Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

2006-ban a Mercedes piacra dobta a CLK DTM AMG kabrióját, melynek külsejét az 582 lóerős feltöltött V8-as DTM AMG versenyautók mintájára formálták meg. A széria limitált volt, így keveseknek adatott meg, hogy ezzel a darabbal büszkélkedhessenek. Erre a piaci résre csapott le a német Inden Design, ami CLK kabrió tulajoknak készített egy hasonló optikát.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az eredmény egy rakás.. karbon, összesen 22 darab, igény szerint kiegészítve sportkormánnyal és egy AMG grafikával a műszerfalon.

A lőrésnyire hagyott kerékjáratokban saját gyártású 19 colos felnik bujkálnak, elől 255/30-as, hátul 305/25-ös gumikkal. Sport felfüggesztés és kipufogó rendszer is jár a kithez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Első ránézésre az egész koncepció azon csúszott el, hogy a kerékjáratok feletti szélesítéseket túl magasra csinálták, így az autó oldala inkább hasonlít egy csótányhátú oldsmobilra, mint versenygépre. A hasonlóság aláírható az eredeti CLK DTM-mel, de míg az, szépen összehangolt formavilágával valóban egy vagány utcai harcos, ebben a kitben maximum a jószándék van meg.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
Ugye?