Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei Essen Motor Show egyik fénypontját az olasz TRC-Marangoni tuning cég szállítja majd a helyszínre: az általuk kezelt vadonatúj Alfa Romeo Mi.To koncepció az ország autógyártásának csúcsát jelentő Ferrarikat idézi – optikailag legalábbis.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A - nem véletlenül - M430-ra keresztelt Alfa lépcsőshátú elől az F430-ast idéző beömlőkkel szerelt lökhárítót, hátul karbon diffúzort visel, a kétszínű, airbrush ábrával tarkított fényezés mellett pedig lambo-ajtók, ültető szett, valamint négykéményes kipufogórendszer gondoskodik az extra sportosságról. A sárvédő íveiben 18 colos fekete Oxigin felnik bújnak meg, melyeken a Marangoni stílusos, alacsony profilú, vörös abroncsai feszülnek, 225/35 ZR18 méretben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Motorilag, a Mi.To 1.4 literes T-Jet erőforrása jócskán elmarad az ágaskodó paripás nagytestvértől, a cég azonban így is 65 lóerő többletet sajtolt ki a gyárilag 155 lovas blokkból. Az adat szépen megközelíti a még csak készülőben lévő, szintén turbós, 1.75 literes Mi.To GTA teljesítményét, mely alaphelyzetben 230 lóerős lesz – Marangoni tuninggal pedig egy fél Ferrarit már akár borítékolhatunk is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!