A Range Rover Velar egy luxus crossover, amit akár 542 lovas, feltöltős V8 motorral is rendelhetünk, ami a maga 680 Nm nyomatékával nem nevezhető vérszegénynek. az árát azt most hagyjuk. Legyen elég annyi, hogy nehéz megemészteni, de aki megteheti, hogy egy ilyet vegyne magának, az nem csak egy erős, de minden földi jóval felszerelt autót tudhat magának. 
 
A Manhart 30 éven keresztül tuningolt BMW-ket, azon belül is főleg az M GmbH által készített példányokat. A cég különlegessége, hogy a nagyobb típusok csúcs motorjait építették be a kisebb példányokba, így V10-et vagy turbós V8-at E92 M3-ba például. Az elmúlt néhány évben nyitottak más gyártók irányába és ma már Audihoz, Lamborghini-hez, Mercedes-Benzhez, Mini-hez, Porsche-hoz, Toyota-hoz és Volkswagen-hez is kínálnak megoldásokat, most pedig itt van az újdonság, a Range Rover. 
 
A Range Rover SCAutobiography Dynamic Edition a csúcsmodell, a feltöltős V8-cal. Ezt egy sima ECU piszkálással rögtön felpumpáltak 591 lóerőre és a nyomaték 750-re változott. Az új kipufogórendszer mennydörgésszerű hangot hallatt és ha Németországon kívüli a megrendelő, akkor 200 cellás sportkipufogót is kérhet hozzá az ember, amivel még hangosabb lehet az autó.Az új felnik 10,5x23 méretekkel rendelkeznek és 285/35 ZR23-as gumikat húztak rájuk. 
 
A módosításoknak megkérik az árát! Az ECU remap 2499 Euro-t, a felnikért 4900-at, a matricacsomagért 999-et, a kipufogóért pedig 2890-et kell leszurkolni. Ez valamivel tö9bb mint 11.000 Euro, ami soknak hangzik, de akinek van pénze egy ilyen autóra, az valószínűleg meg sem érzi majd ezt a költséget. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. június 23.)

Forrás: Fast Car