Film ajánló/kritika
aktuális téma

Viszonylag egyszerű a képlet , látsz/hallassz egy jó filmről és megírod a véleményed.
A filmeket ajánljuk és kritikát írunk róla!
TILOS és TÖRLÉSRE kerül: Letöltésről és letöltő oldalakról írni!
Ha mégis írsz róla és törlésre kerül, viseld el!!!
Minden más jöhet!
Kivéve: Reklám és Aréna kuncsorgás!!!
TILOS a spoilezerés! Köszke
Vitával menjetek szobára, ne ITT!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
The Love Subscription - Szeretettel.com: reel one TV film. nekem elég gyengusz. sajnos a szinkronhang nem illik a nőhöz, ráadásul minden színész esetében nagy részben több a magyar szöveg, mint amit a szája mozog. nagyon idegesítő volt. mintha Bruce Willis szinkronizálása lett volna. 4 pont.
The Good Father: The Martin MacNeill Story - A jó apa: A Martin MacNeill sztori: lifetime fémjelzett film, vagyis krimi. igaz történet alapján. szó-szó. érződik, hogy a rendezés nem a legerősebb és a szereplők sem. de egynek elmegy. 5,5 pont.
Whip It - Hajrá Bliss!: ez se egy mai film. a cím ismerős, de nem rémlik, hogy láttam volna korábban. ilyen csajos film. oké, régi filmek valahogy mindig jellemzően magasabb ponton szerepelnek az IMDb-n, de a 6,9 szerintem túlzás. egy teljesen átlagos szintet hoz. kiemelkedő mozzanat nincs benne. nagyon max 5,5 pont.
Schweigend steht der Wald - Silent Forest - A néma erdő: hát nagyon lassú a film, bár próbálják időközönként a figyelmet felkelteni. annyira nem jött be. meg lett nézve ennyi. 4,5 pont.
Violent Night - Vérapó: mert épp aktuális. ja, nem! fura, de végig lekötött. szinte alig nyúltam a telefonomhoz közben. pedig alapvetően akár gyenge is lehetne. azért a télapónak lehetett volna picit több varázsa. oké, így emberibb, de na. alapvetően nem mindenhova kívánta volna a durva szöveget, bár a szinkronban így is vissza lett fogva úgy gondolom. azon csodálkozom, hogy meleg téma nem volt benne, pedig már az elején a vegyes házasság jeleit láthattuk.6,5 pont.
Lovely Boy: olasz film. tipikus esete a sztárságnak. mikor nem tudod feldolgozni a vele járó dolgokat, lezüllesz, drog, ital, stb. téma nem új, talán olasz filmben még nem láttunk ilyet. ezt is ki lehet pipálni, nekik. sokszor idegesítő volt a film, a zene az kb nulla. 5 pont.
Hasta el cielo - Sky High - Az égre törő: spanyol kriminek mondanám, de több van ebben. dráma, romantika, akció. még egy fél órát elnéztem volna belőle és szálakat részletesebben ábrázolni. nekem sokkal hihetőbb ezekkel a szereplőkkel, ahogy kivitelezték az akciókat, ahogy ábrázolva lett. nem a tipikus hollywood-i bullshit-ek. életszerűbb na. 6,5 pont
Saying Yes to Christmas - Mondj igent a karácsonyra! : reel one TV film. szokásos. hát vagy a csaj volt ennyire rossz színész, vagy írtál meg neki, de iszonyat gagyin mondott igent. kínos volt az összes. 4 pont.
Christmas Unleashed - A Doggone Christmas - Kutya egy karácsony: TV film, szokásos, szereplők, meg minden. Christopher Russell nagyon sok TV filmben szerepel, simán mehetne mozifilmbe is. jó karakterűnek tűnik. 5 pont.
Heart to Heart - Black Hearted Killer - Gonosszá tett szív: marvista thriller. de nagyon gyenge. ez a tipikusan a néző kiabál, fogja a fejét, hogy de buták, miért, nehogy már, stb. tipikus. úgy tűnik a TV filmes thriller-ek mind ilyenek minőségre. 4 pont.
Fashionably Yours - Divatosan a tiéd: hallmark. még ilyen x lábat, mint a csókának... amúgy tipikus. sőt nekem ez most azért gyengébb volt. 4,5 pont.
Love and Chocolate - Édes páros: reel one. ismert szereplők a TV film világból. ismert recept. 5 pont.
Taking the Reins - Egy új kezdet: hallmark. mit is mondhatnék? 5 pont.
Sweet as Pie - Édes, mint a pite: reel one filmecske, szintén szokásos. még a zene is. 5 pont.
Under the Autumn Moon - Az őszi Hold alatt: hallmark. csak a szokásos. 5,5 pont.
Bruno Reidal, Confessions of a Murder - Bruno Reidal: Egy gyilkos vallomása: hát beteg. inkább az, hogy a történet egy része állítólag hozzátett, nem a valóság része. nekem inkább ez beteg. amit az író gondolt, azzal lett kiegészítve. oké a gyilkosság se normális. a film hangulata is sugallja ezt az egészet. a kivitelezés amúgy nem rossz, még ha lassú is, csak nekem az egész bizarr egy peppet. 6,5 pont.
Der junge Häuptling Winnetou - The Young Chief Winnetou - A kis Winnetou: jajj de gyenge volt. oké, hogy német ez is, de ezek a színészi játékok. kínosak voltak. egy gyereknek is valószínű. azt hittem jobb lesz. van benne tanító szándék, de pár jelenet meg inkább felnőttnek való, és nem lenen való egy ilyen filmbe. 3,5 pont.
Miłość do kwadratu - Squared Love - Kifürkészhetetlen utak: lengyel filmhez képest totál elmegy. kicsit németes feeling-je van. csajossal simán nézhető. igaz semmi új, semmi extra, szokásos, ismerős jelenetek. rosszat nem tudok mondani, csak ebben ennyi van. 5,5 pont.
Halloween Ends - A Halloween véget ér: remélem tényleg lezárták ezzel. mert mondjuk a fiatalt nem darálták le, szóval... de nem igazán hátborzongató, könnyen kiszámítható. talán a legeljén a kölyök dzsámpszkerje volt némi hirtelen. 5 pont.
American Honey: értem én, hogy a stílus sajátossága, de ez a 4:3-as képarány nagyon zavart, főleg majd 3 órán keresztül. túl hosszú ez a film, lehetett volna sűríteni rajta. ráadásul elég lassú is a cselekmény. a hangulat, az életmód, több filmben láttam már, bár ez se mai film, így lehet ez az elsők közül volt. hát hozzám csak most jutott el. nem ez volt az a film, ahol LaBeouf-ra nagyon megorroltak, mert forgatáson kívül is átvette ezt a stílust? Meg kb ez után minden film esetén. nekem annyira nem volt ütős. 6 pont.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!