Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

Hoonigan-dedikált AMTS naptár jöhet?

Nincs még ötleted Karácsonyra? Az AMTS prémium kiadványát, a 2024-es Miss AMTS naptárt most akciós csomagban is megrendelheted autórajongó szerettednek, akár páros AMTS 2024 belépőjeggyel kombinálva!

Miss AMTS naptár 2024: nem csak négy keréken!

"Hölgyeknek és hölgyekkel szeretnénk vonzóvá tenni a Can-Am márkánk legkülönlegesebb, legegyedibb brandjét,  a Can-Am Spydert, amely még az eleve különlegesnek számító háromkerekű járművek között is egy igazi vonzó különc. Ennek érdekében régi kedves partnerünkkel, az AMTS - Automobil és Tuning Show csapatával együttműködve, részt vettünk a népszerű falinaptáruk 2024-es kiadásának megvalósításában.  Így a naptár augusztusi oldalán csúcsmodellünk, egy Can-Am Spyder F3-as pózol egy gyönyörű hölgy mellett" - jelentette be Gerencsér Olivér a Can-Am márka magyar importőr cégének, a Jet Power Hungary Kft-nek a vezetője.

Tuning & Retro Fest - másodszor!

Durva hétvégén vagyunk túl. Az idei TRF elég jól sikerült, és a tavalyi után, úgy érezzük, sikerült szintet lépni? Miben nyilvánul ez meg?

A TRF 2023 autó szépségverseny partnere az ADBL!

Már csak alig néhány hét és újra megnyitja kapuit az Oldtimer Show és az AMTS közös szezonzáró rendezvénye, a Tuning és Retro Fesztivál, melynek hagyományszerűen a Vasúttörténeti Park ad otthon.

Programajánló: Festetics Concours d’ Elegance

Második alkalommal kerül megrendezésre Keszthelyen a Festetics Kastélyban az 1960 előtt gyártott autók és motorkerékpárok szépségversenye és kiállítása, a Festetics Concours d’ Elegance. A rendezvény felkerült a FIVA, a nemzetközi Veteránjárműves Szövetség rendezvény naptárába is, amely már önmagában biztosíték az elegáns és színvonalas rendezvényre.

Páratlan erőgép: CAN-AM MAVERICK R

Az Egyesült Államokban bemutatkozott az új Can-Am Maverick R, amely páratlan erővel, professzionális felfüggesztéssel és dupla kuplungos kézi váltóval büszkélkedik. A 2024-es Maveric R-el minden idők legbrutálisabb homokfutóját alkotta meg a BRP.

Gran Turismo - mozi és értékes nyeremények az AMTS-sel!

Napokon belül a mozikban örvendezhetünk a vadonatúj Gran Turismo filmnek, mely a világ talán legkedveltebb autós számítógépes játékának filmbeli interpretációja.

Zárd velünk a szezont: Tuning & Retro Fest 2023

A tavalyi sikeres debütálás után, 2023-ban is készülünk egy szezonvégi VIP rendezvénnyel, amellyel minden hazai tunernek meg szeretnénk köszönni az egész éves aktivitást! Ez pedig idén is a Tuning & Retro Fest!

Október 28-29: Utazz velünk Prágába!

Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen volt, illetve még most is van lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli ősszel lesz: jelentkezz, és tarts velünk Prágába!

AMTS 2024: hogyan jelentkezz cégeddel / kluboddal / autóddal a kiállításra?

Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. Az alábbiakban csokorba szedtük a legfontosabb tudnivalókat.

Épített Autók Országos Szervezete (ÉJOSZ) - miért is jó ez?

A Carstyling.hu és az Épített Autók Országos Szervezete (ÉJOSZ egyesület) együttműködése az AMTS-en kezdődött.

AMTS VIP találkozó a Lóerők Éjszakáján!

Június 10-én, a 2023-as Lóerök Éjszakájan is megérte AMTS VIP tagnak lenni Aki limitált akciónk keretei között vásárolt egyet idei pólóinkból, nem csak egy tiszteletjegyet és egy ajándék MONSTER energiaitalt kapott ajándékba, de a pólóban érkezve külön VIP helyről is megnézhette a verseny a rajtjait! Ha szeretnél az elsők között értesülni hasonló VIP akcióinkról, iratkozz fel Te is az AMTS VIP hírlevélre: https://tinyurl.com/amtsklub

Ismét érinti Budapestet a Gumball 3000 rally!

A 24. Gumball 3000 Rally keretében több mint 100 résztvevő vezet keresztül Európán, hat nap alatt érnek el Edinburgh-ból Montenegróig. A mezőnyben a klasszikusoktól a futurisztikus hiperautókig, a Bugattitól a Kurupt FM Mobilig mindenfajta autó megtalálható lesz. A sztárok a részvételükkel pénzt gyűjtenek a Gumball 3000 Alapítvány részére, így támogatnak alacsony jövedelemmel rendelkező fiatalok által életre hívott projekteket.

Tisztelgés a Wörthi előtt: Mountain Haste 2023

A három évtizedet megért Wörthersee Tour találkozónak úgy tűnik, sajnos immáron minden formájában vége, a konszern-eseményből Európa, sőt a világ rengeteg épített autóját megmozgató tuning találkozóvá avanzsált treffen óriási űrt hagyott maga mögött a szezon tavaszi hónapjaira.

Takarékos és vagány: nálunk járt az MG4 Electric

Az MG első elektromos modellje, az MG4 Electric Idén márciusban, az Automobil és Tuning Show-n debütált a magyar közönség előtt. Az új típus már megjelenésében a rendezvény egyik pazar színfoltja volt, természetesen nem fért kétség hozzá, hogy mi is ki akarjuk próbálni!

Tuning World Bodensee 2023 - beszámoló

Tuning World Bodensee. Európa legnagyobb, tisztán tuning autós kiállítása és show-ja 2003 óta kerül megrendezésre az ikonikus Messe Fredrichshafen területén, a koncepció - a klubéletre építve, egy nagy rendezvény alá behozni a háttéripari kiállítókat - pedig igen hamar sikeresnek bizonyult.

TWB 2023 - Style Mile

Európa legnagyobb tuning show-ja, a Tuning World Bodensee hosszú évek óta tartozik a kötelező programjaink közé. A kiállítás egyik legújabb tematikája, a főként stance vonalat bemutató "Style Mile" a 2019-es, egycsarnokos debütálás óta többszörösére nőtt. Nem is véletlenül!

ETS 2023: ismerd meg Európa idei 12 legkomolyabb tuning autóját!

European Tuning Showdown: kontinensünk legnagyobb respekttel bíró autós szépségversenye, melyet 2012 óra  rendeznek meg a Tuning World Bodensee egyedülálló programjaként. A mezőny az adott szezon során, több ország legnagyobb rendezvényeiről gondosan összeválogatott showautókból áll össze, melyek egy speciálisan kialakított arénában "csapnak össze" egy egyenes kieséses szépségverseny keretei között. Ami biztos, hogy már maga a versenyre bekerülni is hatalmas megtiszteltetés egy autóépítőnek, hiszen jelenleg nincs ennél nívósabb show and shine megmérettetés Európában.

Átadtuk az AMTS 2023 nyereményautóját!

Az adminisztrációs körök lefutása után, az Abroncs Kereskedőház Mexikói úti bázisán vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2023-as AMTS nyereményautóját. Vele együtt a Miss AMTS aktuális királynője is megkapta a fődíját.

Május 18-21: állíts ki velünk a Tuning World Bodensee-n!

Az Automobil és Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen adott a lehetőség hazai autók kiállítására. A következő buli május közepén lesz: jelentkezz, és mutasd meg a vasad Európa legnagyobb show-ján, a Tuning World Bodensee-n!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9148 találat 458 oldalon