A képeket elnézve, minden Tesla Model 3-nak így kellene kinéznie! 

Ugye a cég azért kezdte el gyártani ezt a típust, hogy a korábbi modellekhez képest, elérhetőbb árkategóriájú autót forgalmazzanak és ezáltal szélesebb közönséghez jussanak el. A bemutatáskor, a Tesla Model S-hez képest fél áron akarták kínálni a kisebb, "megfizethetőbb" Tesla-t. 

A Top Gear nemrég összehasonlította a legnagyobb riválissal, a BMW M3-mal, ahol meglepő (?) eredmény született. A Tesla Model 3 földbe döngölte a bajor csodajárgányt. Ahogy a Top Gear műsorvezetője, Chris Harris fogalmazott: "Ez egy AK-47, vajazókésnek álcázva. 

A Kaliforniában található Vorsteiner pedig meglátta a fantáziát az elektromos autóban és elkészített hozzá egy teljes készletet, amitől igazán dögössé vált a kocsi. Ráadásul minden elem karbonból készült! 

A készlet első toldatból, küszöbökből, diffúzorból és egy hátsó szárnyból áll és könnyedén felszerelhető. Ehhez még hozzájönnek az új felnik is, 21"-os méretükkel, amikre Michelin Pilot Super Sport gumikat húztak. 

Az autó teljesítménye így is több mint elég, úgyhogy a cég nem nyúlt a technikához, az viszont biztos, hogy ezzel a szettel eszméletlenül dögössé vált a Model 3! 

Ti mit gondoltok róla? Jobban kéne mint egy M3?  

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. július 02.)