Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
2025. január 24. 21:03
Wolves of War - 1945: Háború a náci vonalak mögött: hát ez kínosan gyenge volt. azon gondolkozom, hogy tudok-e pozitív dolgot mondani? talán azt, hogy vége lett. nem egy hosszú film, még is azt érezni, hogy sosem lesz vége. túlpontozták. 2 pont.
YELLOW
2025. január 23. 21:21
Love Lies Bleeding - Kivérző szerelem: azon agyaltam már szinte a film elején, hogy vajon Kristen Stewart számító leszbi lett? sejtette, hogy az ilyen jellegű filmek dömpingje fog jönni, így ő nagyobb eséllyel indulgat szerepekért? amúgy nekem már egy jó ideje (de nem emiatt) elég irritáló személyiség. alapvetően a film kivitelezése érdekes. hozza a 90-es évek amerikáját, vagy még tán korábbit.maga a rendezés, és a hanghatások adják a filmet. van benne pár érdekes dolog, ami valahogy nem illett a filmben. olvastam ezt-azt, de számomra nem volt egyértelmű, hogy mi volt ezeknek a célja. 6 pont.
YELLOW
2025. január 22. 20:30
The Unbearable Weight of Massive Talent - A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya: ha nem tudtam volna, hogy ez egy régebbi filmje, akkor azt gondolnám, hogy a korábbi másodrangú szereplései miatt, ezzel zárja le karrierjét. másoktól is rémlik hasonló film. kicsit tudathasadásos skizofrénia jutott még eszembe, bár ez lehet totál értelmetlen gondolat. volt benne 1-2 jobb poén. de ez is inkább hangulatában, stílusában idegesítő. ez valami amcsi humorstílus lehet, valahogy az ottani stand up-ot sem nagyon tudom értékelni. 165k szavazatból nem tudom ez hogy lehet 7 pont az IMDb-n. nekem ez inkább egy 5-5,5 pont.
YELLOW
2025. január 21. 20:59
HLM Pussy - Sisterhood - Nővériség: nem egy amerikai stílus. rendezés, zenék, talán nyomasztólag is hatnak pluszban. az elején túl kell lendülni. bár inkább tini lányoknak készült. amolyan figyelemfelhívó film. 5 pont.
YELLOW
2025. január 20. 20:43
The Beekeeper - A méhész: már vártam egy jó Statham filmet. ráadásul kifejezetten jól néz ki a filmben. úgy értem full fiatalosnak tűnik, pedig a szakáll jellemzően öregít. egy klasszikus akció filmet láthatunk drámai és vicces betétekkel. a téma pedig kifejezetten aktuális. viszont elgondolkoztató és sok összeesküvést sejtető számára pikáns lehet, hogy valamilyen módon állami szervekhez kapcsolódik a kizsákmányoló csaló rendszer. attól függetlenül, hogy klasszikus, és nem teljesen életszerűek az akció jelenetek, tetszett. régen se hittünk el semmi ilyet, még is élveztük. nyilván lehetett volna jobb is, de pont ezért nem tolták jobban túl, hogy hihetőbb legyen. vagyis gondolom. ha azt nézem, hogy tetszett, akkor 8 pont lenne, de "szakmai" tekintetben, mindent összevetve 6,5 pont. persze sok filmmel vagyok így, hogy akár 10 pontot is adnák, de összességében, objektíven kell néznem.
YELLOW
2025. január 19. 22:33
Rebellious - A hercegnő mentőakció: inkább gyerekeknek való. mondjuk mintha pár rajzot már láttam volna más mesékben. vagy épp mozdulatokat, stb. szóval vételeztek innen-onnan. szóval ilyen. 5 pont.
YELLOW
2025. január 19. 20:04
Hoard - Kincs: kissé zavaros a film, mondhatnám téboly, mint a csaj a filmben. "itt mindenki hülye? itt, mindenki!" kell egy hangulat ehhez a filmhez. 5,5 pont.
YELLOW
2025. január 18. 22:34
Back in Action - Újra akcióban: egy klasszikus akció vígjáték, régi szereplőkkel. igazából semmi extra, de kikapcsolódásra pont elég. 5,5 pont.
YELLOW
2025. január 18. 19:12
Gladiator II - Gladiátor II : hát ez meg mi volt? nem hiszem el, hogy ez Ridley Scott nevéhez fűződik. teljes baromság az egész. páncélban lebegő hullák a vizen. vad majmok, cápa, stb. azok nevek meg, mintha az Asterix és Obelix film lenne. Komódusz meg társai. jó, a régiben is ezek a nevek voltak, de most itt nagyon kijött és zavart. mint valami komédia. nyomában sincs a 24 évvel ezelőttinek. nem szívesen adok rá 4 pontot.
YELLOW
2025. január 17. 21:53
Snerting - Touch - Érintés: hát ez kegyetlen unalmas volt, 80%-a feliratos. nekem így kb. élvezhetetlenek a filmek. pedig a téma tök jó lett volna. de gy nekem nulla kb. adok egy 5 pontot, de nekem nem ért annyit.
YELLOW
2025. január 16. 20:48
Trust Me - Bízz bennem! : ez nem mai film volt, hanem kb 11 éves. de egész jó volt. nem kiemelkedő, de a téma, és amik történnek a filmben, az egész jó. egy fél órát néztem volna még belőle. 6 pont.
YELLOW
2025. január 15. 21:04
De grandes espérances - Grand Expectations - Nagy remények: nem volt rossz film, de pár helyen nagyon gagyinak éreztem. mivel francia, valahogy nem drámai tudott lenni, hanem azt éreztem, hogy folyamatosan penge élen játszik, hogy mikor szakad ki a poénos zsák. mintha már-már paródia akarna lenni. ők ezekben jók. 6 pont.
YELLOW
2025. január 14. 21:39
Interior - Odabent: keleties a stílus, még magyar filmnek is elmenne. egyébként lengyel. már csak a sztori miatt is. de maga a film hangulata, stílusa is. nézhető, de át kell állni fejben. 5 pont.
YELLOW
2025. január 13. 20:38
The Wild Robot - A vad robot: végre egy jó mese, animáció újra. bár az elején néhol fura volt néhány képkocka, de később fel sem tűnt már semmi. általában a robotos mesék számomra nem szoktak olyan jók lenni, így is fura egy picit. de összességében nagyon jó lett. nyilván próbáltak poénos dolgokat korábbi mesékből átmenekíteni. 7,5 pont.
YELLOW
2025. január 12. 22:25
Mica è Colpa Mia - The Love Scam - Szerelmi átverés: ismét azt hittem, hogy egy francia filmet nézik. ezek az olaszok sokban hasonlítanak a franciákhoz. filmek, közlekedés, autóik problémái, kaják, poresz... LOL! szóval tipikus sztori alapvetően, de elég jól kivitelezve. úgy értem erősebb közepes. szerethető karakterek. 6 pont.
YELLOW
2025. január 12. 19:10
Ad Vitam: nem rossz. francia akciófilm. ami tetszett, hogy sokkal hihetőbb az egész, mint a hálivúdi filmekben. látszik, hogy nincs tele kamu mozgásokkal, zöld hátterek előtt történő kamu ugrásokkal, stb. emberközelibb. a visszatekintő rész kicsit hosszúra és unalmasabbra sikerült, de persze kell a megértéshez. szóval nem egy tucat, lehetetlen mozdulatos akciófilmet láthatunk. csak ezért 6,5 pont.
YELLOW
2025. január 11. 21:08
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie - Mr. Monk utolsó esete: A Monk-film: nem volt rossz. igaz, amikor elhangzik, hogy a kötél 2 méterrel hosszabb volt, rögtön meg is fejtettem az ügyet. mondjuk mérésekkel mérőeszközökkel foglalkozom. számomra fura, hogy amikor elhangzik, hogy hisz magának mérte, akkor rögtön senkinek eszébe nem jut, hogy a mérőeszközt ellenőrizze. szerintem a valóságban ez megtörtént volna. értem én, hogy akkor a filmnek vége is. na mindegy. amúgy vicces is. 6,5 pont.
YELLOW
2025. január 11. 18:30
The Apprentice - The Apprentice: A Trump-sztori: nem számítottam jóra, de amerika jobban csinálja ezt is, mint mi. egyértelmű miért készült a film. viszont egész jól sikerült. nem annyira voltak szimpik maguk a színészek, de egész érdekes lett a sztori. 6,5 pont.
YELLOW
2025. január 10. 20:51
L'envol - Scarlet - Bíborvörös: kissé rosszul kezd, már-már majdnem kikapcsolós. de egész jól felépül a film. romantikus dráma, ami inkább dráma. a téma sokszor feldolgozásra került már, de nem tűnt ez se feleslegesnek. így utólag egész megfogott. 6,5 pont.
YELLOW
2025. január 09. 21:06
Сэр сэр салхи - Ser ser salhi - City of Wind - A szél városa: nagyon unalmas film. sok értelmet nem láttam benne. nyugodtan kihagyható alkotás. 3 pont.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 17650 találat 883 oldalon