist üldözték a Budapest utcáin a "Drágább, mint az életed" című filmben? Most megnézheted testközelből, teljes életnagyságban is az AMTS-en!

A legújabb Batmobile is kint volt a SEMA Show-n

A Batman vs. Superman: Dawn of Justice (vagy ahogy magyarul ismerjük, Az igazság hajnala) mint film ugyan nem egy maradandó alkotás, de autós szempontból vitathatatlanul az egyik legjobb Batmobilt nézhetjük meg benne. Ha nem a legjobbat!

Lelepleződött Sung Kang új projektje, az Underdog!

A tavalyi SEMA Show-n az egyik legnagyobb érdeklődéssel övezett jármű kétségtelenul a Halálos Iramban filmek sztárja, Sung Kang Nissan 240Z-je volt. „Han” az elmúlt évben sem unatkozott, hiszen a Halálos iramban 8. részének forgatása mellett az idei SEMA-ra új autóval készült, mely a „Project underdog” névre hallgat.

Über der Stadt schwebt nun Julia

Szinte napra pontosan egy évvel az idei kiadás megjelenése után, a Tuning World Bodensee csapata ma bejelentette a jövő szezonra készült Miss Tuning naptárt. Íme, itt vannak a képek!

Magyarországon is forog a Halálos Iramban 8 trailere!

"Vásárhelyen forgatják a Halálos iramban 8. részének előzetesét" - ezzel az üzenettel jött szembe az első hír ma reggel Facebookon. Mondanom sem kell, már akkor nagyot néztünk, pláne miután az alábbi kis hírvideót is megtekintettük: 

Fast & Furious 8: hogy is állunk?

Rettenetesen rohan az idő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mindannyiunk kedvenc eposza, a Halálos Iramban sorozat következő része immáron elérhető közelségbe került, a net pedig tele van a forgatásról készült kémvideókkal. Szemezgettünk is egy párat!

TWB 2016 - Ivett a Miss Tuning döntőjében!

Ezúttal sem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott - és a TOP16-ba már biztosan bejutott - két hazai tunernek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Burján Ivettnek is!

Már Ken Block is Dubajozik: itt a Gymkhana 8!

Nyolcadik alkalommal jelentkezett be Ken Block több mint 350 milliós nézettségű Gymkhana vírusvideó sorozata. Block ezúttal az eddigi legegzotikusabb helyszínen nyomja abroncsfüstölő stílusát: Dubaiban!

Nyakunkon a Gymkhana Eight!

Ken Block és legújabb partnere, a Toyo Tires bejelentette a Gymkhana nyolcadik részét, és egy exkluzív videóban legújabb autóját is láthatjuk.

Halálos Iramban helyszínek - akkor és most

Los Angeles: 2001-ben innen indult és az idén tavasszal mozikba került hetedik rész után újra itt tart a Halálos Iramban sorozat sztorija. A filmekben szereplő számos helyszín pedig egyáltalán nem elérhetetlen, sőt, bárki szabadon meglátogathatja őket, aki arra jár. Megnéztünk mi is párat!

Árverésen a Fast & Furious Volkswagen Jettája

A világ eladó, így ez is: számos, a Halálos Iramban sorozatban használt autócsoda után eladósorba került a széria egyetlen fauvéje, "Jesse" Jettája is.

Így kezeltünk Chip Foose-zal a SEMA Show-n

A SEMA Show azért is jó, mert olyan hírességekkel találkozhat személyesen az ember, akiket maximum internetes hírekből, vagy a televízióból ismer.

"Han" és a Datsun 240Z is megjárta a SEMA Show-t

Sung Kang - vagy ahogyan a Fast & Furious mozikból ismerhetjük: Han Soul-Oh - igazán hitelesen játssza a filmekben rászabott szerepet. Paul Walkerhez hasonlóan Ő is igen szép autóparkkal rendelkezik és akkor sem ijed meg, ha a csavarkulcs után kell nyúlni.

Na, mit ki nem hoztak az idei Miss Tuningból!

Német partnerünk, Európa legnagyobb, kifejezetten autók tuningjára fókuszáló kiállítása, a Tuning World Bodensee idén is elkészítette egyik legerősebb PR-eszközét, a Miss Tuning naptárat. Habár voltak kétségeink, a végeredmény kifejezetten mutatósra sikerült!

Most egy kicsit irigykedünk Justin Bieberre

Lehet utálni, lehet énekesi karrierjét bárminek elmondani, Justin Bieber igencsak jól megél abból, amit csinál. A mára férfivá (?) érett tinibálvány legújabb szuper sportautójára pedig egy kicsit mi is irigyek vagyunk.

Így tuningol John Rambo

"Feláldozhatóvá" vált az akciófilmek évtizedek óta ikonikus hőse, Sylvester Stallone egykori sportautója. Az 1968-as Chevrolet Corvette-et maga a sztár tuningolgatta, miután cirka hat éve egy aukción lecsapott rá.

1 2 3 4 5 6
Összesen 104 találat 6 oldalon