Dániában biztos van valami a levegőben, ha ilyen és ehhez hasonló őrületeket képesek építeni, de ha ettől még tette le senki a haját, akkor jobb ha tudja mindenki, a képeken látható autó legálisan gurulhat a dán utakon! 
 
Samuel Pedersen fejében is elpattanhatott valami amikor ezt az LT35-ös VW-t átszabta. Vagyis ez nem teljesen fedi a valóságot, hiszen az eredeti autóból nem sok minden maradt. Egyedül a fülke és az első futómű tartozik az autóhoz, minden más egyedi alkotás. Az alváz például saját kezű munka gyümölcse és erre került a motor valamint az üzemanyagtartályok. 
 
Ha pedig szóba jött a motor, nézzük, mit sikerül életre kelteni a kulcs elfordítása után! 
Az 5,9 literes Cummins dízel elég szokatlan látvány egy Volkswagen esetében. Eredetileg egy Komatsu munkagép volt a donor, de nem kell megijedni, ugyanezt a motort szerelték a Dodge Ram pick up-ba is. A fülke mögé épített motor apróbb módosításokat kapott és így 332 lóerős, amit 2100-as fordulaton ad le illetve 1350Nm nyomatékkal tekeri meg a hátsó kerekeket, ami már 1230-as fordulaton megjelenik! Egyedi kipufogórendszer engedi szabadba az autó hangját és gondolom elég nagy mennyiségű kormot, a motorhoz pedig Dodge Ram váltó csatlakozik, ahonnan a Ford Torino hátsó hídhoz érkezik az erő. További érdekességnek számítanak a Jaguar XJ6 kormánymű, valamint a levegős futómű illetve a Mercedes ML55 AMG fékek.
 
A felnik is egyedi darabok. Elöl A VW T6 18-as lemezfelnijei forognak, amiket úgy alakítottak át, hogy simán elférjenek és 225/45-ös gumikat húztak rájuk. Hátul már más a helyzet! 20"-os Renault Grand Scenic lemezeket szélesítettek ki, 6,5"-ról 9-re és megforgatva összecsavarozták őket, majd 245/40R20-as gumikat pattintottak fel. Ezt követően felszerelték a szintén egyedi, fémből készült burkolatokat. 
 
Egyszerűen zseniális és még mindig nehéz felfogni, hogy ezt akár napi szinten is hasnzálhatja a tulaj anélkül, hogy a hatóságok üldözni kezdenék. Itthon vagy kicsit nyugatabbra vagy a tulajt vagy az intézkedő rendőrt szállítanák a pszichiátriára, helyzettől függ.... 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok!