Elektronikai tuning - Lézer/radar detektor

KIYO ProPark2 multifunkciós lézeres eszköz parkolósegéd funkcióval, 2 db ultravékony külső érzékelőv

44 899 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
POWERTUNING - minőségi elektromos autóextrák
Régió
Csongrád megye
Telefon
+36 30 870-2360
Mobil
+36 30 870-2360
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
https://shop.powertuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

KIYO ProPark2 multifunkciós lézeres eszköz parkolósegéd funkcióval, 2 db ultravékony külső érzékelővel A tolatóradarokkal ellentétben - amelyek általában 30-50 cm-en kívül adnak pontos tájékoztatást a tereptárgyak távolságáról ? a KIYO ProPark2 képes a közelebbi (kb. 25 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére, hiszen a transzponderek a lökhárítók mélyedéseibe, vagy a hűtőmaszkba is beszerelhetőek. A termék méltán szerzett magának hírnevet 2,5 cm mélységű, aprócska transzpondereivel (szenzorok, ?szemek?) és kiemelkedően kedvező árával. A termék 2, 3, 5 és 8 db érzékelő-transzponderrel rendelkező csomagban kapható. A készülék célja: A KIYO ProPark2 multifunkciós parkolósegéd-berendezés célja, hogy napjaink egyre zsúfoltabb útjain megkönnyítse a járművünkkel való parkolást, illetve manőverezést. A tolatóradarokkal ellentétben, a KIYO ProPark2 képes a közelebbi tereptárgyak közeledtét is jelezni. Ennek főleg a szűk parkolókban, vagy a garázsba történő beálláskor vesszük hasznát. Fontos azonban, hogy nem szabad csak a készülék jelzéseire hagyatkozni! Kérjük, minden esetben körültekintően, saját érzékszerveire is támaszkodva hajtsa végre a parkolást. Működése: A KIYO ProPark2 multifunkciós parkolósegéd-berendezés hanggal és visszajelző LED-ek segítségével is jelzi a jármű és a környezetében lévő tárgyakat. Amint közeledünk egy tereptárgyhoz (épület, másik jármű, korlát, utcán közlekedő gyalogos), a készülék folyamatosan figyeli annak távolságát, majd amint veszélyesen közel kerülünk ahhoz (kb. 25 cm), hang- és fényjelzéssel tájékoztat minket arra, hogy nagyobb figyelemmel folytassuk a manővert. A készülék használata: A KIYO ProPark2 a gyújtás ráadásakor bekapcsol, majd a járműben található belső egységen hang- és fényjelzést ad az aktiválásról és az önteszt állapotáról. Ha a készülék közeledő tárgyat érzékel, azonnal fény- és hangjelzéssel jelzi a vezető számára, hogy nagyobb figyelemmel folytassa a manővert. Technikai jellemzők: * 2 transzponder (érzékelő szem) * mikroprocesszoros vezérlés * tökéletesen vízálló, tűri a napsütést, a hideget * LED és hang visszajelzés Ha nagytestű az autónk, vagy bonyolult a bekábelezése, akkor segítségünkre lesz a KIYO vezeték nélküli beszerelő egység. Segítségével jelentősen lerövidül a parkolósegéd-berendezés szerelési ideje. A készülékhez érdemes egy kiegészítő kapcsolószettet is beszerelni, hogy kényelmesebb legyen kikapcsolni azt, miután már nincs szükségünk a parkolósegédre. Erre szolgál a POWERTUNING által forgalmazott Univerzális kapcsolószett. A kapcsolószettel nem csak kényelmesebb a KIYO parkolósegéd-berendezés kikapcsolása, de több készülék is ráköthető, így egyszerűbben lehet egyidejűleg kikapcsolni azokat.