Elektronikai tuning - Lézer/radar detektor

Whistler GT-130Xi radar- és lézerdetektor

29 900 Ft
Készlet
Rendelhető
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Termék adatok
Garancia
1 év
Elérhetőség
OKtuning Webshop
Régió
Budapest
Cím:
Budapest
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
www.oktuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Termékleírás

Whistler GT-130Xi radar- és lézerdetektor

A legfrissebb modellév egyik legújabb készüléke a Whistlertől a GT-130Xi radar- és lézerdetektor. A készülék nincs híjján az amerikai gyártó több mint 40 éves szakértelmének: a könnyű, kompakt mérethez minőségi kidolgozás és nagy teljesítmény párosul, kifejezetten európai használatra koncentrálva. A GT-130Xi radardetektor a mobil mérésekre lett tervezve, és mindennel rendelkezik, amivel a magyarországi, valamint európai használata sikeres lehet.

Az amerikai gyártó külön figyelmet szentelt az Európában - Magyarországon is - gyakran használt "Ka narrow", vagyis szűkített Ka-sávú radaros traffipaxok érzékelésének. Ebben a módban detektorunk nem teljes szélességében scanneli a Ka sávot, hanem csak egy szűkebb szegmensben. Ennek eredménye a korábbi jelzés, vagyis a nagyobb jelzési távolság, ami több időt jelenthet sebességünk korrigálására. Ugyanígy nagy hangsúly van az öreg kontinensen használt lézerek felderítésén is: a GT-130Xi még a legújabb fejlesztésű lézeres sebességmérőket is jelzi (itthon ilyen pl. az SCS-103 lézer, külföldön pedig a Traffipatrol, Laveg, Jenoptik és a TruSpeed legújabb mérőegységei).

Funkciók
Alert Priority - riasztási prioritás: a készülék egyszerre több sáv érzékelésére is képes. Az Alert Priority szűrő több bejövő jel érzékelésekor szelektál, s a vezetőt a potenciálisan veszélyes jelről informálja (általában a legerősebb jel).
Valamennyi figyelt sáv ki-bekapcsolható a készüléken, így teljesen egyedileg kalibrálható, egyénre, országra szabható Európában.

A legújabb európai lézereket is érzékeli a készülék - így a magyar sajátosságot, az SCS-103-as lézert is!
A nagy kontrasztú numerikus kijelző könnyen olvasható, jobb szélén 3-lépcsős jelerősség mérő szolgáltat információt a detektált traffipaxról.

A kijelző fényereje egyénileg változtatható, lehetőség van kisebb fényerejű üzemmódokra is, kora esti, valamint éjszakai használathoz (DIM, DARK funkciók).
Az Auto Quiet funkció automatikusan hallgattatja el GT-130Xi detektorunkat, csak a kijelzőnk marad ilyenkor aktív a kezdeti hangjelzések után.  


Tartozékok
Szélvédős konzol tapadókorongokkal - Szivargyújtós tápkábel - Kétoldalas tépőzár

Specifikáció
Figyelt sávok: X, K, Ka (narrow), lézer (SCS-lézerek is!) - 360°


Jellemzők
Legújabb európai verzió
Rendkívűl kicsi, kompakt méret
Hatásos jelzése a radaros és lézeres méréseknek
360°-os érzékelés
Egyszerű használat
EU-Ka sáv leképezés, figyelés
Meggyőző érzékenység
Hamis riasztások hatékony csökkentése
Egyéni beállítások, kalibrálhatóság
Frekvenciák ki-/bekapcsolhatók
Három városi, egy autópálya üzemmód
Háromfokozatú jelerősség jelző
Szolid LED-kijelző nappali, esti, éjszakai üzemmóddal
Beállítások megtartása kikapcsoláskor
Gyors felillesztés a tapadókorongos konzollal
Automata önteszt bekapcsoláskor