A Prior Design néhány éve már készített egy szolid pakettet a Porsche Panamera-hoz, most azonban jóval agresszívebb tuningcsomaggal rukkoltak elő a stuttgart-i négyajtóshoz.

A widebody-kit az összes 970-es Porsche Panamera-hoz passzol, beleértve a ránfelvarrás előtti modelleket is. A csomag hangsúlyos domborításokkal ellátott motorháztetőt, egyedi első és hátsó lökhárítót, sárvédőív-szélesítéseket és "kacsafenékre" emlékeztető hátsó spoilert tartalmaz, amellyel a legendás 911 2.7 RS emléke előtt tisztelegnek a germán tunerek.

A karosszériaelemek kívánság szerint készülhetnek magas minőségű Dura-Flex műanyagból vagy karbonból. Mindez csak pénz kérdése. A PD szakemberei az utasteret sem hagyták érintetlenül. Az ülések, a középkonzol, a műszerfal, a középső és az ajtókönyöklők valamint a kormány gyönyörű, bézs cérnával varrott barna bőrrel lettek bevonva, míg a tetőkárpit Alcantara-ból készült.

A matt szürkésbarnára fényezett Prior Design Panamera Vredestein abroncsai jóképű tízküllős, feketére fényezett, vörös karimájú felniken feszülnek. A teljes tuningcsomag áráról egyelőre nem szólt a fáma, ám ha figyelembe vesszük, hogy az alap - csak az első és hátsó lökhárítót tartalmazó - pakett 3490 euró (kb 1,1 millió forint) akkor sejthető, hogy a full extrás átalakítás sem lehet olcsó mulatság.