Egyre közelebb a szezon vége. Olyan találkozók már nem is igazán lesznek, amik az egész országot megmozgatják, inkább több, kisebb megmozdulás várható. Ezek főleg a még előttünk álló hosszú hétvégéknek és a még elviselhető időjárásnak köszönhető. Lássuk, hova érdemes még kilátogatni! 
VAG Crew Hungarian minimeet - Ezt a rendezvényt is október 13-án tartják és aki nem szeretne messzire menni, annak tökéletes választás lehet a Tatabányára szervezett minimeet! A címben szereplő VAG jelző senkit se tévesszen meg! Márkafüggetlen a buli! 
BMW Partyzans Nyílt Találkozó - Ezt a talit is 20-án tartják csak éppen a délutáni órákban kezdenek, egészen pontosan 14:00-kor és Dunaújvárosban, a Tesco parkolóban. Itt nyilván a bajor márka rajongói fognak megjelenni, de azokat is szívesen látják, akik csak kedvelik a kék-fehér gépeket. 
Szezonzáró Mini Meet 2018 - A 76 Garage, a szokásához híven, ismét Kecskemétre várja az autósokat a Target Centerhez. Az eseményt október 23-án tartják, 10 órai kezdettel. Ismerve a csapat tagjainak autóit, főleg a földhöz vágott gépek lesznek többségben, de ez ne riasszon el senkit! 
SSGTI Trackday - November 3-án pályanapra invitálnak mindenkit, aki szeretne még egyet autózni a Kakucs Ringen. Az esemény leírásában is szerepel, hogy nem csak Suzukisokat várnak, úgyhogy bárki indulhat, aki befizeti a díjat. Driftelni nem szabad! 
 
Természetesen a lista nem teljes és bárki kiegészítheti, aki tud környékbeli találkozóról az utolsó hónapokban! Én csak néhányat emeltem ki, hátha még nem kerültek fel a téli szettek és van kedv autózni egyet a lehullott falevelek között. 
 
Képekért köszönet: Miim Photo, Balazs Kinga Photography és Toomyphoto! 
 


 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2018. október 10.)