Info lorem ipsum szöveg

Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
#14971
2020. szeptember 27. 19:16
Billionaire Boys Club - Milliárdos fiúk klubja: nekem amúgy tetszett. nem azt mondom, hogy hű de jó volt, de elment. valóban kicsit olyan B kategóriásnak tűnik. de jellemzően az ilyen jellegű filmek nekem mind olyanok. van egy ilyen hülye hangulata. egy 6 pontot meg tudok rá adni.
YELLOW
#14970
2020. szeptember 26. 22:11
One Winter Weekend - Egy behavazott hétvége: rég volt már hallmark-os havas TV film. lehet most azért volt kicsit tűrhetőbb. de igazából semmi különleges. a recept adott. romantikus, az egyik személy mindig király, herceg, vezérigazgató, stb míg a másik, jellemzően a nő alsóbb "kasztból" való. és persze a tél, karácsony, szilveszter időpontjában kell játszódnia. lehet egy filmstúdió a hegyekben... ettől függetlenül 5 pont, mert nem ad többet, mint a többi hasonszőrű.
YELLOW
#14969
2020. szeptember 26. 19:28
Busanhaeng - Train To Busan - Vonat Busanba: Zombi expressz: majdnem írtam, hogy Kínának is feltétlen kellett egy zombis film, de rájöttem ezek koraiak. lassan minden nagyhatalomnak lesz már saját filmje. nekem erről több film vegyítése jutott eszembe. nem nagyon szoktam szeretni a távol keleti filmeket, mert valahogy a szinkronnal nagyon zavaró tud lenni. nem tudom mi, hogy nagyon másképp mozognak a szájak, vagy nagyon tagolt a szinkron, de engem zavar. nagyon kevés olyan film van, amiben nem. na ez nem olyan. hosszúnak is tartom. olvastam pár véleményt, de amire ott hivatkoznak pozitívumnak, az nagyon sok filmben benne van, hiszen ezekkel operálnak a készítők. annyi, hogy ez nem egy idióta zombi film, bár sokszor tűnik annak. amiket bemutatnak emberi értékeket és hibákat, azt meg sok filmben látjuk, ettől nekem nem lesz kimagasló. nekem összességében nem több, mint közepes. sajnos többet vártam az egyéb pontozások miatt. 5 pont.
YELLOW
#14968
2020. szeptember 25. 23:22
28 Days - 28 nap: nem mai film, de nem emlékeztem rá. közben rájöttem 1x már tutti láttam. Sandra Bullock az egyik kedvenc színésznőm, főleg ebből a korból. de tudom miért csak 1x láttam max a filmet (most már 2x). ez nem éppen a legjobb. kaotikus a hangulata. bármelyik filmje jobb ettől. ezért 4,5 pontot adok erre.
YELLOW
#14967
2020. szeptember 25. 18:42
Ночная смена - Nochnaya smena - Night Shift - Éjszakai műszak - Chippend-élet: néhol nagyon nevettem, sikítottam. komolyan mondom amcsi filmben nagyon rossz poénok lettek volna, de ismerve az orosz virtust, itt igazán jók voltak. 1-2 helyen még lehet volna kimaxolni a poén faktort, de egy kellemes vígjáték. le a kalappal az oroszok előtt. úgy látom egyre több film jut el hozzánk. ami egyáltalán nem baj. szerintem le van húzva a film, amcsi részről nem csoda. ez egy jó 6,5 pont. még akár 7-et is megadnám, jól szórakoztunk rajta.
YELLOW
#14966
2020. szeptember 24. 20:23
Enola Holmes: nekem tetszett a film. fira a vége felé már úgy éreztem, mintha 3 órája nézném, de mostanában sokszor vagyok így. pedig nem volt unalmas. volt ahol kicsit mást vártam, lehetett volna viccesebb néhol, de így sem volt rossz. lehet túl pontozom, de nekem ez most 7 pontra tetszett.
YELLOW
#14965
2020. szeptember 23. 21:57
Die Reise mit Vater - That Trip We Took with Dad - La drum cu tata - Utazás apánkkal: nem volt rossz film. a témában és a korból láttunk már sokat, de ez kicsit még is más előadás volt. én sem éltem akkor, de hallottunk ezt-azt. a mai 20 évesek sem értik már meg a filmet, még a 30 felettieknek is azért a történelmet kell ismerni hozzá, vagy szülők, nagy szülőkkel beszélgetni arról a korról. nekem tetszett. 7 pont.
YELLOW
#14964
2020. szeptember 22. 19:57
See You Soon - До скорой встречи - A szerelem visszavár: pedig elég oroszosnak tűnik a film és sok szereplő is az, de amcsi gyártás. modern kori hamupipőke szintén. csak kicsit más a szereposztás, de lényegében abból építkezik. elég rosszul kezd szerintem, olyan fura. de ahogy a nő lelép a gyerekkel kezd érdekesebb és jobb lenni. összességében szerethető és jó film. még ha kiszámítható is. de egy erős közepest megadok neki, mert nincs rossz szájízem a film után sem. szóval 6 pont. de lehet akár 6,5 is.
YELLOW
#14963
2020. szeptember 21. 21:59
Hope Gap - Inkább lennék özvegy: nem rossz film, és azért tanulságos is. valós témát érint. persze angolosan tálalva. így estére sokszor altatós a tempója. 6,5 pont.
YELLOW
#14962
2020. szeptember 20. 20:09
A Boy Called Sailboat - A fiú, akit Vitorlásnak hívnak: szoktam és nem is szoktam szeretni az ilyen jellegű filmeket. ez most nekem nem annyira volt szerethető. pedig aranyos, a poénok is olyanok, vagy a problémák, amiket manapság akár észre sem veszünk. nekem túl művészi is, az egész egy nagy metafora. ráadásul azt hittem Ryan Reynolds is benne van a filmben... legyen egy 6,5 pont. a cím alapján és a kezdésből kicsit többet vártam.
YELLOW
#14961
2020. szeptember 19. 21:10
Der Fall Collini - The Collini Case - Collini nem beszél: jó film. mint minden hasonló film, ez sem egy pörgős fajta. de a téma érdekes. nincs is rosszul összerakva a film. mivel nem mondták be, hogy valós történet alapján, így keveslem a történetet. ha valós lenne el tudnám fogadni, mint sok esetben. de lehetett volna így színesebb, kicsit túlzóbb.maga a történet alapja, amire a végén is utalnak nyilván valós, de konkrétan ez az eset nem. itt igazából nem csak a megtorlás a lényeg, hanem az, hogy igazság legyen abban, ami 69-ben volt, hogy hivatalos úton nem tudtak dűlőre jutni. teljesen érthető az öngyilkossága is. igazából ami benne volt, az jól össze volt rakva. Elyas M'Barek is szerintem számíthat majd komolyabb és jobb szerepekre is. én egy James Bond-ot is kinéznék belőle viccen kívül. a filmre egy 7 pontot adnék.
YELLOW
#14960
2020. szeptember 18. 20:54
Bathory- Countess Of Blood - Báthory - A legenda másik arca: nekem ez sokszor elvérzett. néhol elég kínosra sikerült. nagyon sok szempontból gyenge. sok helyen a rendezés, a színészek... ráadásul túlzóan hosszú. portponthu erősen túl pontozott. ez legjobb esetben is csak egy közepes szint a kosztümös filmek között. nekem 5 pont jó indulattal.
YELLOW
#14959
2020. szeptember 17. 20:15
Backtrace - Visszafejtés: teljesen érdektelen volt... alig vártam, hogy vége legyen. szoci, TV akciófilm. minden szempontból kevés. ezt is csak nevekkel próbálták eladni. 3 pont.
YELLOW
#14958
2020. szeptember 16. 18:58
My Spy - Kémecském: igazából jó volt, de nem annyira. szerintem a poénok nem ütöttek eléggé. vagy csak rosszul voltak felvezetve. de aranyos poénok voltak, csak nem az a sírva nevetős. mondjuk a film is a gyerkőc miatt, inkább az a családi akció film. Dwayne Johnson jobban eljátszotta volna ezt abban biztos vagyok. sajnos ez csak egy erős közepes max. szóval 6 pont. nincs bennem negatív dolog, ha picit jobban ütnek a poénok, akkor... de szórakoztató, csal lájtosan...
YELLOW
#14957
2020. szeptember 15. 19:00
Az Úr hangja - His Master's Voice: jó lett volna a téma, csak kár, hogy sz*r a film. azért ne [email protected] már meg a bedes qrva !sten, hogy egy magyar filmet 90%-ban olvasni kell, mert angolul pofáznak benne. az össze magyar hang sz*r, mert egy baxott mikroportra vagy normális hangosításra, esetleg utószinkronra senki nem gondol. csak így élvezhetetlen és az is fog maradni ez a retkes magyar filmgyártás. én komolyan mondom, ezeknek nem tűnik fel, hogy nincs normális hang a magyar filmek többségén? szó szerint felhúzott... ráadásul a felirat számos helyen olvashatatlan, mert olyan a háttere... meg megint olyan, mint egy vizsgamunka kb, minden vacakkal telehányták a filmet, amit a rendező, vagy tudja a jó !sten eb akar mutatni. mondom a téma pedig jó, marja sokat filozofálgatok ezen a témán. egyszerűen enm tudom, nem akarom értékelni ezt a filmet, annyira felcseszett,
YELLOW
#14956
2020. szeptember 14. 19:42
I Still Believe - Még mindig hiszek: igaz történet ide vagy oda, láttunk már nem egy ilyet, csak főként csillagos címekkel. és még mennyi ilyet lehetne csinálni. egyáltalán nem éreztem egyedinek, és ettől a korábbiak nekem jobban tetszettek. lehet ha ezt látom hamarabb, akkor a többiről gondolnám ezt. de már most ez is kezd unalmas lenni. ráadásul ebben is benne volt az az idióta hang effekt... kikészülök... már tényleg azt hiszem haluzok... 5,5 pont.
YELLOW
#14955
2020. szeptember 13. 22:08
Lassie - Eine abenteuerliche Reise - Lassie Come Home - Lassie hazatér: hát sose lesz olyan, mint a klasszikus. ráadásul szegény kislánytól nehezebb lett volt csúnyábbat találni. nem bántani akarom, de amúgy is furák az oridzsin vörösek, de ő... kb amúgy mindenki vörös kb a filmben. akár dán vagy norvég is lehetne a film. azért sikerült be-bealudni alatta, főleg a vége felé. szerintem 12 éves korig okés tud lenni. de nem több mint közepes. 5 pont a kategóriában.
YELLOW
#14954
2020. szeptember 13. 19:10
Avanpost - The Blackout - Föld invázió: lehet az oroszoknál is van orosz film alap, mert nagyon sok mozit látok tőlük mostanában. ha ez az oka, akkor ott jobban sikerül, mint idehaza. ez nem rossz film. egy zavart, hogy nem tudtam meg milyen évet írunk. de szerintem jobb is, mert volt ami nagyon fejlett, de közben tele volt minden ma futó autókkal, meg egyéb dolgokon nem annyira érződött a jövő. ezt leszámítva szerintem jó film volt. véltem több filmmel hasonlóságot felfedezni, de valahogy még is egyedinek éreztem. a vége is tök fura... ami rácáfol pár dologra, ami a filmben elhangzik. talán kicsit mélyebb mondanivalója is van, mint amit látunk először belőle. én adok rá egy 7 pontot.
YELLOW
#14953
2020. szeptember 12. 21:56
Szép csendben: akkor a mai nap ilyen tanáros, tanár-diák románc nap volt. nekem nem annyira tetszett a film. amit a végén mond, én már az elején levettem, hogy figyelem hiányos a csaj. egy kis apakomplexussal vértezve. ez is, mint az előző film, azért tanulságos is lehet. de nekem elég gyengék voltak a színészi játékok, maga a film is túl lassú. adok egy 5 pontot rá, mert legalább a hang rendben volt.
YELLOW
#14952
2020. szeptember 12. 18:54
Remélem legközelebb sikerül meghalnod - I Hope You'll Die Next Time: aktuális film, mondjuk régóta annak kellene lenni, de mai, mégis ez a 4:3-as képarány kikészített. ezzel akartak a nagy magyarok művészkedni megint? a chat-eléseket meg kiteszik mikrobetűkkel? jó éppen el tudtam olvasni, de fárasztó volt é sokszor le lehetett maradni. ráadásul semmi életszerű nem volt benne, mert sem egy oly gyakori és jellemző elütés sem volt benne. mondjuk ilyesmi filmet már láttunk. egyébként elég hamar levágós, hogy a "nyomi" van a háttérben, már amikor mondják hogy számítógép zseni vagy mi, ott levágtam. Herr Szilvia (Eszter) sokszor úgy nézett ki, mint Konta Barbara, legalábbis nekem ő jutott eszembe. a téma jó, tanulságos, és sajnos valós probléma, akár lehetett volna írni, hogy valós történet alapján. az a baj, engem a 4:3-as képaránnyal, az apró messenger ablakokkal és a sokszor motyogós érthetetlen szöveggel kissé bosszantottak. ezért szívem szerint 6 pontot adnék. és úgy döntöttem nem is adok többet. pedig szerettem volna.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 14960 találat 748 oldalon