Film ajánló/kritika

Témakör: Real life
aktuális téma
Film ajánló/kritika

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.

A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!

Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
YELLOW
2024. október 09. 21:25
Prey for the Devil - Démoni fény: rosszabbra számítottam néhány komment miatt. nem egy parás film, nagyon nincs is kimaxolva, de fura mód végig vártam a nagy durranást. ez pont elég volt ahhoz, hogy érdekeljen. ettől persze nem fogom túlpontozni, de dicséretére váljék, amit az előbb írtam. simán meg lehet nézni. 5 pont.
YELLOW
2024. október 08. 21:03
Beetlejuice Beetlejuice: én nem tudom mit vannak oda ezért a filmért. már a sorozatot sem tudtam nézni, de a régi filmhez eléggé hasonló, szereplők, rendezők. viszont volt egy változat, legalábbis úgy emlékszem, ahogy egy kislánynak jelenik meg, és csupa rosszaságot csinálnak, kutyakakit visznek az ágyba stb. azt annak idején szerettem. szerintem az nem az eredeti volt, vagy már fene se tudja. szóval ez se vett le a lábamról annyira. 6 pont max.
YELLOW
2024. október 07. 21:05
Hounds of War - Harcban a rendszerrel: hát ez minden tekintetben kínos volt, és gyenge. nagyon szóra sem érdemes. nem a nagyon gáz kategória, de közel van hozzá. 3 pont.
YELLOW
2024. október 06. 22:13
Wicked Little Letters - Mocskos kis levelek: nem volt ez rossz film, bár vannak ferdítések. de ezt leszámítva nem rossz. nem is tudom mi lenne a helyes műfaja a filmnek. 6,5 pont.
YELLOW
2024. október 06. 19:08
Le théorème de Marguerite - Marguerite's Theorem - Marguerite, a számok szerelmese: nem rossz film, de nem kiemelkedő. ismét az a bajom, hogy kevés benne a drámai hatás, ami fokozná ezt az érzést, ami amúgy lenne a filmben. 6,5 pont.
YELLOW
2024. október 05. 21:04
The Phantom of the Open - Golfozók gyöngye: tetszett a film. de egy-két autó kilógott az adott korból, mert később jelentek meg. talán ennyi negatívat tudok megjegyezni. illetve annyit, hogy talán jobb drámai hatások lehettek volna benne, elbírta volna a film. mert amit akartam érezni pár helyen, azt nem éreztem. 7 pont.
YELLOW
2024. október 05. 16:56
Mother, Couch - Anyánk a kanapén: nem különösebben jött be. letudtam kész. sokkal többet nehéz elmondani. nem ezt a fajta fekete komédiát szeretem. 4 pont.
YELLOW
2024. október 04. 21:57
They/Them - Whistler Camp - Az átnevelő tábor: elég ratyi, szó szerint. volt benne néhány vicces momentum, de ez megint egy propaganda film. kissé bosszantó. bár engem kevésbé zavart, már igazából megszoktam. 4 pont.
YELLOW
2024. október 03. 20:43
The Present - Időugrás: tini családi vígjáték, időutazással, válás elkerülésére. mintha 2 filmet összeraktak volna. elmegy, de inkább délutáni matiné. 5 pont.
raverly
2024. október 02. 09:39
Érdekes, de éppen ellenkezőleg, tetszett ez az új irány. Szerintem szándékosan hangsúlyozták a paródiát, hogy feltűnjön. De megértem, hogy sok rajongó miért nem értette meg.
YELLOW
2024. október 01. 21:25
Deadpool & Wolverine - Deadpool & Rozsomák: nos. én kegyetlenül vártam ezt a filmet, mert a Deadpool karakter, mintha én magam lennék. viszont nem volt akkora durranás, mint számítottam. azt hittem sz*rrá fogom magam nevetni, de nem így történt. pedig az első két rész.... a kártyás paraszthősön nevettem talán a legjobban. nem elég, hogy Logan magyar hangja is más volt, mint szokott. (bár mostanában sok szinkronhang távozott sajnos) szóval nekem ez a párosítás, és keveredés rontott a dolgon. sajnos az előző két rész még nem pontoztam, de ez biztos alatta van. sajnos egyetértek azzal, hogy ez már a Deadpool sorozat paródiája akar lenni. nem tudom volt-e ez 7 pont. több semmiképp.
YELLOW
2024. szeptember 30. 20:31
Underground - A mélybe rejtve: oké, hogy 2011-es, de ez borzalmas.gagyi, nulla a színészi teljesítmény, de a rendezés is. 2,5 pont.
YELLOW
2024. szeptember 29. 22:08
Freud's Last Session - Freud: Az utolsó pszichoanalízis: nem egy pörgős film ez se, de hát a címből is sejthető. lehet mér késő volt nekem hozzá, de néha elvesztettem az érdeklődésem. Hopkins nekem fura ilyen szerepekben. ő se mai legény már. 5,5 pont.
YELLOW
2024. szeptember 29. 19:03
Knox Goes Away - Knox notesza: kissé lassú krimi. ráadásul meglehetősen gyengén kezd. de egész jó lesz. tudtam volna másképp rendezni, vagy megírni a sztorit, de jó volt így az összhang. kicsit túlzok, de 7 pont.
YELLOW
2024. szeptember 28. 21:55
Lost Girls and Love Hotels - Elveszve Tokióban: érdekes egy film. de nem úgy. inkább művészi, de az is furán. 4,5 pont.
YELLOW
2024. szeptember 28. 19:01
Ostrov - The Island - Párosan a szigeten: cseh film. nem rossz, de nem is kiemelkedő. délutáni filmnek pont jó. 5 pont.
YELLOW
2024. szeptember 27. 21:08
Sidonie au Japon - Sidonie in Japan - Sidonie Japánban: elég lassú film, kissé szoci hangulatú, bárgyú. kb. azt tudom elképzelni, hogy magányos, középkorú nők filmje. 4 pont.
YELLOW
2024. szeptember 26. 21:06
Das Mädchen mit den goldenen Händen - The Girl with the Golden Hands - Az aranykezű lány: kissé zavaros, nem igazán kötött le. simán lehetne 20-30 éves film is valami német csatornáról. 3,5 pont.
YELLOW
2024. szeptember 25. 20:18
Cuando acecha la maldad - When Evil Lurks - Amikor a gonosz leselkedik: argentin horror talán. nem lett rossz, igazából annyira más, mint megszoktuk, hogy érdekelt. pár apró jelenetet leszámítva, amik elég idegesítőek voltak, rendben volt. illetve ami nem igazán jó, de ugye ebben sem az átlagot követi, hogy kit száll meg, meg hogyan tud több embert, miközben valahonnan ered az egész. lehet pont ettől érdekes. 6,5 pont, mert nem átlagos.
YELLOW
2024. szeptember 24. 20:54
Blink Twice - Vészjelzés: egész jó volt. bár Tatum csak a stáblistában tűnt fel, utána esett le. ilyen szerepben fel sem tűnt nekem. de egész jól hozta a formát. néhol volt pár idegesítő rész. Naomi Ackie karaktere nem igazán jött be, mást jobban el tudtam volna képzelni a szerepben. 6,5 pont.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 17518 találat 876 oldalon