Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Többen megpróbálkoztak már a BMW nehezen kategorizálható X6-osánnak egyedivé varázsolásával, mondhatni több-kevesebb sikerrel. Mint beszámoltunk róla, már maga a Lumma Tuning is előrukkolt egy csomaggal a Párizsi Autószalonra. Első ránézésre ugyanazt vették elő, de ez esetben a várva várt esseni show-ra készülődve. Az főbb spoiler-elemek megmaradtak, a Hulk-style festést pedig felváltotta a hűvös fehér.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A külsőn rögtön szembetűnik az autóra oldalanként 5 centit építő wide body kit, masszív beömlőket és a manapság oly divatos Audis ledsort magába foglaló első spoiler, oldalt a küszöbök, valamint a hátsó átalakítás. Teljes hátsó nézetből az az érzésünk támadhat, hogy ezt a formát már láttuk valahol. Rövid töprengés után megfejtettem: véletlen vagy akarattal nem tudom, de egy birodalmi rohamosztagost formál.

Az autó 23 colos felniken gurul, melyekre 35 millimétert engedve rá is ültették a kasztnit.
A 4.4 literes feltöltött V8-ashoz írtak egy új programot, emellett sport kipufogó is gondoskodik a megfelelő teljesítményről. A LUMMA elkészült a „gas pedal power module”-al (GPM) is, mely elsősorban az autó rugalmsságára van kellemes hatással, gázadáskor.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az utastér sem úszta meg a beavatkozást: bőr és Alcantara ülésborítások, céglogóval díszített szőnyegek és órák, valamint alupedálok különböztetik meg a Lumma X6-ost a gyári felszereltségtől.