Hirdetési lehetőségek a Carstyling.com-n

A Carstyling.com jelenleg Magyarország egyik legnépszerűbb autós közösségi- és híroldala. Rendszeresen visszalátogató, regisztrált felhasználóink száma meghaladja a 80.000 főt (2015. január 30-i adat).


Miért válassza az internetes médiát a hagyományossal szemben?

  1. Pontosság: Sokkal precízebb és pontosabb pozícionálást tesz lehetővé.
  2. Megbízhatóság: Számszerűen mérhetővé válik kampányának eredményessége, hiszen a hirdetés megjelenésekről, klikkelésekről statisztika készül.
  3. Olcsóság: Az internetes média jóval olcsóbb a bármely más kampánylehetőségeknél.


Miért érdemes nálunk hirdetni?

  1. A Carstyling.com egy autó-tuning szakoldal, ami azt jelenti, hogy olvasóink legtöbbje nagyfokú érdeklődést mutat az autók, és a tuning lehetőségek iránt. Látogatóink többsége rendelkezik is gépkocsival, melyre rendszeresen költenek, tuning kiegészítőket, hi-fi berendezéseket, alkatrészeket vásárolnak. Mindez garantálja, hogy a nálunk megjelenő hirdetések ténylegesen az Ön célcsoportját érik el.
  2. A webes hirdetések árszabása meglehetősen nagy szórást mutat Magyarországon. A legolcsóbb felületek olyan általános témájú honlapokon találhatóak, melyek bár sok embert érnek el, ezeknek csak kis hányada esik a hirdető cég tényleges célcsoportjába. A legdrágább lehetőséget a szakoldalak kínálják, melyek a magasabb díj ellenében sokkal pontosabb pozícionálást tesznek lehetővé. A Carstyling.com bár szaklap, mégis az általános oldalak árszabását használja, ezáltal garantált, hogy minimális reklámköltséggel ön a lehető legnagyobb célcsoportot éri el.
  3. Oldalunkat folyamatos fejlesztés mellett több médián keresztül, valamint számos autós rendezvény keretei közt is népszerűsítjük, ahol reklámanyagaink nagy százalékban garantáltan oldalunk témájának igazi rajongóihoz - és ezzel együtt közvetlenül az Ön célcsoportjához - jutnak el.


Hirdetési felületeink

SKYLINE - 920 x 90 és 920 x 120 pixel

A nyitó és/vagy belső oldalak tetején teljes szélességben elhelyezkedő vízszintes hirdetési forma.
Maximális méret: 80 KB
Formátumok: JPG, GIF, Flash

CARISMA - 728 x 90, 728 x 120 és 728 x 180 pixel

A belső oldalakon tartalmi rész szélességben elhelyezkedő vízszintes hirdetési forma.
Maximális méret: 80 KB
Formátumok: JPG, GIF, Flash

SUPRA - 300 x 300, 336 x 250, 300 x 250, 300 x 400 és 300 x 600 pixel

A nyitó és/vagy belső oldalakon a tartalmi rész jobb margóján elhelyezkedő hirdetési forma.
Maximális méret: 80 KB
Formátumok: JPG, GIF, Flash

BILLBOARD - 600 x 200, 700 x 200 és 700 x 400 pixel

Híreink, valamint leglátogatottabb rovataink tartalmi részében elhelyezkedő hirdetési forma.
Maximális méret: 100 KB
Formátumok: JPG, GIF, Flash

LAYER, BACKGROUND - Oldalszélesség / magasság

A fő oldal összes megnyitásával, a tartalmi részt takarva megjelenő, illetve a tartalmi rész mögé elhelyezett hirdetési forma.
Maximális méret, formátumok: kérje ajánlatunkat!


AV alapú listaáraink

Áraink tájékoztató jellegűek! A pontos díjszabáshoz kérje részletes médaajánlatunkat!

SKYLINE

920 x 90

920 x 120

HUF / AV

12 Ft

12 Ft

CARISMA

728 x 90

728 x 120

728 x 180

HUF / AV

6 Ft

12 Ft

15 Ft

SUPRA

300 x 250

300 x 400

300 x 600

HUF / AV

7 Ft

10 Ft

13 Ft

BILLBOARD

600 x 200

700 x 200

700 x 400

HUF / AV

12 Ft

13 Ft

15 Ft

BACKGROUND

1600 x 1200

 

 

HUF / AV

19 Ft

 

 

A Carstyling.com banner-felületeinek AV-alapú és ügynökségi értékesítője a Gmedia Kft. Amennyiben a fentiektől eltérő, időalapú, tartalomba épülő vagy szponzorációs megjelenés érdekelné kérjük keressen meg minket és kérjen egyedi ajánlatot: [email protected]


Alkatrész Kereső És Webáruház

2004 őszétől indult szolgáltatásunkkal partnereink számára lehetővé tesszük, hogy termékeiket tuning-alkatrész kereső rendszerünkben is meghirdethessék. A szolgáltatás egyúttal webáruházként is működik, melyen keresztül oldalunk látogatói on-line meg is rendelhetik a kiválasztott termékeket, közvetlenül a forgalmazótól. Szolgáltatásunk a felvitt termékek/akciók száma szerint fix havi díjas rendszerben működik. Amennyiben Ön is partnereink közé szeretne tartozni, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] webcímen.


Termékbemutató / PR Cikk - cikk terjedelme szerint

Új terméke, szolgáltatása, akciója oldalunk hírei között történő megjelentetése, igény szerint külön galériával is videókkal. A hír főoldalunkon egy hétig garantáltan látható lesz, de később is megtalálható hírarchívumunkban. További előnye, hogy a cikk alatt olvasóink kérdéseiket is feltehetik, amire Ön oldalunkon keresztül válaszolhat, ezáltal pedig egy-egy bemutató akár több hétig is napirenden maradhat. A megjelenítés költségének egyszeri díjára a hír terjedelme szerint adunk árajánlatot.

Alapdíj: 30.000 Ft


Hírlevél

Folyamatosan bővülő, több, mint 50.000 feliratkozott tagból álló adatbázisunk kiválóan alkalmas cége aktuális akciójának, promóciójának eljuttatására, közvetlenül e-mail útján is olvasóinknak. A hírlevél hirdetési forma igénybevételének alapvető feltétele a Carstyling.com-mal kötött hosszútávú hirdetési és partneri viszony, melynek köszönhetően az anyagot mint oldalunk kiemelt, exkluzív, kifejezetten olvasóinknak szóló híreként kezelhetjünk.

Ár: előzetes egyeztetés szerint.


Bannerek - típus szerint

Amennyiben hirdetne oldalunkon, de még nincs megfelelő bannere, vagy a meglévőt nem tarja elég hatékonynak, médiapartnerünk kedvezményes árakon vállalja igényes, kreatív, figyelemfelkeltő flash, jpg és animált gif bannerek elkészítését.

Ár: előzetes egyeztetés szerint.


Fizetési feltételek

A hirdetés ellensúlyozása a megbízási szerződés aláírása után, banki úton, vagy készpénzben történik. Fix időtartamú hirdetések esetén a teljesítés előtt egy összegben, CPT és CT alapú hirdetések esetén az alapdíj teljesítés előtt, a fennmaradó rész teljesítés után kerül kifizetésre. A számlát a teljesítés befejeztével, postai úton juttatjuk el ügyfeleinknek.

A fent feltüntetett árak nettó árak, az általános forgalmi adót (27%) nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Amennyiben médiaajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése lenne a fent leírtakkal kapcsolatban, az [email protected] várjuk levelét.

Vissza