Egyéb - Egyéb kiegészítők

Carstyling.hu klubkártya 2019

1 200 Ft
Készlet
Rendelhető
Elérhetőség
Carstyling.hu
Régió
Csongrád megye
Cím:
Magyarország
Mobil
06 30 565 69 26
06 20 578 1166
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
carstyling.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Termékleírás

2005. áprilisától elérhető a carstyling.hu közössége - azaz a legnagyobb hazai autótuner csoportosulás - számára gyártott klubkártya. Az igényes megjelenésű, egyedi, dombornyomott sorszámmal ellátott kártyák névre szólóan, évente mindig új szériában kerülnek majd kiadásra.

A kártya segítségével, a velünk szerződött partnercégek, valamint rendezvények által, az aktuális évre meghirdetett kedvezményeket, és plusz szolgátatásokat vehetitek igénybe. Partnereinket elsősorban az autótuning, valamint minden, az oldal érdeklődési körének megfelelő szférából választjuk ki. Elfogadóhelyeink száma napról-napra folyamatosan növekszik, célunk egy komoly, országos szintű hálózat létrehozása, amiben természetesen Ti is sokat segíthettek!

A kártya mindig egy szezonra, azaz egy naptári évre érvényes (a jelenlegi széria pontosan 2020. február 1-ig). Minden szezon kezdetén (február-március) kezdjük el árulni a következő évi "termést".

A kártya fogyasztói ára szezononként: 1.200 Ft.

Miért jó ez?

A kártya tulajdonosaként az elfogadóhelyeken, már akár egy vásárlással a kártya árának többszörösét takaríthatod meg, partnereink rendezvényein pedig jogosult vagy a plusz szolgáltatások igénybevételére. A kedvezményekért cserében mint elfogadóhelyek, partnereink plusz reklámot kapnak az oldalon, a cégkeresőben és az eseménynaptárban pedig új lehetőségként megjelent az elfogadóhelyek szerinti szűkítés is - aki tehát kedvezményt, vagy pluszt ad a "stylingosoknak", előnyt élvez a többiekkel szemben.

A kártya megvásárlásával, mint "tagdíjjal" a carstyling.hu fenntartásához és fejlődéséhez járulsz hozzá. A kártyákból befolyt összeget 100%-ban az oldallal kapcsolatos (a folyamatosan növekvő létszám miatt mindig esedékes) hardveres beruházásokra, valamint az oldal továbbfejlesztésére, karbantartására használjuk fel, hogy minél jobb és teljesebb szolgáltatást nyújthassunk számodra az elkövetkezendő évtizedekben is ;)

A klubkártya az adatok rögzítése miatt csak egyesével rendelhető! Természetesen a postaköltség minimalizálása érdekében van lehetőség csoportosan rendelni, ekkor a "postázási adatok"-hoz írjátok mindenütt a közös címet, viszont a "számlázási adatok"-nál mindenkinek a saját címe szerepeljen.

A rendeléseket 1 napig összevárjuk, és egy küldeményként küldjük el. A rendelések átfutása 1-2 hét! További infókat ezen a linken találsz!