Martin elindult, hogy vegyen egy 5 ajtós Subaru-t, aztán ráakadt erre a darabra. Remek állapotban volt, kevés kilométerrel és miután megvolt a próbakör, egyből bele is szeretett. Amerikában sokan nyúlnak ezekhez a típusokhoz, hiszen alapból erősek és rengeteg lehetőség van még bennük mind motorikus, mind külső kiegészítők tekintetében. Martinnak egy célja volt a kocsival: más legyen mint a többi a Subaru. (Ezt az érzést ismerjük mindannyian hahota) A képeket elnézve sikerült is! 

A karosszéria HTC szélesítéseket, Seibon karbon csomiajtót kapott, majd az egészet 3M fóliával húzták be, ami fényviszonyoktól függően változtatja a színét. Az első fényszórót az Evil Headlights alakította át. Nem meglepő, hogy a futómű levegős lett. ("Odaát" már szinte alig találni static gépeket.) Komplett Airlift Performance szett került az autó alá, ami ráengedi a bódét az Avant Garde F241 felnikre, amik 10x18-as méretben és -10es ET-vel töltik ki a kerékjáratokat. A kipufogórendszer Tomei, Invidia R1 cuccokat kapott és egyenlő hosszúságú leömlőket. 44 millis Tial wastegate és AEM légszűrő, illetve a Racer X front coolere  került még beszerelésre. A Cobb short shiftere pedig a gyorsabb váltásokat teszi lehetővé. 

További tervek között 6 sebességes váltó és némi erősítőkúra is szerepel a listán. 

Levegős futómű és a teljesítmény tökéletesen megfér egymás mellett, de ezt mondtuk már párszor. További képekért csak KATTINTSATOK IDE! 



 

Forrás: Slammedenuff