Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
2025. május 19. 21:30
Conclave - Konklávé: fura ez így az esetek tudatában. de az egész az. én azt hittem, hogy a szavazás állását nem teszik közzé, mert így simán lehet befolyásoló tényező. elég érdekes ez az egész, maradjunk annyiban. nekem ez 6 pont.
YELLOW
2025. május 18. 22:21
Contraataque - Ellentámadás: klasszikus old school akciófilm. bár a kezdet is elég B kategóriás. én magát a sztorit el is engedtem, nem fogott meg miről is van szó, csak, hogy lőnek. néha be is pilledtem. nem fogott meg. 3,5 pont.
YELLOW
2025. május 18. 20:06
Love Hurts - A szerelem fáj: aszondja az elején párom, hogy ez Jackie Chan? nem tudtam miről fog szólni a film. hát hamar kiderült, hogy akár lehetett is volna. full olyan volt a film, mint amikben ő játszott. de még szinte az egész bunyó is, a stílus. Ke Huy Quan szerintem ilyen szempontból filmen jó pótléka Chan-nek. nem egy hű de jó film, de simán szórakoztató és pörgős. én erre most adok 6 pontot.
YELLOW
2025. május 17. 22:15
Quitter la nuit - Through the Night - Az éjszaka visszhangjai: francia, belga, kanadai film. nem éreztem a franciát rajta, lehet pont ezért volt jobb, mint amúgy a francia filmek, amik nem vígjátékok. érdekesen indul, aztán picit ellaposodik szerintem. vagy vontatott lesz? talán ez inkább. kicsit a döntés is nehéz. ahogy derülnek ki a dolgok, néha eszébe jut a nézőnek, legalábbis nekem, hogy itt semmi nem történt igazából, ha azt vesszük, mintha a nő direkt csinálná. de ugye simán érezhette veszélyben magát. fene se tudja. 6 pont.
YELLOW
2025. május 17. 18:53
A Minecraft Movie - Egy Minecraft film: hát nagyobb volt a füstje, mint a lángja. valamiért nekem végig Jumanji érzésem volt. mondjuk úgy nevezhető ez is tucatfilmnek. nem az első kultikus játék lett megfilmesítve. ami új az egészben, hogy másról szól a játék, mások a karakterek. de kb. ennyi. amúgy egy kaptafa. meg lehet nézni, de nem éreztem semmi extrát benne. 5,5 pont.
YELLOW
2025. május 16. 22:01
Da hong zha - Air Strike - The Bombing - Unbreakable Spirit - Légicsapás: pont olyan, ahogy kezdődik. gagyi. minden tekintetben. CGI kínosan kellemetlen. cseppet se tud megfogni, párbeszédek gyengék, Willis már itt se volt 100-as, pedig 2018-as film. eleve az ő szerepe is.... a sok ázsiai között. mint valami kakukk tojás. ráadásul hosszú film, és még hosszabbnak érződik. 2,5 pont.
YELLOW
2025. május 15. 21:56
A Working Man - A melós: nekem már annyira nyomatták a pofámba az Ai képeket, de lehet azok jobbak voltak. nem rég volt a méhész, aminek igazából nem is lett vége, ha jól emlékszem. erre meg itt van ez. nekem ez nem tetszett annyira. bár itt azonnal belecsap a lecsóba és szinte végig megy az akció. szóval erre biztos kevesebbet fogok adni. ahogy kezdődik, az eléggé olyan, mint valami gyengébb film. ezt nem én mondom. én ráadásul alig tudtam ébren maradni, pedig ittam is egy kis koffeines italt, de hiába. lehet hétvégére kellett volna időzíteni. érdemes azért megnézni. 6 pont.
YELLOW
2025. május 14. 21:17
The Boys in the Boat - Egy csónakban: szerintem le a kalappal Clooney előtt. tudom, hogy rendezett már filmet, de ez nagyon jó volt. úgy értem, hogy a sztori, a kivitelezés, a képek, ahogy össze van rakva. tényleg egy olyan film lett, amit akár évek múlva simán újra lehet nézni. és tök klasszikus a hangulata, vagy hogy is mondjam. olyan igazi filmes az egész. most egy fél ponttal fentebb fogom pontozni, mint amúgy tenném, mert jól esett ez a film. és simán lehetne több is. de amúgy sem feltétlen jelent semmit, ha valami magasabb ponttal bír, nem az határozza meg. szóval csak ajánlani tudom. 7,5 pont.
YELLOW
2025. május 13. 21:39
The Monkey House - Majomház: igaz történet alapján. nem mondom, hogy rossz, hangulatában hozza a kort, bár nem mindig éreztem korhűnek, de maga az egész film, mintha tényleg nem mostanában készült volna. olykor belassul, és hosszabbnak hat, pedig amúgy sem rövid a film. nem is tudom. 6 pont.
YELLOW
2025. május 12. 21:55
Mickey 17: szerintem a kivitelezés inkább "érdekes", mint jó. megint az a bajom, hogy számos film eszembe jutott, amire hasonlít, ahonnan jöhetett valami. annyiból egyedi, hogy vegyítette ezeket. kissé irritáló a stílusa a filmnek még akkor is, ha elég komoly mondanivalója van. jobbra számítottunk. 5,5 pont.
YELLOW
2025. május 11. 20:39
The Brutalist - A brutalista: 3,5 óra. készüljön fel, aki neki ül. megint úgy érzem, hogy csak mert hosszú és nyert díjat, ezért túl kell értékelni, mert ha nem teszi a paraszt, akkor biztos hüJe a filmekhez, mert nem látja benne azt, mint a nagy műértők vagy kik. a képi világ, az operatőri munka valóban nagyon jó. de vontatott picit és olykor idegeken táncoló a hangulat, a hangok. mondjuk én azt hittem totál másról szól a film. nem néztem utána mielőtt megnéztem. szóval meg vagyok lőve. nekem ez inkább 6,5 pont.
YELLOW
2025. május 10. 22:32
Showdown at the Grand - Leszámolás a Grandben: hát ez már megint mi volt? tényleg nem hiszem el, hogy ebbe ki fektet pénzt és mondjuk ki fizet azért, hogy megnézze? ami a filmben lévő filmek voltak, és azok címei, na azt pontosan tükrözi azt, amiben Dolph Lundgren amúgy is játszani szokott. pont olyan gagyi. valószínű a film készítői humornak szánták, de sajnos a valóság is ez. totálisan semmi értelme nem volt ennek a filmnek. 2,5 pont. igazából nem is tudom miért adok rá ennyit.
YELLOW
2025. május 10. 19:04
Larutz Al HaChol - Running on Sand - Forró talaj - Futás! : izraeli film. de egész jól sikerült. nem egy nagy film, de tetszett. lehetett volna kicsit cifrázni, meg azt hittem kicsit bonyolultabb lesz, de élvezhető. azt hittem marad a csapatban vagy végül összeházasodnak gyorsan. migráns helyzet. 6,5 pont.
YELLOW
2025. május 09. 21:28
9-tas Zingsnis - The 9th Step - A 9. lépés: ahhoz képest, hogy litván film, nem is volt rossz. de valójában talán klasszikus is. 6 pont.
YELLOW
2025. május 08. 20:40
Breathe - Lélegezz: nem untam. pedig sok minden nincs benne. klasszikusnak mondható. láttunk már olyan filmeket, amikből kigyúrták ezt. mondjuk van 1-2 fordulat amire nem számít feltétlen a néző. 5 pont. de stabil 5 pont.
YELLOW
2025. május 07. 21:39
Somebody I Used to Know - Ismerős a múltból: azt hittem valami extrább film lesz. hozza, amit kell, de kb. átlagos szinten. picit többet ad, van egy érdekesen jó humora, mindenből van egy pici, de nagyon semmit nem akar túltolni. főszereplő egész formás, látható így is, úgy is. 6 pont.
YELLOW
2025. május 06. 21:33
Piece by Piece - Kockáról kockára: nekem nem adta LEGO stílusban. értem a kapcsolatot, de szívesebben néztem volna meg filmként. ráadásul zavaró volt, hogy végig interjús stílus volt, tehát alatta, mellette lehetett hallani az angol szöveget is. 5 pont.
YELLOW
2025. május 05. 21:12
Wildcat - Vadmacska: mondom én, klasszik écsbíjó stílus. művészi akar lenni. csak engem spec az ilyenek nem kötnek le. szinte azt sem tudom miről szólt a film. Ethan Hawke is átcsapott rendezőbe, ha már szerepeket nem nagyon kap, vagy csak a lányának így tudott szerepet adni? 5 pontot adok, de szívem szerint nem pontoznám, mivel annyira nem tudtam rá figyelni.... de ez a film hibája is.
YELLOW
2025. május 04. 22:02
Banger - Beépített DJ: sokat nem kell tőle várni, én picit többet vártam, mivel francia vígjáték, így csalódtam. sőt unalomba is fulladt, vagyis nem tartotta az érdeklődésem. gyenge sztori, gyengébb kivitelezés. nekem ez gyenge közepes, azaz 4 pont.
YELLOW
2025. május 04. 19:31
15 Jahre - 15 Years - 15 év: asszem az écsbíjós filemkre is használható már ez a jelző, mint a nyetflikszes filmekre. valahogy ezek mindig depresszív jellegűek, drámaiak, valami pszichés problémát dolgoznak fel, vagy valami hasonló körül forog a dolog. ez egy német film, de nem azért olyan, amilyen. szó-szó. nem tudom. nagyon hosszú volt, bár nem tűnt annyinak, pedig annyira nem is tetszett. legyen 5 pont.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 17801 találat 891 oldalon