Info lorem ipsum szöveg

Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
#15175
2021. január 23. 22:09
Um Pai no Meio do Caminho - Pai Em Dobro - Double Dad - Apáim nyomában: kellemes, inkább délutáni családias vígjáték. simán lehetne francia vagy olasz film is a hangulatát, rendezést tekintve. persze eléggé kiszámítható, de ilyen film esetén ez nem feltétlen akkora nagy probléma. kicsit talán gyerekesnek tűnhet a film, de én adok egy 6,5 pontot.
YELLOW
#15174
2021. január 23. 19:51
Hostiles - Ellenségek: eleve elég komolyan kezd a film. ami nekem kicsit visszafogottabbá válik a második felében. úgy értem, sokkal erősebb emóciókra számítottam a saját részemről. de nem váltott ki annyi és olyan érzelmet, mint amit az elején gondoltam. ettől függetlenül azért komoly, de azért ettől évekkel ezelőtt, vagyis inkább 10 évekkel ezelőtt is voltak jobbak. nem egy mozgalmas western, és inkább drámai a film stílusa. kicsit úgy érzem a klasszis Farkasokkal táncoló c. filmhez hasonló dolgot szerettek volna kihozni. nem azt mondom, hogy arról szól, csak valami hasonlóval akartak dobbantani. mai szemmel már ugyan az sem lenne olyan, de emlékszem VHS-en jó párszor megnéztük a 90-es évek elején-közepén. de sokszor éreztem, hogy onnan van merítés, hasonló eszközökkel operál a néző felé, hogy mit is akar közvetíteni. csak a történet más. én azért adok egy 7 pontot.
YELLOW
#15173
2021. január 22. 20:53
Outside the Wire - Halálos harcmező: én nem látom annyira rossznak. nekem a hangulata is bejött. nem egy nagy forgatókönyv, de nem is vészes. ismét több film jutott eszembe a nézés közben. van magyar vonatkozása is. viszont azt éreztem az egész olyan, mintha 10-15 évvel korábbi technika lenne. én el tudtam volna képzelni több poénos jelenetet.ami adott volna a filmhez. minden esetre én 6 pontot adok.
YELLOW
#15172
2021. január 21. 22:46
Dragged Across Concrete - Kegyetlen zsaruk: ez nem volt rövid. ráadásul mintha két külön filmet néztem volna, vagyis inkább két részt. a bankrablásnál kb. lesokkolt, amit a nővel... mármint gondoltam hasonlóra, de kicsit durva volt, a film korábbi szakaszaihoz képest. momentán tök felesleges volt az a rész, ahol a gyerekét akarta látni. kicsit kidolgozatlannak éreztem, vagy inkább azt mondanám, hogy lehet benne maradt 1-2 jelenet, aminek nem kellett volna. vagy ez rendezői változat volt? na és milyen régi nagy nevek vannak a filmben. Don Johnson... pedig láttam fimet tőle az utóbbi évekből... de meglepődve láttam. nem mintha Vince Vaughn jellemző lenne ilyen filmekben. 6,5 pont.
YELLOW
#15171
2021. január 20. 22:27
Kuessipan - La Fille au Ventre Rond - A világ mögött: ez sem volt rossz film. ezen is el tudtam gondolkozni. nem úgy, hogy agyalni kell, hanem át lehet gondolni dolgokat. személyesen nem tapasztaltam azt a világot, de szerintem jól szemlélteti a film. barátság, szerelem, család, elfogadás, jövő, múlt, vágyak és valóság kapcsolata. kicsit lassúnak éreztem, mondanám nem a legjobb hangulatú a film a számomra, kissé nyomasztó, de azt tudom mondani, ez jelen esetben is szándékos eszköze volt a film készítőjének. erre is 7 pontot fogok adni.
YELLOW
#15170
2021. január 20. 19:53
Savage - Vadember: nem volt rossz film. fura mód, amilyen kemény bandafilm lenne, sokkal többet ad lelki dolgokból. mármint sokkal jobban arról szól a film, de mögé kell látni. ha valaki dekódolni tudja, akkor elég erős mondanivalója van a filmnek. én adok rá egy 7 pontot. tétováztam, a 6,5-en is, de igazából jó ez.
YELLOW
#15169
2021. január 19. 22:53
Könnyű leckék - Easy Lessons: fura, de érdekelt a film. nem az az igazi dokumentum film, inkább reality talán. pedig nem ez az első hasonló jellegű film. nyilván ezek egyik célja, a migráció elfogadása talán. csak a valóságban ez nem így van, ahogy bemutatják. mert eszük ágába sincs a mi kultúránk elfogadása, vagy bármilyen alkalmazkodásról legyen is szó. mondjuk a hitgyüli már sok volt egy picit. persze értem én... mivel érdekes volt én erre is 7 pontot adnék.
YELLOW
#15168
2021. január 19. 20:08
Mulan: őszintén megmondva, nekem tetszett. az kifejezetten érezhető, hogy az amerikai filmkészítés erősen közrejátszik. szerencsére. csínajiban ez nagyon zavaró film is lehetett volna. viszont nem lett kimaxolva. azért több poén adta volna magát. de tetszett. én most erre 7 pontot adok. mert nekem most ennyire tetszett. igen kicsit felé pontoztam.
YELLOW
#15167
2021. január 18. 22:07
Granny Project - Nagyi Projekt: csak azt nem tudom, miért kellett 95%-ban feliratosnak lennie. mint mindig, most is értem, hogy így hiteles, autentikus, de számomra nagyon fárasztó volt olvasni, ráadásul az égetett fehér feliratnak legalább lett volna egy fekete háttér körvonala, mert sokszor olvashatatlan volt, a mérete is túl pici volt, pedig nem rossz a szemem. amúgy nem lett volna rossz, de nekem konkrétan ez rontotta el. és emiatt nem tudok 5 ponttól többet adni rá, bármennyire is sajnálom.
YELLOW
#15166
2021. január 18. 19:53
Szeretlek, mint állat! - Love You Like an Animal: ilyen filmet hogy enged ár bárki is? nem is értem... aki erre kíváncsi felmegy a népszerűbb videó megosztókra és ezt látja. ez semmivel nem ad többet, vagy nem művészibb, mint azok. én is elég szabad szájú vagyok, de ami mocskos beszéd ebben volt... már magamnak sem engedem ezt meg, több felületen sem, vagy épp élőben. még ha valójában ki is jönne.helyette normálisan próbálom megfogalmazni és nem okoz gondot, nem érzem visszafojtva magam. persze 18+, de ez a szint nem erősíti a magyar filmgyártást. számomra semmi egyediséget sem képvisel. én csípem Bori zenéjét, de hogy ehhez adta magát... mondjuk ezt a szemetet 26 milláért... mondom ezt, ingyen látni lehet az online videómegosztókon... ez a POV pedig egy horror jellegű filmben elmegy. mivel mérges lettem az egész miatt, 2 pont.
YELLOW
#15165
2021. január 17. 21:56
La fameuse invasion des ours en Sicile - The Bears' Famous Invasion of Sicily - Medvevilág Szicíliában: számomra fura a magas pontozás, hiába egy olyan irodalmi alkotásról van szó, amiből mesét csináltak. a mai korban ez a fajta grafika szerintem nem nyerő. sokat ront az összhatáson úgy gondolom. lehetne ez előny is akármi de jelen esetben nekem nem az. nekem nem jött be. igazából nem adnék rá ennyit se. 4 pont.
YELLOW
#15164
2021. január 17. 19:08
Strings - Bravetown - Just Dance - Bátrak városa: pár címen fut a film. igazából nekem tetszett. nem hú de nagyon, de erősen közepes. nem egy Step Up, sok jelenet összecsapottnak tűnik, amitől nem tűnik egésznek a film. mondhatjuk úgy, hogy tini film, de így jóval tini kor után is meg lehetett nézni. a film főszereplője, a film készítésekor is 24 év körül volt, ez eléggé látszik a filmben, miközben olyan 16 évest játszik. legalábbis olyan korokról beszélnek... hogy felnőtt kor... pedig ott tán 21 év, lehet csak szándékos a szinkronban a 17-18 év... amit emlegetnek. nem mondanám kiemelkedő színászi alakításoknak sem. de egy 6 pontot bátran megadok rá.
YELLOW
#15163
2021. január 16. 20:55
Pets United - Állati szövetség: már azt hittem a tézisem megint beigazolódik, hogy a németek, oroszok, ázsiai országok is megcsinálják mindenből a saját változatuk. de az Egyesült állatok - Animals United is német. mondjuk abban volt amcsi és angol közreműködés, ebben meg kína, angol. szóval ahogy az, úgy ez sem egy nagy valami. a borító többet sejtet. nulla egyediség. inkább idiótaság annál több. oké, hogy mese, de össze nem férhető dolog, amit egy gyerek is észre vehet. 3,5 pont.
YELLOW
#15162
2021. január 16. 18:28
Ta-weo - The Tower - Ázsiai pokoli torony: hát kellett nekik is egy ilyen film. mondjuk nem mai film már. az eleje elég idegesítő, mintha részeges karatemestert néznék a poénokat tekintve. sajnos erre a szinkronok is rátesznek. se nem jó, se nem rossz, éppen ezért 5 pont.
YELLOW
#15161
2021. január 15. 21:55
Die Wolf-Gäng - The Magic Kids: Three Unlikely Heroes: ismerős színész (előző film), hasonló vélemény. múltkor az orosz filmeknél voltam így, most itt írom, hogy kellett egy hazai gyártású film, nem csak amcsi. nem vészes, de inkább fiatalabb korosztálynak való. sajnos magyar címet nem találtam, a filmben sem mondta. 5 pont.
YELLOW
#15160
2021. január 15. 19:29
Der Nanny - The Manny - Mr. Dadus: nem volt rossz. de semmi új. nekem több film is eszembe jutott. az persze érződik rajta, hogy nem amerika terméke. 6 pont.
YELLOW
#15159
2021. január 14. 22:02
Endlich Frühling - Primavera - Végre tavasz: nem rossz sorozat ez. a 90-es éveket idézi. mondjuk úgy a régi iskola, csupa német film sorozat jut eszembe. 6,5 pont.
YELLOW
#15158
2021. január 14. 19:31
Pieces of a Woman - Az én testem (Egy nő darabjai): a magyar cím nem tisztázott, pedig köze van a magyarokhoz. valószínű a magyar eset ihlette a filmet. talán egyfajta állásfoglalás a magyar eset szemszögéből. nem rossz film, de van hiányérzetem. a végén az almafa sem okés, ugyanis arra utal, hogy a csíráztatott magokból lett. ahhoz alsó hangon 10-15 évnek el kellett telni, hogy akkora almafa legyen belőle. ez csak kis apró megjegyzés. 6,5 pont. sokszor lehangolónak éreztem, hiába ez volt a cél. de lehúzott.
YELLOW
#15157
2021. január 13. 22:15
After We Collided - Miután összecsaptunk: pontosan nem emlékszem minden részletére az előzőnek, de ez kicsit "szürke 50 árnyalata" lájt volt inkább. valamiért azt éreztem, hogy sok ez egy picit. 5 pont.
YELLOW
#15156
2021. január 13. 19:38
Cold Blood Legacy - Farkasok öröksége: hát nem egy nagy valami. Jean Reno-nak újabban nem ez az első thriller jellegű filmje, és a korábbiban is hasonlóan gyengén muzsikált benne. TV film kategória. mondjuk a mozis hatásokat érzem, csak minőségben kevés. értem ez alatt, hogy jobbra számítottam. nem is teljesen tiszta a történet sem. 5 pont. talán jó indulattal.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 15164 találat 759 oldalon