Airride, clean bódé és hetente cserélődő kerekek. Ez jellemzi Józsi Skodáját.



Mindenki tudja, hogy egy szép felni, az autó ékszere. Ha a lányok legjobb barátja a gyémánt, akkor Józsinak a felnik. Nem nagyon találni olyan képeket, amin ugyanazokon a görgőkön feszítene a gép. Ha megkérdezzük, mennyi szett figyel még nála raktáron, csak sejtelmesen mosolyog és annyit mond: "Több mint elég. Maradjunk annyiban, hogy kezd kicsi lenni a ház, a garázs, a padlás....."

Mindemellett a karosszériára is nagy figyelmet fordított a tulaj. A díszlécek, a hátsó jel a kukában végezték, a lökösök pedig le lettek tisztítva. A "B" oszlop matt fekete a tető lakk fekete fóliát kapott.

A futómű levegős, amit már többszörösen módosítottak így már teljesen távvezérelt. A felni kérdést hagyjuk inkább. Volt már Porsche, Gotti, Mae, Artec, Rotiform. 

A beltérben a középkonzol szálhúzott ezüst hatású fóliával lett behúzva. Kapott egy duplaDIN-es nagykijelzős fejegységet, erősebb hangszórókat, egy JBL mélyládát és két polírozott erősítőt, természetesen látványos beépítéssel a levegős cuccokkal együtt.

Pillanatnyilag itt tart az autó, de ismerve Józsit, a jövő évre még tartogat meglepetéseket!