Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

A stabilitás kulcsa: minden a lengéscsillapítókról és jelentőségükről a biztonságos vezetés szempontjából

A lengéscsillapítók kulcsszerepet játszanak a vezetés biztonságában és kényelmében, mivel stabilan tartják a járművet az úton, és csökkentik az egyenetlen felületek okozta rezgéseket. Egy olyan országban, ahol az éghajlati viszonyok olyan változatosak, mint Magyarországon, a kemény téli fagyoktól a forró nyárig, a lengéscsillapítók megfelelő működése még fontosabbá válik a jármű feletti uralom megőrzése szempontjából.

Krisz rávette a sulit, hogy az egész osztály mehessen az UNIX-AMTS-re!

Gilyén Krisztián, vagy ahogy barátai szólíthák, Krisz, még csak 11 éves, de az autósport és az állatvédelem iránt érdeklődők számára már ismerősen csenghet a neve: fiatal kora ellenére már szimulátor kamion Európa bajnok, és német bajnok, de több dobogós helyet is szerzett már nemzetközi márkakupában, jelenleg pedig - Kiss Norbi csapattársaként -  párhuzamosan versenyez az idei virtuális Kamion EB-n egy MAN-el, és egy globális túraautó bajnokságban Toyota Supra-val.

Elkészült az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt autót sorsolunk ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves tradíció és a játék feltételei változatlanok, a fődíj pedig a show történetének eddigi legfiatalabb és legjobban felszerelt nyereményautója!

Európában elsőként az UNIX-AMTS-en: Can-Am Maverick RXRS DCT Smart Shox 2024

Mint minden évben, idén tavasszal is azokat a kiállítókat övezi a legnagyobb várakozás az UNIX-AMTS-en, akik olyan gépekkel érkeznek, amelyek a kiállítást megelőzően Magyarországon még nem voltak láthatóak. Ebből a szempontból, a hazai autó, motor és tuning rajongók mekkájában, március 22-24. között a budapesti Hungexpón az egyik meglepetés stand a Can-Am (brp.com) hazai importőre, a Jet Power Hungary Kft. lehet.

Nyerj egy Chip Foose által dedikált AMTS naptárt!

Még mindig nem szerezted be az idei Miss AMTS naptárad? Az AMTS prémium kiadványát most önállóan, vagy akár páros AMTS 2024 belépőjeggyel kombinálva akciós csomagban is megrendelheted, ráadásul még nyerhetsz is!

Szelfizz a Rykerrel és nyerj az AMTS-en!

Az UNIX AMTS-en és Magyarország legromantikusabb városában, Egerben zajlik majd a szülinapi akció

Nézd meg élőben, hogyan épül az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! Fődíjunk, az Audi A5 S-line Cabrio február 2-7. között alakul át élőben, a Westend szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

UNIX-AMTS 2024 AI-tuning pályázat!

Az UNIX-Autó, Motor és Tuning Show 2024 büszkén hirdeti meg az első AI Képversenyét, ahol résztvevők mesterséges intelligencia által szerkesztett tuning autó képeket küldhetnek be. A verseny célja, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI technológiát alkalmazni a járművek kreatív megjelenítésére.

Kabrió Audit nyerhetsz a 2024-es UNIX-AMTS-en!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show-n! 2024-es választásunk egyszerre kedvez a sportosabb járművek kedvelőinek, de azoknak is, akik akár hétköznapi használatra vennének egy mutatós autót: fődíjunk ezúttal egy impozáns kabrió!

Magyarországon is lehetnek rendőrségi Can-Am Spyderek?

Egyesült Államok, Kanada, Németország, Dubai, Románia, Franciaország - csak néhány állam azok közül, ahol évek óta rendszeresítve van a rendőri egységek jármű flottájában, a Can-Am Spyder nevű, háromkerekű, 1300 köbcentis, bivalyerős Rotax motorral hajtott, különleges jármű, amely sokak szerint a motorozás számos fontos előnyét egyesíti az autók biztonságával.

OSRAM: off-roadra is tökéletes repertoárral!

A tavalyi Nissan Partrol után, új Offroad játszósautóval bővült az AMTS repertoárja! A zseniális "nagyVitara" megkapott minden földi jót - fényforrások terén pedig konkrétan a legjobbat: az OSRAM jóvoltából egyedülálló fényáradat veheti körül az egyébként teljesen felújított terepgépet.

Új stratégiai partnerrel debütál a 2024-es AMTS

UNIX - Autó, Motor és Tuning Show 2024 néven, merőben új formában mutatkozik be jövő tavasszal Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós rendezvénye. A Hungexpo csaknem teljes területét megtöltő kiállítás, vásár, verseny és show repertoárja tovább bővül a háttéripar témaköre felé, melyet egy új együttműködés hoz magával.

Hoonigan-dedikált AMTS naptár jöhet?

Nincs még ötleted Karácsonyra? Az AMTS prémium kiadványát, a 2024-es Miss AMTS naptárt most akciós csomagban is megrendelheted autórajongó szerettednek, akár páros AMTS 2024 belépőjeggyel kombinálva!

Miss AMTS naptár 2024: nem csak négy keréken!

"Hölgyeknek és hölgyekkel szeretnénk vonzóvá tenni a Can-Am márkánk legkülönlegesebb, legegyedibb brandjét,  a Can-Am Spydert, amely még az eleve különlegesnek számító háromkerekű járművek között is egy igazi vonzó különc. Ennek érdekében régi kedves partnerünkkel, az AMTS - Automobil és Tuning Show csapatával együttműködve, részt vettünk a népszerű falinaptáruk 2024-es kiadásának megvalósításában.  Így a naptár augusztusi oldalán csúcsmodellünk, egy Can-Am Spyder F3-as pózol egy gyönyörű hölgy mellett" - jelentette be Gerencsér Olivér a Can-Am márka magyar importőr cégének, a Jet Power Hungary Kft-nek a vezetője.

Tuning & Retro Fest - másodszor!

Durva hétvégén vagyunk túl. Az idei TRF elég jól sikerült, és a tavalyi után, úgy érezzük, sikerült szintet lépni? Miben nyilvánul ez meg?

A TRF 2023 autó szépségverseny partnere az ADBL!

Már csak alig néhány hét és újra megnyitja kapuit az Oldtimer Show és az AMTS közös szezonzáró rendezvénye, a Tuning és Retro Fesztivál, melynek hagyományszerűen a Vasúttörténeti Park ad otthon.

Programajánló: Festetics Concours d’ Elegance

Második alkalommal kerül megrendezésre Keszthelyen a Festetics Kastélyban az 1960 előtt gyártott autók és motorkerékpárok szépségversenye és kiállítása, a Festetics Concours d’ Elegance. A rendezvény felkerült a FIVA, a nemzetközi Veteránjárműves Szövetség rendezvény naptárába is, amely már önmagában biztosíték az elegáns és színvonalas rendezvényre.

Páratlan erőgép: CAN-AM MAVERICK R

Az Egyesült Államokban bemutatkozott az új Can-Am Maverick R, amely páratlan erővel, professzionális felfüggesztéssel és dupla kuplungos kézi váltóval büszkélkedik. A 2024-es Maveric R-el minden idők legbrutálisabb homokfutóját alkotta meg a BRP.

Gran Turismo - mozi és értékes nyeremények az AMTS-sel!

Napokon belül a mozikban örvendezhetünk a vadonatúj Gran Turismo filmnek, mely a világ talán legkedveltebb autós számítógépes játékának filmbeli interpretációja.

Zárd velünk a szezont: Tuning & Retro Fest 2023

A tavalyi sikeres debütálás után, 2023-ban is készülünk egy szezonvégi VIP rendezvénnyel, amellyel minden hazai tunernek meg szeretnénk köszönni az egész éves aktivitást! Ez pedig idén is a Tuning & Retro Fest!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 9160 találat 458 oldalon