Info lorem ipsum szöveg

Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
#14681
2020. március 29. 22:14
The Road - Az út: cirka 10 éves film, nagyon kevés derengett belőle, ezért is néztem újra. a filmből nem derül ki pontosan mit történt, ami miatt ez a helyzet van. de valójában mindegy, mert bármi előidézhette volna, hasonlóak lennének a dolgok. legalábbis elgondolásom alapján, amennyiben nem olyan dolog történik, ami kipusztítaná a egész élővilágot. pl atom, meteor, stb. talán a mondandó, hogy még ilyen időkben is embernek maradni. a srác néha elég idegesítő volt. egy nagyon picit lehetett volna még turbózni rajta. legyen egy 7,5.
YELLOW
#14680
2020. március 29. 18:50
Lying and Stealing - Hazugok és tolvajok: kicsit jobb, mint közepes, de nem tudom erős közepesnek mondanám-e. szóval inkább 5,5-6. Emily Ratajkowski-nak nem tudom minek erőltetik a színészkedést. mondjuk még most hagyján. ő inkább külsejének köszönheti, bár vannak így páran.
YELLOW
#14679
2020. március 28. 22:30
Bloodshot: IMDb-n szerintem lepontozták. ritka, hogy ott alacsonyabb a pontozás, mint a port-on. különösebb gond nem volt ezzel a filmmel. de párom megjegyezte valami hasonlót már látott. nekem egy rész volt, ami megzavart, mikor üldözik és a motorral üldöző csóka kerülgeti az autókat, aztán hiba csúszott a számításba, mert kb átmegy a autón, mint amikor megcheateled a PC-s játékot és átrepülsz a falakon. nagy így ment át az autó sarkán. van némi Tökéletes katona érzés is benne. nekem tetszett a film. nyilván van egy csomó lehetetlen, meg összeférhetetlen dolog, de hát akció sci-fi, milyen legyen, ha nem valóságtól elrugaszkodott? 7-7,5 között mondanám.
YELLOW
#14678
2020. március 28. 17:49
Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) - Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása): nem egy öngyilkos osztag, de nekünk tetszett. különösebben nem fogtam a fejem semmin, tudni kell mi milyen kategória és úgy kell kezelni. egy picivel kevesebbet akartam adni, de adok rá egy 7-est. ebben a kategóriában nálam ez egy elvárható, jó szint. egyszerűen nem érzek negatívat a filmmel kapcsolatban. nyilván lettek volna ötleteim, talán az a plusz 15 perc még belefért volna.
YELLOW
#14677
2020. március 27. 22:19
The Marine 6: Close Quarters - Összezárva: az előző részek nincsenek meg nagyon. nem mondanám annyira rossznak. azt hozza, amit az ilyen filmek szoktak hozni. mondjuk kicsit 90-es évek hangulatú. de szerintem egy közepes van a hibáival együtt is.
YELLOW
#14676
2020. március 27. 17:42
Angel Has Fallen - Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása: én mindenképp azt érzem, már amennyire emlékszem az előző részekre, hogy látom a fejlődést. a CGI-okra is odafigyeltek jobban. mondjuk azt hittem a néger nyomozónő nem hal meg. túl sok újat nem hoz, de van benne poénkodás is, szóval tanultak a kritikákból szerintem. én egy jó 7,5-et adok a kategóriában.
YELLOW
#14675
2020. március 26. 22:00
Love And Friendship - Szerelem és barátság: ez is a 18. sz. végén játszódó kosztümös film. amit szintén nem szeretek. bokavillantás nem, de a csöcsök ki vannak rakva. ezt a kevésbé ismert regényt jobb lett volna meg se filmesíteni szerintem. végignéztem, de totálisan semleges. 3,5 pont.
YELLOW
#14674
2020. március 26. 18:51
Libertador - The Liberator - Amerika embere: nem rossz film. mondjuk ez a korszak sem a kedvencem a történelemben. ami durva volt, hogy telibe mutatják, mikor kiáltják, hogy támadás, aztán virít a műfogsor. a 18. század végén. mondjuk ha az egri csillagokban karóra volt a törökön... szépek a tájképek. 7-re értékelném.
YELLOW
#14673
2020. március 26. 18:48
jajj azt kihagytam, hogy Alba kisasszony, már a 3. ütés után kiingott volna. sőt az első is úgy orrnyergen kapta, hogy simán az agyába tört volna. szóval azt túl élni.... ráadásul az erő effekt is túl nagy volt, ehhez képest még véres is alig volt.
YELLOW
#14672
2020. március 26. 16:05
The Killer Inside Me - A gyilkos bennem él: hát igen ez egy pszichopata volt. rá lehet fogni, hogy mitől, gyerekkori dolgok. de én azt mondom, hogy sok mindent tapasztalhat az ember gyerekkorában, de az csak akkor tud ráhatással lenni későbbi életében, ha az elméje már eleve defektes. a vége nem lett valami jó, egyébként elég rendben van. viszont nem kiemelkedő, így 6,5.
YELLOW
#14671
2020. március 25. 21:30
The Experiment - A kísérlet: létezik ez a film több verzióban. ez is ismerős volt, de nagyon kis részben. az első erőszak után miért nem állították le az egészet? nyilván sejtem. olvastam értékelést és írják miért nem tartóztatták le a főgetszit. pedig valószínű megtörtént, hiszen a végén vádat emeltek ellene. szóval nem tudom ők mit néztek. nem rossz, de jó sem, éppen ezért közepes. azért Brody jól játszik ebben a filmben.
YELLOW
#14670
2020. március 25. 18:43
The Boy Next Door - A szomszéd fiú: ebből voltak ismerős részletek. JLo egész jól néz ki itt. elég pszicho. voltak tipikus hülye részletek, amin felhúzza az ember magát. közepesnek mondanám a filmet.
YELLOW
#14669
2020. március 25. 15:45
The Big Wedding - A nagy nap: pedig láttam már, de nem nagyon emlékeztem rá. mondjuk ennyi film mellett, amennyit nézek, nem csoda. ebben a kategóriában hozza az elvárhatót. nyilván nem a Vejedre ütök, stb. színvonalat hozza, de nem is kell nagyon több egy ilyen vígjátékban. most már legalább lesz írás róla, így nem fogom újra megnézni. hasonlókhoz viszonyítva, nekem ez mondjuk egy 6-os.
YELLOW
#14668
2020. március 24. 22:15
Ti amo troppo per dirtelo - Ne mondd, hogy szeretsz! : olaszos romantikus vígjáték. nem tudok rá mit írni, tipikus. közepes szint a kategóriában.
YELLOW
#14667
2020. március 24. 19:07
The Dyatlov Pass Incident - Halálhegy - A Dyatlov-rejtély: ebben a kategóriában a jobbak közé tartozik. számomra sok logikai kérdés merül fel, amit szerintem a készítők sem gondoltak át. SPOILER! a kamera kérdése, ha visszamentek az időbe, akkor hogy került ki a felvétel, mikor kb a katona, azt sem tudja mi az. meg ha ők azok a lények, és a saját kamerájuk van ott, akkor hogy mehettek, megint. WTF? ha visszamentek az időben a kamera, hogy bírta ki annyi éven keresztül? tehát megtalálták a saját kamerájukat. meg ugye ők voltak az a plusz két ember, akut az öregasszony mesél és a végén megjelennek. szóval kb ezeket elszámítva tetszett. a szinkronhangok rosszak voltak, valahogy nem illett. a számomra logikai bakik miatt 6,5-et adok rá.
YELLOW
#14666
2020. március 24. 10:17
Dead Rising: Watchtower - Élőhalottak: Az őrtorony: ezt miért kellett majd 2 órásra húzni? kicsit aktuális is elég sok ponton, főleg a konteo hívőknek. zombi vírus vs. korona. az oltás és a megfigyelés. pedig ez 2015-ös film. különösebben nem egy nagy valami. inkább gyenge közepes. 4.
YELLOW
#14665
2020. március 23. 22:06
Still Alice - Megmaradt Alice-nek: mondjuk ez egy jobb szerep Julianne Moore részére, nem mindig tud vele azonosulni (pl. Gloria Bell-ben sem tetszett, de az egy újabb film, már nem megy neki lehet). én még hiányoltam így is a drámaibb húzásokat. Kristen Stewart pozitív pontja, hogy hosszú a haja. amúgy szóra sem érdemes. Alec Baldwin is kissé megkopott már. 6,5-öt tudok adni a filmre. biztos nem egyszerű ez a dolog. de még sem volt eléggé átütő nekem.
YELLOW
#14664
2020. március 23. 18:53
Apró mesék - Tall Tales: ez egy jó film. de! komolyan ezeket mikor levetítik pl egy moziban, senkinek nem tűnik fel egy magyar filmnél sem, hogy a szöveget alig érteni? a zene bömböl hangos, a szöveg halk és érthetetlen, elharapott. annyiszor írom le, ahányszor ezt tapasztalom. mert számos magyar filmen ez ront. ha valaki tudja, hol lehet ezt jelezni, adja meg. rettentően sokat ront az élvezeti értéken. a filmalap miatt marha sokba kerülnek hirtelen a filmek, nehogy már ne fussa utószinkronra... nem tudom mennyibe kerülhetne pluszba, de megérné. emiatt 7-es adok rá. mondjuk már annyira bosszantó, hogy kapából 5-öt adnék neki.
YELLOW
#14663
2020. március 23. 10:15
Kút: nem rossz. persze nem is jó. túl nagy történet nincs. de ilyen kihalt helyet hol találtak? mintha a 80-as években lenne az egész. nagy költségvetése nem volt ugyan a filmnek. történet is inkább régebbi korokat tükröz. viszont nekem az egész képi világ olyan amerikai. csak az egyéb minden túl magyar. 5,5-et adok érte.
YELLOW
#14662
2020. március 22. 21:59
Virágvölgy - Blossom Valley: a leírásban unatkozó lányt ír, de ő is szellemileg sérültnek tűnik. eleve az, hogy ellopja a gyereket nem vall épp elmére. mondjuk a "tollas labdázás" vicces volt. az a helyzet, ezt bemutatják, stb, de valójában sok ilyen van, aki valósan vállal gyereket, hasonló adottságokkal, feltételekkel. talán ezt is bele lehet látni a filmbe, hogy ahogy vége van, az mutatná be, hogy nem való ez nekik. nyilván nem ezért készült a film, de lehetne egy ilyen jelentése is. én egy közepest adok rá, bár sokszor a hang érthetetlen volt jó szokás szerint. de magának a filmnek volt egy olyan fura hangulata, ami tartotta az érdeklődést.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 14677 találat 734 oldalon