Futómű és fék tuning - Fékbetétek

Focus RS EBC első kerámia sportfékbetét 50.000.- ft

50 000 Ft
Készlet
Nem elérhető
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
50 000 Ft
Készlet
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Termék adatok
Garancia
Örökgarancia
Elérhetőség
STREETFLASH TUNING KFT.
Régió
Budapest
Cím:
Budapest
Mobil
+36 30 919 1867
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
tinyurl.com/npl7raf
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Termékleírás

Ez a Kevlarszálak és kerámiarészecskék kombinációjából álló sport fékbetét a következő teljesítménylépcsőt jelenti a gyors utcai autók sportos használói számára. A Redstuff fékbetétek szinte teljesen mentesek az agresszív fekete fékportól, ami más betéteknél jellemzően a felnire tapadva rongálja és elcsúfítja az autónk talán legszebb díszét. A kerámia fékbetétek között különösen féktárcsa kímélő, annak a technológiának köszönhetően ami az EBC Brakes által gyártott betétekre jellemző. Ez a népszerű sport fékbetét, tesztekben bizonyította azonos körülmények között, hogy akár 13 méterrel is rövidebb lehet egy autó fékútja 160 km/h tempóról, mint egyéb fékbetéttel. Az effektív munkahőmérséklete 750C fokig terjed és a (m-0.5) -ös súrlódási együtthatóval járó erős dörzsérték ellenére az élettartama  nagyon jó. Kemény felülete miatt, még a "Brake-in" réteg segítségével is a bejáratása, akár több ezer kilométer is lehet. A bejárató (Brake-in) rétege világszabadalom és a használt tárcsák felületét az új betéthez igazítja úgy, hogy a barázdák csúcsát lecsiszolja és ezáltal egyfajta kíméletes és ingyenes felszabályozást végez el a tárcsán a bejáratási idő alatt. Az elektrosztatikus porszórással felvitt színes műanyagréteg pedig ellenállóvá teszi a korrózióval szemben azt a hordozó lemezt, amire a betét anyaga rögzítve van.
Mentes minden egészséget károsító anyagtól és Európában elsők között kapott ez a termék TÜV és ECE90 regisztrációt.