Info lorem ipsum szöveg

Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
#14608
2020. február 20. 21:42
L'ospite - The Guest - A vendég: miután egy tucat kis logo-t bemutattak, rögtön csöcsös képpel kezd a film. hétköznapi dologról szól a film, sokaknak ismerős lehet. érződik rajta valóban, hogy olasz. bár franciának is elmenne. azért túl érdekes nem volt, alig bírtam ébren maradni. gyenge közepes sajnos.
YELLOW
#14607
2020. február 20. 18:50
Birth of the Dragon - A Sárkány születése: egyre furább színben tüntetik felé Bruce Lee-t. mondjuk ez a film régebbi, mint a Volt egyszer egy Hollywood, de abban is fura volt. állítólag Lee lánya ki is akadt, hogy nagyképűnek állítják be Bruce-t, miközben csak önbizalma volt nagy. valóban kicsi a határ.... de ha azt nézzük önbizalom nem alaptalan. azért szerintem egy ilyen mértékű harcos pedig nem lehet nagyképű. és nem is volt az. szóval elég furán ábrázolják, mert nem az önbizalmat mutatják, hanem valóban a nagyképűséget. szóval ha nem megy az ilyen dolgok ábrázolása, inkább ne csinálják. a filmmel vegyes érzéseim vannak. ezért inkább azt mondom közepes, de mivel alapvetően azért figyelmem fenntartotta, ezért adok egy 6-ost.
YELLOW
#14606
2020. február 19. 18:18
Obvious Child - Valentin-napi meglepetés: hát ez inkább roppant kínos volt, mint bármi. ráadásul azt hinné az ember, hogy elmarad az abortusz, de nem. ezzel akarták életszagúvá tenni? a csaj szinkronja kiakasztó. a film váza stan up-ra épül, amit mi nem érthetünk, mert marhára nem vicces számunkra. hiába próbálják hétköznapivá tenni, attól még nem jó, szerencsére nem annyira hosszú, inkább rövid film. 3.
YELLOW
#14605
2020. február 18. 21:05
The Pact II - Az egyezség 2: elég hamar rá lehet jönni most ki lesz a hunyó. hiába próbálják a kissé fura viselkedésű FBI ügynökre terelni. ez sem jobb, mint az első. bár érdekesen lett vége, nincs 3. rész. a kérdés a rendőr, hogy kerül képbe, mitől érez erre késztetést? mintha az nem derült volna ki. nyilván értem miért ő, mert így Annie is képbe került, de ha ő a cél, akkor másképp is megoldotta volna a gonosz. ráadásul olyan buta ez a cím neki. még az első részben oké, segít, aztán befejeződik a riogatás is. de itt mi volt az egyezség része mondjuk? azt nem is írtam az első részhez, hogy milyen érdekes ez is, hogy ahol ott a kereszt a házban, ott történnek ezek a dolgok. eléggé fricska a vallásoknak ezek a filmek.
YELLOW
#14604
2020. február 18. 19:06
The Pact - Az egyezség: nem mai film (2012), de nem rég láttam meg a második részét, ezért ezt is meg kellett nézni. majd ezután jön a második rész. mondjuk úgy elmegy. azért eléggé az elején sikerült a hideget végig futtatni rajtam. később már nem annyira mondanám ijesztőnek, de érdekes. annyira nincs túlbonyolítva. mondjuk úgy kommersz történet, rendezés. azért közepesnek erős volna, inkább alatta van.
YELLOW
#14603
2020. február 17. 21:46
Peel: hmm... érdekes film. hosszabbnak tűnik. eléggé vontatott. egyébként ez nem egy ritka eset, számtalan ilyen van. amolyan társadalom kutatásnak mondanám. én megadok neki egy 5-öst. azért sok olyan dolog van benne, amin el lehet gondolkozni.
YELLOW
#14602
2020. február 17. 19:02
Maleficent: Mistress of Evil - Demóna: A sötétség úrnője: nekem szerintem, amennyire emlékszem az első rész jobban tetszett. itt kicsit másra számítottam, főleg mikor kiderült, hogy többen vannak. ez olyan túl tündéres, sok volt a cukifaktor szereplő. a hercegre azt hittem az elején, hogy Loki. LOL egynek elment, nasizni lehetett alatta. egy olyan 6,5-öt megajánlok rá.
Rolee23
#14601
2020. február 16. 22:36
A negyedik és ötödik rész is egy új trilógia első felvonása volt, de a siralmas bevételek miatt nem kaptak folytatást. Most azt nem tudom fejből, hogy kinél vannak a jogok, de amikor megvették akkor nagyon nagy önbizalommal vágtak bele a hatodik részbe. Kijelentették, hogy R-es lesz és figyelmen kívül hagyják az előző részeket és közvetlen folytatást kap a második rész. Visszahozták Linda Hamilton-t és persze Arnold-ot, producernek James Cameron-t. A végeredmény mégis siralmas lett. Totál rossz irányba vitték el a sztorit, majmolták az előző részeket, túltolták a PC-t, viccet csináltak a T101-ből...voltak benne jó részek azért, de nem véletlen hogy elvérzett a kasszáknál. És ezek után biztos nem nyúl senki a témához.
A Rambo-hoz meg annyit, hogy már a negyedik résszel lezárták a szériát, mégis elkészült az ötödik. Még premier előtt mondta Sly, ha sikeres lesz megcsinálja a hatodik részt is. Nos, nagy siker az sem lett, mert azóta csönd van.
YELLOW
#14600
2020. február 16. 19:51
Stockholm: nekem tetszett a film. nem azt mondom, hogy nagyon szuper, de tetszett. komédia az egész. jól előadták a történetet. 6-6,5.
YELLOW
#14599
2020. február 15. 21:31
Hidden in Plain Sight - Elrejtett múlt: borítós címe Kill Me Twice. TV film, thriller jellegű. olyan tucat, ami pont ilyen TV csatornákra való. kis Volvo reklámmal. szegény a nő elvileg, de 25 millás autóval jár, pincérnős fizetésből. nagyon vészesnek nem mondanám, de 1x elég volt. asszony meg 3x-ra látta. LOL nagyon örült neki.
YELLOW
#14598
2020. február 15. 18:37
(The) Pretenders - Színlelők: én ahogy láttam 15+ besorolású. ahhoz képest eléggé csöcsöcs, meztelen, és tele szexuális jellegű dolgokkal. sokkal kisebb dolgok esetén már 18+ kap. nem egy nagy valami. de meg lehetett nézni. kicsit olyan fura viszonyok ezek. legyen egy jó indulattal 5-ös.
YELLOW
#14597
2020. február 14. 19:57
Acts of Vengeance - Néma bosszú: persze tudtam előre, de akár lehetett volna egy újabb Van Damme film. ha jobb alkotókhoz került volna, lehetett volna egy Statham film. de mivel a kettő között van, ezért lett Banderas film. nem egy nagy valami, de nem is vészes. nézhető kategória, ezért egy közepesnek mondanám. 5. a sztárügyvéd be edz és megbosszulja családja megölését.
YELLOW
#14596
2020. február 14. 16:45
The Art of Racing in the Rain - Ebgondolat: hát gyerekek... 9-es. csak azért nem 10, mert túl sokszor akart megríkatni. most így káromkodva mondanám, hogy lehet így összerakni egy filmet? zenével, gondolataival, mindennel... hogy ennyire sok legyen benne. azt éreztem, mintha már 3 órája nézném, de ezt jó értelemben most. az Egy kutya négy élete/útja c. film se volt semmi, de ez... a kutyák is közel állnak hozzám, a vezetés.... már azt mondtam a film végén azt várom mikor fog megjönni. fúúú, de nagyon hatott rám ez a film. amit még elképzeltem volna, hogy amikor az apósék szőnyegére piszkít, még "radírozhatott" is volna, az eléggé ütött volna, mint poén.
YELLOW
#14595
2020. február 13. 21:34
te mindent tudsz
hát majd később... én nem mondtam volna bukónak. nekem simán elfogadható volt, így már érthető, ha egy újabb fonál lett volna ez az egész. emiatt gondoltam, hogy akarnak folytatást. szerintem bármikor dönthetnek úgy, vagy valaki megveszi a jogokat esetleg, aztán... az a helyzet, hogy a Terminátor is olyan, mint sok film, hogy kultusz. nyilván nincs olyan rajongótábora mint az SW-nek, de azt sem tudják abba hagyni. Rambo-t lezárták. na de hát annak a lezáró rész sem hiányzott volna, ha kimarad. biztos úgy van, ahogy mondod, de 100%-ban nem temetném.
Rolee23
#14594
2020. február 13. 20:50
Nem lesz folytatás mert megbukott, amúgy egy új trilógia első része lett volna.
YELLOW
#14593
2020. február 13. 19:45
Abominable - Jetikölyök: kicsit Shrek-es a füle és valóban hajaz az Így neveld a sárkányodat c. mesére. egyébként teljesen jó. magyarok persze megint leszólják, hogy még a gyerek is unta. pedig felnőttként is teljesen rendben volt. nekem/nekünk tetszett. 7-es.
YELLOW
#14592
2020. február 12. 22:13
To All the Boys: P.S. I Still Love You - A fiúknak - Utóirat: Még mindig szeretlek: ez ma debütált a netflikszen. hát ez ilyen tini film, tehát inkább olyan 12 éves kortól 20-ig max. de alapvetően nem vészes idősebbnek sem.
YELLOW
#14591
2020. február 12. 19:38
Terminator: Dark Fate - Terminátor: Sötét végzet: mint ahogy az előző résznél megírtam, lett folytatása. én nem vagyok Terminator rajongó 3-4 ki is maradt. azóta sem pótoltam. összességében tetszett. de már túl van variálva ez is, kezd SW epizódos lenni. mondjuk a nagy repülő, lenyitott rámpával nem tudom, hogyan tudott felszállni. mondjuk mikor a víz alatt Schwarcinak letépi a karját, mintha azt mutatták volna, hogy átvette az alakját. azt hittem lesz szerepe, de valószínű kihagytak belőle jelenetet. lehet van egy rendezői változat. csak így értelmetlen. de lehet rosszul láttam, nem néztem vissza. de logikus is lett volna. meg igazából a végén azzal a testből kiváló izét semmisítették meg. szóval ennek még mindig lesz folytatása, majd visszajönnek, hogy Schwarci ne halljon meg meg a Grész. mondjuk az elgondolkodtató és jó kis célzás, mert valóban így van, mert valaki úgy is lesz, aki olyat talál ki, ami nem lesz jó, vagy a világ megmentését szolgálja. és ez valóban így van. most utalok arra, ha nincs Hitler, akkor lett volna más. én adok a filmre egy 7-est, mert nem untam, kb ezt vártam.
YELLOW
#14590
2020. február 11. 20:24
Doctor Sleep - Álom doktor: ennek félelmetesnek kellett volna lennie? Stephen King kezd egyre viccesebb lenni. nem tudom melyik gyengébb, ez vagy az Az?! az első 30-45 perc eléggé kesze és kusza, úgymond miaf*szvan? pont emiatt a film után olvastam pár kommentet, és az egyik, hogy a portponthu már detektálja az adBlock-ot (qrvaanyLYát) és azt írják, aki nem "ismeri a regényt". az nem fogja érteni. kérdem én. mi értelme, mitől lenne érdekes egy film (és vica-verza), ha előtte elolvasom? meg egy filmet nem úgy kell csinálni, hogy csak az érthesse, aki olvasta a könyvet. régebben tetszettek a Stephen King filmek, de szerintem ha most nézném azokat újra ugyanezt tapasztalnám. na jó ez nem igaz... a Sci-fi inkább, de ez a horror jellegű téma, filmeken gyötrelmesek. adok egy 6-ost, hogy gyorsan lezárjam, mert végül is nem tűnt olyan hosszúnak, mint amilyen volt, így annyira nem lehetett fájdalmas.
YELLOW
#14589
2020. február 10. 19:46
The Best of Enemies - Ellenségek legjobbika: egész jól sikerült film, bár kiszámítható. bár azt hittem valami olyasmi lesz, hogy a rosszul tanuló fiát esetleg egy néger tanár segíti majd, de megoldották másképp. sőt nekem rémlik, hogy ezt a témát már feldolgozták, de eszembe nem jut melyik film volt az. de a végén lévő kutas sztori is benne volt. ez a film egyébként pont jól ábrázolja, hogy pl lehet magyarkodni is, de ugyanolyan tróger emberek lehetnek köztünk is. tehát ez nem faji kérdés. szóval mélységesen elítélem... és tényleg durva belegondolni, hogy ez nem is olyan régen volt és mellé még mindig tart azért. mondjuk a pár éves tendencia megfigyelhető ebben a témában és a filmekben, mennyien foglalkoznak vele. de ezt most nem bántam, és nem volt tolakodó. én még kicsit hegyeztem volna ezen a segítség nyújtásos dolgon, de ha így történt, akkor így volt jól. 7,5-et adnék rá. és nem tűnt hosszúnak sem.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 14604 találat 731 oldalon