A Tomracing Motorsport Team örömmel jelenti be, hogy megállapodott Magyarország legsikeresebb driftversenyzőjével, a háromszoros Európa-, és kétszeres magyar bajnok Kerényi Ádámmal. A csapat tulajdonosa, Miklósy Tamás óriási eredménynek könyveli el a King of Europe sorozatban vitézkedő versenyző szerződtetését, és bízik abban, hogy közösen további sikereket érnek el.

Nagy hal akadt a Tomracing Motorsport Team horgára: a kétszeres magyar- (2007, 2009) és háromszoros Európa-bajnok (2009, 2012, 2014), 6 éve folyamatosan az EB összetett dobogóján végző Kerényi Ádám. A közel 700 lóerős BMW-vel versenyző magyar driftes új csapatával címvédésre készül a 2015-ös kontinensviadalon. 

"Tomit már nagyon régóta ismerem, és az utóbbi években folyamatosan nyomon követtük egymás menedzseri és versenyzői karrierjét. A Tomracing Motorsport Team egy jól szervezett csapat, akik nagyon sokat tesznek a tagjaikért. A tavalyelőtti szezonban nyitottak a drift irányába, és most úgy gondolták, hogy mindkettőnknek hasznos lehet a közös folytatás. Főképp külföldön versenyzem, de a nemzetközi szereplés tőlük sem áll távol, hisz a gyorsasági motorsportban sok tapasztalatot szereztek ezen a téren. Remélem, hogy a jövőben immáron közösen érünk el sikereket"- mondta a King of Europe regnáló bajnoka, Kerényi Ádám.

A Tomracing Motorsport Team tulajdonosa szerint a sportág kiemelkedő alakjának érkezésével újabb szintre lépnek.

"Ádám leszerződtetése óriási lépés a csapat életében. Egy világszerte ismert versenyző, sokat letett már az asztalra, és az eredményei önmagukért beszélnek. A tárgyalások során végig közös nevezőn voltunk, így bízom abban, hogy mindkét fél számra jelentős előnyökkel fog járni az együttműködés" - fogalmazott Miklósy Tamás.

Hazánk legismertebb driftbajnokával és autójával, valamint a Tomracing csapatával már többször találkozhattatok az elmúlt évek Autó, Motor és Tuning Show-jainak keretei között. Idén sem lesz ez másképp, március 20-22. között, Budapesten a Hungexpón, jubileumi rendezvényünk keretei között!