Mint ahogy az várható volt, a Tesla sem kerülhette el sorsát és egyre több módosított verziót lehet találni a neten. A Tuner Battlegrounds oldalon bukkantam Rex Villa autójára, amin tulajdonképpen csak a kötelező feladatokat végezték el, de a végeredmény tökéletes. 
 
A karosszéria Vorsteiner karbon első toldatot, küszöböket, Vorsteiner Track Edition karbon diffúzort kapott. A hátsó szárny és annak konzolja Unplugged Perfromance Ascension-R termék és szintén karbonból készült. A karosszériát végül 3M fóliával húzták be. A kerékjáratokban Rohana RFG21 Trinity felnik forognak, szaténfekete közepekkel és karbon peremekkel, valamint Michelin Pilot Sport 4S gumikkal. A felnik mögött Brembo nagyfékek lassítják az autót, a futómű pedig levegős, és Airlift Performance, FlyyAirr és Viair elemekből áll, valamint Unplugged Performance Street and track edition stabilizátorok is beépítésre kerültek. 
 
A beltérben a TAWS Fighter Jet karbon kormány a legdurvább látvány, de szinte mindenhol karbon burkolatokat találunk amerre csak nézünk. Az XK Glow világítás gondoskodik a különleges hangulatvilágításról. A teljesítményt is megpiszkálták kicsit szoftveresen. 
 
További tervek között még több világítástechnikai tuning szerepel, hgoy még jobban lehessen parádézni a show-kon a kocsival. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. április 30.)

Forrás: Tuner Battlegrounds