A Kahn-kúra utolérte a négyüléses Porschét is. A brit tuner Wide Track néven, a típushoz piacra dobott csomagja sportos szélesítő szettet, valamint komoly utasteret foglal magában.

Az átalakítás elődjéről már korábban is hírt adtunk, mely nyár óta most érett komplett csomaggá, az autóval együtt 86,875 Fontos (kb 30 millió HUF) áron.

Az első ránézésre kissé szokatlan képet festő külső optikai pakett, a sárvédő-elemeken kívül újraszabott első és hátsó lökhárítót, küszöböket, szárnyat, valamint sötétített ablakokat és hátsó lámpákat tartalmaz. Mindezt 22 colos, RS600-as felni garnitúra teszi teljessé, melyre a Kahn futóműve segítségével ültették le a kasznit.

Technikai oldalon továbbá négykéményes kipufogórendszer, odabent gyönyörű, vörös bőrbe csomagolt utastért jelenti az extrát, piros / vajszínű számlapokkal, parkolóradarral, és még számos extrával megspékelve.

A demóautók fotózására - jó Kahn-szokáshoz híven - a legendás, 104 éves F1 táblát is bevetették, mely Anglia legértékesebb rendszáma is egyben - minderről bővebben például itt.