Elektronikai tuning - Lézer/radar detektor

AntiLaser Priority (ALP) első-hátsó védelem + CD

239 900 Ft
Készlet
Rendelhető
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Termék adatok
Garancia
2 év
Elérhetőség
OKtuning Webshop
Régió
Budapest
Cím:
Budapest
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
www.oktuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Termékleírás

Az AL Priority legújabb lézer alapú parkolószenzora, lézerblokkolója a patinás AL-től! A szabadon használható 905nm-es lézeres sávon sugározva állapítja meg a jármű előtt lévő másik jármű, tárgy közelségét. Első-hátsó védelem kialakításához ajánlott személyautón. Az AntiLaser legújabb szériájából. Frissíthető, lézerdiódás védelmi rendszer (lézerblokkoló és parkolószenzor egyben), 2db szenzorral. 

Ez egy okos lézer alapú autós készülék. Okos, mert fő funkcióját tekintve ugyan parkolószenzor, de extrém ellenállást biztosít a működését zavaró lézeres jelekkel szemben (pl. lézeres traffipaxok) is. Amikor ilyen interferenciát érzékel, megpróbálja helyreállítani saját működését, ellenjelet bocsátva ki.

Ha az érzékelt (és blokkolt) jel traffipaxból érkezik, a készülék pár másodperc (állítható!) után kikapcsol, illetve újraindítja magát. Az ALP ekkor már nem zavarja a sebességmérő jelét, a sebességmérés szabadon elvégezhető. Az említett időtartam alatt persze a sebesség korrigálása is megtörténhet.

Az ALP közlekedésbiztonsági igazolással (e26) rendelkezik, a járműre szabadon felszerelhető.

5 szenzorig bővíthető!

Egyedi zavarási technológiáját nem vagy csak redukáltan mutatják ki a küldöldi sebességmérők (itthon nincs olyan lézer használatban, melyben lenne ilyen funkció): a készülék nem indikál "jammed" kódot a mérőeszközökön. Mivel a készülék többcélú lézerrendszer, többek között parkolószenzor, így külföldön is nagy biztonsággal használható.

A készülék teljesen beépíthető, nem látható - a vezetőt a műszerfalba illesztett LED tájékoztatja, valamint hangjelzést ad, igény szerint az autórádiót is némíthatja.

Technikai jellemzők:

Adóvevő egység:
Mikroprocesszoros vezérlés
Félvezető alapú (indium-gallium-arsenide) lézer diódás zavaróegység.
Katonai minőségű lézer technológia (Class 1)
Vízálló, tűri a napsütést, hideget, rázkódást
Minden típusú sebességmérő lézer zavarása
Minden típusú sebességmérő lézer érzékelése
Rozsdamentes kivitel
8 fokozatú parkolószenzor
Polikarbonát gyüjtő/szórólencse
Méret 30x14x57mm

Belső egység (központi egység):
Akár 5 db adóvevő egység csatlakozás
Rádió némítás kimenet
Kontroll panel kimenet
Led visszajelző kimenet
93dB erősségű riasztás
USB csatlakozó programfrissítéshez
Beépített biztosíték
GPS antenna/radar antenna bemenet

A termék két szenzort tartalmaz, egyet előre, a másikat a jármű hátuljára történő felszereléshez, valamint egy központi egységet.