Elektronikai tuning - Lézer/radar detektor

Beltronics 967e EURO beépíthető radardetektor (minden európai radarsávot érzékelő, rejtve beépíthető

57 785 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
POWERTUNING - minőségi elektromos autóextrák
Régió
Csongrád megye
Telefon
+36 30 870-2360
Mobil
+36 30 870-2360
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
https://shop.powertuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

A BELTRONICS 967e EURO radardetektor legnagyobb előnye, hogy rejtve szerelhető be, akár a lökhárító mögé is, így feltűnésmentes használatot tesz lehetővé külföldön is! A világ egyik legfejlettebb (az amerikai Beltronics Inc. kanadai gyárában készül) beépített radarérzékelője. Nagyon nagy előnye a készüléknek, hogy a kiemelkedő érzékenységének köszönhetően a radaros traffipaxokat nagy távolságból képes jelezni. A készülék a lézeres sebességmérést nem jelzi, ezért mellette lézerblokkoló használata javasolt (pl.: BLINDER, KIYO LaserPro3). A külön az európai használathoz kifejlesztett speciális szűrőtechnológiák révén a Beltronics 967e EURO az egyik legmegbízhatóbb segítség a gyorshajtási bírságok elkerülésében. A készülék a K (24.150 GHz), Ka (34,300 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz) és Ku (13,450 GHz) sávokat képes jelezni, amely Magyarországon és az összes általunk ismert európai országban használt radaros sebességmérő ellen megfelelő védelmet jelenthet használójának. A BEL-967e a BEL-966R továbbfejlesztett változata: Néhány európai ország radaros mérőeszközeinek előrejelzésénél felmerült az igény a BELTRONICS 966R EURO beépíthető radardetektor továbbfejlesztésére, ennek kapcsán készült el a BELTRONICS 967e EURO beépíthető radardetektor! Néhány európai országban, mint például Szlovákiában, Csehországban, Finnországban, Szlovéniában, Spanyolországban, Lettországban, Boszniában használnak több különleges Ka sávon működő radaros mérőeszközt. Ezeknek a mérőeszközöknek a radarfrekvenciája országonként, és mérőeszköz típusonként is eltérhetnek. Ezek a radarsávok a 34.0 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz, amelyeket a BELTRONICS 966R EURO nem érzékel! Ennek kapcsán fejlesztettük ki a BELTRONICS 967e EURO beépíthető radardetektort, amely mind kinézetben, mind felépítésben és beszerelésében ugyanolyan, mint BEL-966R elődje, azzal a különbséggel, hogy ez a készülék Európa összes országában hatékonyan alkalmazható, lévén, hogy képes érzékelni a 34.0 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz radarsávokat is! A fent említett országok kivételével Európában, így Magyarországon is tökéletesen használható a BELTRONICS 966R EURO beépíthető radardetektor! A BELTRONICS 966R EURO és a BELTRONICS 967e EURO beépíthető radardetektorok ára azonos. A BELTRONICS 967e EURO működése: A készülék a közelben működő radaros sebességmérőt a gyufásdoboz méretű kijelzőn fényriasztással és hangjelzéssel jelzi. A kijelző nem igényel közvetlen rálátást az útra, így akár el is rejthetjük a vezetőfülkében. A riasztás hangereje állítható, a K és Ku sáv kikapcsolható, valamint a Ku sáv érzékelésének érzékenysége is állítható. A sokrétű beállítási lehetőség lehetővé teszi a téves riasztások minimalizálását. Az öntesztelő és memóriafunkció révén a készülék esetleges meghibásodásáról, vezetékszétcsúszásról kapunk információt. A termékbe épített különleges ESP Chip segítségével a téves riasztások és a GSM telefonok által okozott interferenciák, zavarjelek minimálisra csökkennek.