Várható volt, hogy a tunerek közül is sokan rárabolnak az idei év egyik legimpozánsabb sportkupéjára, a Toyota GT86-ra. Most itt egy újabb csomag, természetesen japánból.

Az elkövető az Abflug, őket leginkább az R8-asított Nissan GT-R átépítésükről ismerhetjük. A Toyotát hasonlóan sportos szellemben tervezik átalakítani, minderről pedig már egy adag virtual tuning képpel is tanúbizonyságot tettek.

Optikai oldalon teljesen újraszabott lökhárítók, küszöbök, valamint hátsó szárny kap helyet a Spiral 86 névre keresztelt csomagban, míg a felniket saját gyártmányú Prism III garnitúrára cserélik 19 colos méretben. Már az abroncsok is megvannak: Yokohama Advan Sport feszül majd a felniken, 235/35 és 255/30-as méretben.

Motorilag sem lesz piskóta a gép: a HKS kompresszora és kipufogórendszere, valamint a Pentroof intercoolere együttesen 58 erőt hoz majd a konyhára, a meglévő 200 paci mellé.

A futómű szintén a HKS terméke, a Hipermax IV GT szett sportosabb gátlókat, valamint rugókat tartalamz, a megállásról pedig a Dixel fékei gondoskodnak.

Az Abflug GT86 a januárban esedékes Tokiói Autószalonon debütál majd a nagyközönség előtt.