Egyéb - Autóápolás

Üvegpolír

3 630 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
Autoglym
Régió
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Irányi Dániel utca 16.
Mobil
0630 201 4191
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
autoglym.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

Üvegpolír

Még egy tiszta és polírozott jármű sem igazán ragyog, míg koszosak az üvegei. A hagyományosan legkevésbé kedvelt feladat, az üvegek és tükrök tisztítása is gyerekjátékká válik az Autoglym Car Glass Polish használatával. Speciális tisztító és políroző összetevőinek köszönhetően, könnyen és gyorsan távolít el minden szennyeződést, aminek eredménye egy kristálytiszta, foltmentes felület, kívül és belül. A legtöbb háztartási üvegtisztító waxot vagy szilikont tartalmaz a kellő kozmetikai hatás elérésére, de ez elkenődve, nedves időben igen veszélyes lehet a szélvédőn. Acryl vagy műanyag ablak tisztítására használjon Autoglym Fast Glass-t, amit ezekre a felületekre fejleszettünk ki.

Jó tudni

Hogy megelőzzük a szennyeződések átkenését a már tisztított felületekre, gyakran váltson tiszta törlőruhára. Ne feledje leengedni az ablakokat és megtisztítani az ablakok éleit. És végül használja az ablaktörlő lapátok élein és az ablakkereteknél a felhalmozódott szennyeződés eltávolítására. Mindig samponozás után tisztítsa meg a szélvédőt, hogy eltávolítsa a sampon fényesítő összetevőit.

Termékbemutató


 

További infók a termékről a forgalmazó weboldalán!