Miben is tudunk neked segíteni?
 Te sem szeretnél csekket kapni gyorshajtásért?


Bárkivel előfordul, hogy később vesz észre egy sebességkorlátozó táblát, vagy előzés közben jobban oda kell lépnie a gázra. Sose lehet tudni, hogy váratlanul mikor és merre történik sebességmérés, akár mozgó autóból. Erre nyújtunk speciális megoldást!


KIYO ULTIMATE AP az egyetlen teljes traffipaxvédelmi megoldás. Egyedi, személyre szabott megoldásokért keresd ügyfélszolgálatunkat. 
Több lóerő, kevesebb fogyasztás?KÜBERL, SpeedPower, RaceChip, BoostrPro, DTE, Sprint Booster 


benzines és diesel chip tuningdobozok, gázpedál tuningok

 


Dübörögjön a V6-V12 diesel, benzines és elektromos/hibrid autókban is!


KUFATEC Hanggenerátorok (Active Sound)


A kipufogóhang tuning új generációja bluetooth kapcsolaton keresztül okostelefonnal is vezérelhető. Több száz hangvariáció! 


 


A kényelem nem csak a luxusautók kiváltsága!


Gyári minőségű, beépíthető ülésfűtések 7 év garanciával. 


 


és minden egyéb, ami minőségi autóextra és kiegészítő:


 


  • MENETRÖGZÍTŐ KAMERÁK

  • TOLATÓRADAROK

  • BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓK

  • ŐZRIASZTÓ

  • RIASZTÓK

  • EGYEDI, MÉRETPONTOS ÜLÉSHUZATOK  • CÉGTÖRTÉNET Cégünk alapítása óta elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket minőségi, Európa-szerte ismert és elismert autóipari termékekkel láthassuk el. Kezdetben csak teljesítményoptimalizáló chip tuningdobozok nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkoztunk, majd folyamatosan, a növekvő piaci igényeket felismerve bővítettük termékpalettánkat különféle autós extrákkal és kiegészítőkkel, mint pl. traffipax jelző radardetektorokkal és lézerblokkolókkal. Igényes szegedi POWERTUNING bemutatótermünkben minden hétköznap 8:00 - 17:00-ig várjuk érdeklődőinket. POWERTUNING beszerelő műhelyünkben kifejezetten termékeinkre specializálódott szerelőink végzik a beszerelést. Elsődleges célunk, hogy globális, átfogó megoldást kínáljunk azon ügyfeleink és vásárlóink részére, akik az autó extrák és kiegészítők területén keresnek minőségi termékeket.