Miben is tudunk neked segíteni?Te sem szeretnél csekket kapni gyorshajtásért?

BLINDER és KIYO lézerblokkolók, ESCORT és BELTRONICS radar- és lézerdetektorok!Több lóerő, kevesebb fogyasztás?

KÜBERL és PT-BOX benzines és diesel chip tuningdobozok, F16 és SFI fogyasztáscsökkentők!Kényelmes és csekkmentes telefonálás az autóban?

Kijelzős és kijelző nélküli PARROT beépíthető és SEECODE mobil bluetooth mobiltelefon kihangosítók.A kényelem nem csak a luxusautók kiváltsága!

Többfokozatú ÜLÉSFŰTÉS és ÜLÉSHŰTÉS, MASSZÍROZÓ rendszer gyári beszállítótól!

és minden egyéb, ami minőségi autóextra és kiegészítő: • ELEKTROMOS ŐZRIASZTÓ

 • TOLATÓRADAROK

 • KÖZPONTI ZÁR, ABLAKEMELŐ

 • RIASZTÓK, IMMOBILIZEREK
 • CÉGTÖRTÉNET


  Cégünk alapítása óta elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket minőségi, Európa-szerte ismert és elismert autóipari termékekkel láthassuk el.

  Kezdetben csak teljesítményoptimalizáló chip tuningdobozok nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkoztunk, majd folyamatosan, a növekvő piaci igényeket felismerve bővítettük termékpalettánkat különféle autós extrákkal és kiegészítőkkel, mint pl. traffipax jelző radardetektorokkal és lézerblokkolókkal.

  Igényes szegedi POWERTUNING bemutatótermünkben minden hétköznap 8:00 - 17:00-ig várjuk érdeklődőinket. POWERTUNING beszerelőműhelyünkben kifejezetten termékeinkre specializálódott szerelőink végzik a beszerelést. A régióban egyedülálló teljesítménymérő padunk segítségével akár azonnal be tudjuk bizonyítani tuningdobozaink hatékonyságát!

  Ezen kívül Magyarországon minden megyében rendelkezünk Értékesítési Partnerrel, ahol termékeink szakszerű és gyors beszerelését képzett szakemberek végzik. Az általunk forgalmazott termékekre 12 hónap jótállást vállalunk, ezzel is bizonyítva termékeink átlagon felüli minőségét.

  Importőrként és termékeink magyarországi, valamint kelet-európai forgalmazójaként hisszük hogy a minőségi és gyors kiszállítás elengedhetetlen feltétele a maximális ügyfél elégedettségnek.

  Elsődleges célunk, hogy globális, átfogó megoldást kínáljunk azon szerződéses ügyfeleink és regisztrált vásárlóink részére, akik az autó extrák és kiegészítők területén keresnek minőségi termékeket.