Info lorem ipsum szöveg

Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
kadi418
#14004
2019. február 20. 23:18
Napi 4 Jézusom. Kb. évi 2 filmet ha megnézek. 2 napja volt az idei egyik, mert már halálra untam magam és egyetlen program volt hogy áthívtak filmezni.
Mediterraneo volt a film címe, néhány olasz katona egy görög szigeten reked. Nem tudom.... kb 20 perc múlva elaludtam, majd erőlködve végignéztem hogy ne tűnjek bunkónak. Azt hiszem jó ideig nem fogok megint filmezni. Mondjuk az ez előtti Zootropolis mese kifejezetten tetszett.
YELLOW
#14003
2019. február 20. 22:23
Attrition - Elkopott értékek: hát a cím nagyon találó Segal-ra nézve, a régi filmekhez viszonyítva. de lehet gyerekként másképp láttam a filmeket. most azért nem nézném meg újra valamelyik régit, hogy kiderítsem. mintha egy sorozat lenne. utóbbi időben minden Segal film így kezdődik kb, és a folytatás is olyan. vérben fagyva fekszik a nő, erre a dramaturgia kedvéért, mintha kötelező lenne a jelenet, megnézi van-e pulzus. aztán hatalmas filmes bravúr, a visszafelé lejátszott jelenet. verekedések közben szinte a filmvászonra prüszkölt vér effekt. nagyon gagyi. tök felesleges drámai jelenetek, idegesítő sírás-rívások. üldözések is mintha fogyatékosok fogócskáznának. állandóan ez a test és a lélek összhang mizéria, mint valami térítő. tovább nem tudom, mert úgy döntöttük, inkább mással [email protected] el az időt.
YELLOW
#14002
2019. február 20. 20:16
The Possession of Hannah Grace - Hannah Grace teste: háát, azért az a közepe részen tartja a feszültséget. sajnos a kivitelezés nagyon gyenge, érződik rajta az amatőrség. főleg, hogy kb pontosan lehet tudni minden mozzanatot. már amikor a mozgás meg nem mozgás érzékelős lámpákról, az égetőről beszél, meg a hullaház. nem egy bonyolult forgatókönyv.
YELLOW
#14001
2019. február 17. 22:32
The Front Runner - Így ne legyél elnök: az elején az járt a fejemben, milyen érdektelen egy téma ez. erről minek kellett? aztán kicsit elkezdett érdekelni. de semmi különös. volt már ilyenről film, ebben a témában is.
YELLOW
#14000
2019. február 17. 19:18
Down a Dark Hall - Sötét folyosók: hát nekem jobban tetszett volna, ha jobban a misztikusságot erőltetik és nem kezdenek elmenni, horror-ba. mert így inkább gyenge lett. kicsit olyan ördögűzős elemekkel, mármint a megszállások miatt. túl tinis lett. pedig az ötlet miatt lehetett volna jó is.
YELLOW
#13999
2019. február 17. 12:13
Halloween: engem stresszelt a film. igazából újat nem adott. az stresszelt, hogy olyan tipikus az egész, bénázások. a doki rögtön gyanús lesz. az ilyet viszont tényleg halálra kell ítélni. de a valóságban a beteg elméket még arra hivatkozva felmentik.
YELLOW
#13998
2019. február 16. 22:13
7 Days in Entebbe - 7 vérfagyasztó nap: hát az elején volt 2 jó effekt, mikor kiírták a helyszínt, amit jól oldottak meg. úgy tűnt el a felirat, ahogy haladt a kamera és közbe jött a repülő lépcsője, ill. a plakáton lévő felirat. ez olyan különös volt. aztán ebben sem volt már semmi extra. a filmmel kapcsolatban vegyesek. nem különösebben érdekes, középszerű az egész. a képi világ mondjuk tetszett.
YELLOW
#13997
2019. február 16. 19:33
I Still See You - Látlak: úgy látszik a zombikat felváltotta a szellem. mert amúgy full olyan, mintha zombis filmnek készült volna. összességében amúgy nem rossz, kellően fordulatos és tartja az izgalmat. pedig azért sok helyen látni a jeleket, amik utalnak dolgokra. én mégis pozitívnak értékelném. a csaj pedig kifejezetten vonzó testalkatra. fejre meg olyan, mint az új Julia Roberts.
YELLOW
#13996
2019. február 16. 17:32
Night School - Esti iskola: jó volt ez. az átlag vígjáték színvonalat hozta. nem volt ugyan kimaxolva, de néhol lehetett rajta jókat nevetni. jó hangulatú film. én sokkal gyengébbre számítottam.
YELLOW
#13995
2019. február 16. 09:44
Ploey: You Never Fly Alone - Pelyhes: Kalandra fel! : egy mesének elmegy. nyomasztónak írják sokan, nem éreztem annyira annak. talán lehet kicsit akár durvább is lehet kisebbeknek, de van, amire taníthat is.
YELLOW
#13994
2019. február 15. 22:00
Book Club - Könyvklub - avagy az alkony ötven árnyalata: azt kaptam, amire számítottam. cím, szereplők, nem lehetett más. igazából nem volt rossz. mint szokott. szórakoztató, romantikus vígjáték ismét az idősebb korosztály szereplésével.
YELLOW
#13993
2019. február 15. 18:56
Widows - Nyughatatlan özvegyek: nem volt rossz film, de néha esetlennek éreztem. SPOILER! csodálkoztam is rajta, hogy kb az első 5 percben kivégzik Liam-et. tehát azért nekem ott már gyanús volt. ez a film egy kicsit arról is szól talán, hogy ne nézzük le a nőket. én valahogy beleérzem ezt a részét. összességében elég jó amúgy. néha a kutya mozgására azt hittem valami robot, vagyis egy rossz CGI, de könnyen lehet, hogy az volt.
YELLOW
#13992
2019. február 14. 22:13
The Hate U Give - A gyűlölet, amit adtál: jó film volt. és sajnos valós a probléma. mondjuk azt nem értettem, mikor a csaj apja azt mondja a család a legfontosabb, hogy biztos helyen legyenek, erre hagyja, hogy a fia visszamenjen vele a házhoz. valamilyen szinten érthető a rendőr is. de inkább közre kell működni, nem ellenkezni. én tudtam, hogy az lesz. ha jogtalan, ha nem az igazoltatás, együtt kell működni. még nem volt a túlkapás témája, bár tény mivel néger volt, másképp kezelte. sajnos mivel könyvet nem igazán olvasok, nem tudom milyen lehetett abban az egész. a film biztos nem azt adja vissza, vagy nem pont úgy.
YELLOW
#13991
2019. február 14. 18:58
The Happytime Murders - Haláli bábjáték: nekem ezek a bábos dolgok sosem adták. a végén látható pár werk jelenet, inkább olyan, mintha a készítők jól szórakoztak volna rajta max. nekem nem adta.
YELLOW
#13990
2019. február 13. 22:05
Adrift - Sodródás: igazából sok újat nem ad. a nagy hajós flash-nél már egyértelmű, hogy a csávó nincs ott, vagy ott van, de csak a holtteste. túl kiszámítható. pedig valós történet alapján. csavar az lett volna, ha a végén a mentőhajó egy kalózhajó. és majd lett volna valami folytatás később. szóval láttunk már ilyen filmeket.
YELLOW
#13989
2019. február 13. 19:35
Bohemian Rhapsody - Bohém rapszódia: vártam ezt a filmet, hiszen Freddy-t a legjobb hangú férfi énekesnek tartom nagyon régóta. viszont némileg kiábrándító volt a viselkedése. pedig sokat tudtam róla, de így valahogy rossz volt nézni. mert a zenéiből az alázatosságot éreztem mindig. itt meg inkább az ellenkezője látszik. de ez általános, mint sztár allűr. mondjuk úgy nem teljesen hiteles a dolog, és próbáltak egy két dolgot csak éppen szimbolikusan érinteni. színészek válogatása valami hihetetlen. szerintem 90%-osan sikeres volt minimum. egy biztos, hogy remek hangot vesztettünk el. sokszor gondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha még élne, vagy mi lett volna. amúgy tetszett, de azért nem annyira, hogy közel 9-es legyen, mint ahogy port-on kapott. de egy 8-ast adnék rá.
YELLOW
#13988
2019. február 12. 22:42
sok magyar filmet utószinkronizálnak amúgy. de itt most lehetett hallani, ahol nem volt. viszont el kellene gondolkozni azon, hogy a megszokott szinkronhangokkal, amiket érteni is lehet használják a filmekben. mint amikor a magyar pornókat kiadták olasz szinkronnal, majd visszaszinkronizálták magyarra. csak ott pont rosszul sikerült.
YELLOW
#13987
2019. február 12. 22:17
Jupiter holdja: nekem nagyon nem tetszett. tételesen. magyar filmalap, magyar film, 75%-a feliratos. A 25% magyar szöveg egy része utószinkronos, mivel az egyik főszereplő Dr. Stern nem magyar. neki is olyan szinkronja van, hogy alig érteni valamit. nem beszélve a nyomozó, a csapos és még sorolhatnám a sok beszédhibás "színészt" apropó színészet. iszonyat gyenge. a lebegés pedig szánalmas. a címet túl komplikálták, nem is értem miért. van egy kis ungarische cobra 11, törik a BMW-t. Balsai Móni feneke, meg legalább jó volt. volt benne van 1-2 olyan jelenet, aminek semmi értelme nem volt a film szempontjából. vajon a nagy profizmusban véletlen benne maradt? egyszerűen ennyit nem játszottam még távirányítóval, ha már a hangokra visszatérek. a beszédhangok halkak, érthetetlenek, az zene, effektek, meg bömbölnek. ezt több magyar film esetén észrevettem már. valahogy nem tudják jól bekeverni a hangokat. nekem ez szánalmas, már bocs. Üvegtirgris esetén nem volt ilyen, de sorolhatnám. a filmalapos filmeknél, meg jellemző. de legalább jó sokba került. Móni popóján kívül, még talán az operatőri munka volt jó, jól voltak a kameramozgások, szögek, stb. de ennyi a pozitívum. a film nem fogott meg, inkább sok szánalmas dolgot láttam, amit nem nagyon kellene reklámozni. mert annak legalább van valóságalapja.
YELLOW
#13986
2019. február 12. 19:27
Redbad - Az utolsó pogány király: az biztos, hogy ez a film sem segített közelebb a kereszténység elfogadásához. maga mint film nem volt rossz. de rettenetesen hosszú. ilyen hosszú filmektől mindig tökéletességet várok. mondjuk a sminkes amazon jányok, azért kicsit furák voltak. dús, egyenletes szempillák, festett szemhéj. méh néhol mintha Pásztor Annát is láttam volna fellépő kellékben. ennyit a kereszténységről. én úgy gondolom napjainkban sem sokkal jobb a helyzet. képmutatás, és a legnagyobb bűnöző banda.
YELLOW
#13985
2019. február 11. 21:45
All About the Money - Kell a lóvé! : IMDb-n hogy kapott ez 6,1-et? ez fárasztóan gyenge volt. még ekkora baromságot. max a csajok értek valamit. Danny Trejo is már a szánalmas kategória.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 14000 találat 700 oldalon