Külső optikai tuning - Xenon szettek

9007 6000K Bi-Xenon izzó

12 490 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
POWERTUNING - minőségi elektromos autóextrák
Régió
Csongrád megye
Telefon
+36 30 870-2360
Mobil
+36 30 870-2360
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
https://shop.powertuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

9007 foglalatú, 6000K színhőmérsékletű Bi-Xenon izzó 3 hónap garancia az izzóra Halogén vs. Xenon A hagyományos halogén izzók színhőmérséklete és fényereje alacsonyabb, mint a H.I.D. xenon izzóknak. Termékskálánkban megtalálhatóak a 4300K (jégfehér), illetve a 6000K (kristálykék) színhőmérsékletű izzók, amelyek nagyságrendekkel javítják a látási viszonyokat az éjszakai, esti közlekedések folyamán, valamint sokkal nyugtatóbb a fényük, ezért nem fárasztja annyira az emberi szemet. Fénye nem olvad bele a közvilágításba, ezért a útburkolati jelek, és a táblák szinte ragyognak még városban és nedves útburkolat esetében is. 4300K illetve 6000K-nál magasabb színhőmérsékletű izzók használata nem javasolt! A gyári xenon izzók 4300K színhőmérsékletűek. H7-es XenonH7 halogén izzó Míg a halogén izzók körülbelül 1000 Lumen fényerejűek a xenon izzók elérik akár a 3200 Lument is! Emellett az élettartamuk is magasan túlszárnyalja a halogén izzók élettartamát a kisebb áram felhasználás és szerkezeti felépítés miatt. A Xenon izzó kb 2000 üzemóráig működik tökéletesen, míg egy hagyományos halogén izzó csak 400 üzemórát. A xenon nem érzékeny a rázkódásra (nincs benne izzószál), míg a halogén izzók élettartama jelentősen lecsökken rossz utakon. Termékeink további előnye, hogy bármelyik gyári halogén izzó foglalatába könnyedén beszerelhető, és az ízléses kivitelű, króm trafók még a motortér díszét is képezhetik. A szett tartalmaz a két izzó és két trafó mellett minden szükséges szerelési anyagot és kábelt, amelyekre szüksége lehet. Tökéletesen alkalmas autók fővilágításaként, reflektoraként, illetve a már jelenleg is meglévő xenonos világítás mellé ködlámpába, reflektorba. Előnyei: * Nagyobb fényerő * Kisebb energiafogyasztás * Megbízhatóbb * Nagyobb élettartam * Exkluzív megjelenés * Kevésbé fárasztja a szemet éjszaka * Útburkolati jelek és táblák ragyognak * Rázkódásra nem érzékeny * Nincs fényerő ingadozás (alapjáraton, nagy terhelés alatt sem) * Lámpakontrollos autókhoz is használható * E4 jóváhagyási jelölés Bi-Xenon rendszer: Bi-Xenon izzó A Bi-Xenon fényszóró egy olyan xenon rendszer, amely egyetlen xenon lámpával biztosítja a tompított és a távolsági fényszórót is. A megoldást egy mozgatható blende biztosítja, mely az autó gyári fényváltókapcsolójával működtethető. A megemelt pozícióban a blende hozza létre a tompított fényszóró szempontjából előírt világos-sötét határt. Lesüllyesztve szabaddá teszi a távolsági fény útját. A Bi-Xenon esetében a távolsági fényszóró fényének színe azonos a tompított fényszóróéval.