Webáruházunk közvetítői rendszerben működik, tehát az OKtuning.hu fogadja a rendelést és továbbítja a webáruházba feltöltött termékek forgalmazóinak. Ez a megrendelőnek többletköltséget nem jelent. Mindazonáltal az OKtuning.hu követi a rendelést, tehát a szállítással kapcsolatos információk kérhetők. A szállítási idő partnereinknél raktáron lévő termék esetén 1-7 nap. Raktáron nem lévő termék esetén maximum 30 nap.

A közvetítői rendszer miatt előfordulhat, hogy a kiválasztott termék ára megváltozik. Ez esetben a rendeléstevőt e-mailben vagy telefonon felkeressük, hogy a változott áron is kívánja-e a termék vásárlását. Alacsonyabb ár esetén a rendelést értesítés nélkül teljesítjük. Az árváltozás jogát fenntartjuk, az ebből adódó bárminemű következményekért felelősséget nem vállalunk.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Kínálatunkba autófelszerelési termékek tartoznak. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Partnereink házhozszállítási díja eltérő, ezt a termékleírásban jelezzük.

Rendelési információk
A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges. A rendeléshez szállítási és számlázási név és cím és telefonszám megadása szükséges. A kívánt terméket a kosárba helyezve, a szállítási címet (és ha eltérő, a számlázási címet) megadva adhatja le rendelését.

A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Fizetési mód:
Utánvét: A terméket a kiszállító futárnak vagy a Postán fizeti a megrendelő.

További infók: OKtuning webáruház tudnivalók