Elektronikai tuning - Lézer/radar detektor

Whistler Pro3600 beépített GPS-technológiájú radar/lézerdetektor

158 800 Ft
Készlet
Rendelhető
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Termék adatok
Garancia
1 év
Elérhetőség
OKtuning Webshop
Régió
Budapest
Cím:
Budapest
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
www.oktuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Termékleírás

Whistler Pro3600 beépített GPS-technológiájú radar- és lézerdetektor

A Whistler Pro3600 egy nagy teljesítményű beépített csúcs radar- és lézerdetektor, GPS vevő egységgel kiegészítve.

A mobil, autóba épített radaros elven mérő sebességellenőrzők jelzése, hasonlóan a mobil lézerek jelzéséhez, a készülék minőségi radarérzékelőjével  valósul meg, mely nagy hatásfokkal érzékeli a bejövő radarjeleket, s erről hang-, illetve fényjelzést ad az autósnak. A készülék antennáját az autó orrészébe kell installálni, pl. a hűtőrács mögé.

A radardetektor a szabadalmaztatott "Ka max" módot használja a Ka sávon dolgozó radaros traffipaxok (pl. honi radarok) észlelésére, így jóval nagyobb jelzési távolság valósulhat meg használatkor.

A különböző szűrő módok, valamint a háromféle városi üzemmód (City, City 1, ill. City 2) további biztosítékot jelent arra, hogy a készülék csak traffipax jellegű riasztásokat adjon, minimalizálva a fals riasztásokat.

A különálló, három színű led visszajelző lehetővé teszi, hogy kiválasszuk, milyen módon szeretnénk a készülék figyelmeztetéseit fogadni. Természetesen a készülék hangjelzést is ad, valamint angol nyelven bemondja az aktuális információt. GPS egységének köszönhetően képes automata némításra a megadott sebesség érték alatt, valamint nagy távolságból képes jelezni a magyarországi telepített trafipaxokat, piros lámpán áthaladást figyelő kamerákat. A GPS adatbázis online, ingyenesen frissíthető.

A detektor frissíthető adatbázisa tartalmazza a legújabb (és régi) telepítésű traffipaxok koordinátáit, így a műholdak segítségével mindig időben jelzést kaphatunk ha egy ilyen fixen telepített ellenőrzőpont, doboz felé közelítünk.

Új dobozok telepítésekor a gyártó biztosítja a legújabb, frissített adatbázist, mely online letölthető honlapunkról és a készülékre felmásolható a készülékhez mellékelt és a csatlakoztatható USB-kábel segítségével. (A megvásárolt készülék mindig az adott pillanatban legfrissebb adatbázist tartalmazza, így vásárlás után nem szükséges azonnali frissítés. Az új traffipaxokról, frissítésekről hírlevelünkben tájékoztatunk - feliratkozás itt. )

A Whistler Pro3600 nem csak a sebességmérő műszerek koordinátáit tartalmazza, hanem piros lámpa figyelő kamerákét is (pl. Budapest, Dózsa György út).

A készülékbe nem csak online adatbázis frissítéssel kerülhetnek be pontok, hanem magunk is, menet közben manuálisan is elrögzíthetünk pontokat, ahol szeretnénk riasztást kapni a későbbiekben. (Pl. gyakori mérési pontok, veszélyes kereszteződések, iskolák/óvódák környéke.) Ilyen módon akár 1000 pontot is rögzíthetünk adatbázisunkba. Ezen pontok később szabadon törölhetők.  

A bárhol felbukkanó, mobil lézeres mérőműszerek érzékelését a gyártó a készülék házba integrált extra nagy érzékenységű lézerérzékelő antennával oldja meg.

A Whistler csúcs készülékei kapják csak meg az ún. LSID technológiát, mely lehetővé teszi az autós számára, hogy a pontos lézerfrekvenciáról értesüljön érzékeléskor, melyet a készülék a kijelzőjére ír ki riasztáskor.

Az LSID funkcióval a lézeres mérőműszerek érzékelt jele (impulzus/másodperc) mérhető. Segítségével ki is zárhatunk olyan lézerjeleket, melyekkel gyakrabban találkozunk, s biztosan tudjuk róluk hogy nem sebességmérő eredetűek.

Mivel a készülék utunk során folyamatosan kapcsolatban van a műholdakkal, járművünk sebességéről is tudomása van. Ebből fakadóan több kiaknázható lehetőség kínálkozik autózás közben:

- Riasztási távolság adatbázisban szereplő pont esetén: a funkció segítségével beállíthatjuk, hogy az adatbázisban szereplő telepített traffipaxokat (egyéb veszélyes helyeket) mekkora távolságból jelezze készülékünk - 200, 400, netán 600 méterről.

-  Automata némítás a beállított sebességérték alatt (AQSPD): a készülék menüjében egyszerűen kiválaszthatjuk azt a sebességértéket - 10 és 65km/h között - mely alatt nem szeretnénk hangos riasztást kapni az érzékelt jelről. Például 30km/h-ra állítva a funkciót a készülék pl. városi környezetben, lassú haladásnál vagy dugóban ülve nem fog feleslegesen csipogni radar- vagy lézerjel érzékelésekor, csökkenti saját hangerejét riasztáskor, nyugodt autózást biztosítva ezzel. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van.)

- Autmata fals riasztás szűrő a beállított sebességérték alatt (AFSPD): lényegében hasonló az előző funkcióhoz, de itt a készülék nem teljesen néma a beállított sebességérték alatt. Riasztáskor 5 másodperc normál hangjelzés után csökkenti le a riasztás hangerejét. 0 és 60km/h között állítható. (Alapesetben a funkció kikapcsolt állapotban van.)

- Sebesség mutatása a készülék kijelzőjén: ugyancsak 10 és 65 km/h között állítható, 5km/h lépésekben - a funkció a Filter3 üzemmódot kapcsolja be a beállított sebességérték alatt, hogy csökkentse a falsriasztások számát.

A GPS-antenna tartozéka a készletnek.