Egyéb - Autóápolás

Fényezés Felújító Polír

3 520 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
Autoglym
Régió
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Irányi Dániel utca 16.
Mobil
0630 201 4191
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
autoglym.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

Fényezés felújító polír

Az Autoglym Paint Renovator egy csiszoló hatású fényezés felújító. Csiszoló hatású polír alkalmazását mindig korlátozza a problémás, karcos vagy oxidált felületekre. Egy autó fényezése nagyon vékony és minden alkalommal tovább vékonyítjuk, amikor csiszoló hatású terméket használunk. A legtöbb gyári fényezés külső rétege keményebb, mint az alatta található, ezért óvni kell amilyen hosszú ideig csak lehetséges. Javasoljuk, hogy először mindig próbálkozzon Autoglym Super Resin Polish-al orvosolni a problémát, mert az nem tartalmaz csiszoló anyagot. Ha további kezelésre lenne szükség, az Autoglym Paint Renovator rendkívül gyorsan dolgozó csiszolóanyagot tartalmaz, így könnyen kontrollálható a vágási és polírozási művelet. Eltávolítja a kisebb karcolásokat és oxidációt. Nem tartalmaz szilikont.

Jó tudni:

A probléma gondos felmérése elengedhetetlen. Túl mély karcolások eltüntetéséhez szakember segítségére lehet szüksége. Hosszú egyenes mozdulatokkal használja a terméket, hogy megelőzze a körkörös karcok kialakulását és nefeledje gyakran ellenőrizni a folyamatot. Kerülje a túlzott használatot az elemek szélein, ahol a lakk általában a legvékonyabb. A kezelt felületeket ápolja Autoglym Super Resin Polish-al, hogy ragyogóvá és védetté tegye a környezeti hatásokkal szemben.

Termékbemutató:

További infók a termékről a forgalmazó weboldalán!